- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
Günaydın hanımlar benimde 2 oğlum var 18 ve 14 yaşlarında büyüğüm daha sakindi ama küçüğüm asabi kendisine laf söyletmiyor, kendi doğrusundan başkasını kabul etmiyor,üzerine gitmemeye çalışıyorum ama bazen zorluyor
çok güzel bi konu ellerine sağlık
-------------- canım benimde üç tane yetişkin evladım var yaşları 23 .21. 19
ama ben onlarla büyüdüm ve çok şükür kişilik çatışması yaşamadık
çok güzel yetiştirdim ve onlarda güzel geliştirdiler kendilerini yalnızca oğlum bi evin tek oğlu olması nedenile yaramazzz:)
ergen cocugum yok ama hayirli olsuna geldim ...:icecream:
iki cocuk annesi olarak (biri 3 yas 10 aylik digeri 2 aylik )konusuyorum ;tum annelerin isi zor ...:bbo:
Anne - baba olmak zor ..
Allah sabir versin hepimize ..:Saruboceq:.
Malesef her anne baba gibi bizlerde çocuklarımız'la bazı sıkıntılar yaşıyoruz.
Önemli olan onlara doğru olanı düzgün ve onların anlayabileceği bir şekilde anlatabilmektir.
Ergen olmak zor bir süreçtir,kimi rahat geçirir,kimi bir çok sıkıntı yaşar.
Bu dönemde bizlerin en çok dikkat etmesi gereken konulardan biride arkadaş seçimidir.
Yanlış seçimlerde bulunmalarını engellemek isteriz,ama ne kadar başarılı olabiliriz.
Hırçın olurlar.bizlerle konuşmak istemezler,odalarına kapanırlar,hiçbir şey beğenmezler.
Burada bizleri bekleyen zor günler gelip çatmıştır artık,önemli olan çocuğumuza en sıcak ve sevgi dolu bir şekilde ona yaklaşmaktır.
Ben hep çocuğuma şunu demişimdir,yanlış yaptığın zaman doğru olanı bulursun.
Şunuda unutmayalım bizlerde o dönemlerden geçtik,çocuğumuzu çok iyi anlamamız gerekir.Bu dönemi rahat atlatmaları açısından onlara elimizden gelen gayreti göstermemiz lazım.
canım topigin hayırlı olsun
benımde 2 cocugum var kızım 12 oglum 9 yasında bende sızın cektıgınız o sıkıntılı donemlerı cekecegım bu topıcın bana cok faydası olacak buna ınanıyorum
Rabbim hem bize hemde cocuklarımıza sabır versın
Allah tum cocuklarımızı korusun optum hepınızıde
merhaba canım benimde 12 yaşında bir kızım var
malesef bende o sıkıntıları yaşayanlardanım
bizdede deniz gibi bazen çok hırçın bazende durgun
sabırla bekliyorum bu dönemin geçmesini
Kızım 20 yaşında üniversite öğrencisi ama hala büyümeyen bir çocuk ruhu çocuk daha.
Çok çatıştık çok kızdırdı beni ama hatasını anladığı zaman hemen kedi gibi sokulup sırnaşır.
Onlarıda anlamak lazım ama ortam o kadar kötü ki bunları anlamaları ve düşünüp tartmaları lazım .İnsan tanımak artık çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?