- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
günaydın,arkadaşlar..a.s.murgizinannesi,çok sağol canım..:1hug:
kısmetsiz kedi,kim bilir belki bir gün sizlerede yaparım mantılar börekler..cokacimcoook
çocuklarımıza iş yaptırma konusunda,,rahmetli Annemde bana kıyamazdı,ama Babam rahmetli,,öyle değildi,her işi yaptırır öğretirdi,12 yaşımda ütü yapardım,yemeklere nişanlanmaya yakın girdim,,Babam çok titizdi,evlendikten sonra bile evime geldiklerinde,,kızım bak bir kadının mutfağı ,banyosu ve lavobası temiz olsun gerisi zaten olur derdi,,haklıymış Babam..:1hug:ben dip köşe temizlik yapardım Babamların geleceği vakit arkadaşlarım bana şaşırırdı,,bilmezlerdiki Babamdan azar işiteceğimi,,:roflol:
roşum,umarım tedavinin sonucunu alırsın,biliyorsunki daha sonralarıda çok dikkat etmelisin.. her şeyin başı sağlık,,gerisi yalan..eyvah eşine pc'yi kaptırdınsa yandın demektir,,hayatta vermezler..:roflol:
yemek yapmayı bende çok seviyorum,,özellikle yeni tarifleri denemeyi,,eşim ve çocuklar bundan çok memnun tabi,yerimseniben
sağlıklı ve keyfli bir gün diliyorum arkadaşlar hepinize..maruflu ve diğer arkadaşlar nerdesiniz...a.s.
günaydın güzel anneler...nasılsınız.?
valla 2gündür canım sıkkın.ergenim kızım bayağı kötü üşütmüş.yatak döşek yatıyo..tabii laf dinlemeyip atkısız bağrı açık geziyolar...sonrada böyle hasta oluyor.olan biz annelere oluyor.onları öyle gördükçe daha çok üzülüyoruz.of of annelik zor zannat....
Hayırlı günler ergen annelerimiz inş. bu gün daha bir iyi oluruz..
Kısmetsiz kedi bende sizleri sevdim tşkrlr cnm.a.s.
Dağçiçeğim inş. hayırlı haberler alırsın inş. ben bileğimi zorlamışım bileklik takmak zorundayım iyileşene kadar mecburiyet daha beteri olmamak için:bbo:
Mevlam şifasız dertler vermesin kimselere sağlıcakla kalın..:1hug:
maruflucum geçmiş olsun..allah başka dert vermesin.en kısa zamanda geçer inşallah.
dağçiçeğim sendede mi guatr...bende de var.benimde dr gitmem gerek.ama artık haftaya kaldı.geçmiş olsun canım.rabbim dermansız dert vermesin..
ergenimde çok şükür iyileşmek üzere.rabbim bütün hastalara şifa versin...hepinize mutlu ve sağlıklı haftasonları...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?