- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
a.s. Hayırlı cumalar.
Dağçiçeğim cnm nasıl da özlermiş eşini inş. tez zaman da kavuşursunuzŞeniz
Murgizinannesi ablam sen mutluluğunu bize anlat, biz seve seve okuruz ne mutlu sana.
Rabbim daha nice yıllar nasip etsin inş.
İyiki giriyom buraya gene çok mutlu oldum:sm_cool:
Herkesi sevgiyle kucaklıyorum :1hug:
.Ergenlerinizin yanakların dan öpün benim için. kaydirigubbakcemile5
canlarım bende mutluluklarımı hüzünlerimi paylaştıkça rahatlıyorum terapi gibi geliyor beni dinlediğiniz için çok tşk ederim bizim mutluluğumzu görmek isterseniz profilimde aşkımla benim resimlerimiz var görebilirsiniz sizi çok seviyorumŞeniz
sevgili dostalarım mevlüt kandiliniz mübarek olsun.allah hepimizin dualarını kabul etsin...
,
ayrıca dünya kadınlar gününüz kutlu olsun canlar...
Günaydın ,Dünyanın en güzel ergen Annelerii,:sm_cool::sm_cool:hihoyyyt
sabah sabah ne bu enerji çiçeğim diye sorar gibisiniz,,
eşim geldi ,cumaertesi günü şükür sağ salim,,:asigim:1 hafta ama ,özlemişim beya,Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın,,:1hug:
arkadaşlar güzel temenni ve dualarınız için çok teşekkür ederim,,arada bir eşlerin bir yerlere gitmesi iyi geliyor,, birbirine daha çok bağlanıyor gibi geliyor..yani özlüyorsun işte
aslında halen hastayım,daha kurtulamadım,,
ha bu arada unutmadan ,geçmiş kandilinizi ve dünya kadınlar gününüzü gönülden kutluyorum..Şeniz
günaydınlar çiçeğim gözün aydın kavuşmuşsun allah ayırmasın sınava girecek ergenlere başarılar allah yardımcıları olsun işleri zor her yıl sistem değişiyor aileler ve çocuklar ne yapacağını şaşırıyor şimdide sbs çıktı bizim çocukların zamanında anadolu lisesi sınavıydı ilkokul dördüncü sınıtta dersaneye başladılar onu kazandılar sonrada fen lisesi sınavı orta ikide yine dersane oğlum fen lisesine girdi birde üniversite sınavı yani anlayacağınız yarış atı gibi koşturdular yani ne çocukluklarını nede ergenliklerini anlamadılar herşey onların geleceği için aileler de ellerinden geldiğince imkan sunuyorlar yani işleri zor dualarımız gençlerimizle öpüyorumŞeniza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?