- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #3.381
kızlar nerdesiniz artık bende uğramıyorum çünkü kimseler yok nasılsınız inş hepinizin hayatı güzeldir ben çok yoğunum pazartesi kızımın doğumuna gidiyorum kısmetse kasım ın ilk haftası doğum olacak dua edin sağlıklı bir şekilde kucağına alsın dualarınızı esirgemeyin yena canım çok tşk ederim allah hepinize de göstersin ben buradan gelişmeleri yazmaya çalışırım inş fırsat bulurum arada gelin yaa çok güzeldi eskiden buradan paylaşım da bulunuyorduk çok özledim
hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın allaha emanet olun
cok duyulan bır şey olacak ama ..hata bızım..bız o hale getırıryoruz..
zamanında ders calışsın erken kalkacak vs derken sonuc boyle oluyor..
benımde yegenım var kızkardeşim hep arkasını topladı..sız yazarken hıc yabancılık cekmedım yazılanlara..
annesının gıttıgı yere dahı karışıyor...
okuldan geldıgı gıbı hele bır yemek olmasın dır dır resmen kayın valıdelık yapıyor..
benım cocuklarım erkek..ama ben olsam toplamam ..
ozellıkle arkadaşlarının gelecegını bıldıgınızde hıc toplamayın..kızınızada bırşey soylemeyın..
cok uzun surec gerekıyor..cunku yıllarca oyle alışmış..
benım duşuncelerım ne kadar dogrudur tartışılır..
sıze nacızane bır kıtap onerecegım ..ayrıca pedagog tur..)
bende okuyorum oyle bılgı edınıyorum..
adem güneş..ınanın cok buyuk etkısını gordum..
net e yazın ve dınleyın radyo programıda var....canlı yayında tel acabılır soru sorabılırsınız..
pazar 10 dan 11.30 a kadar..
pazartesı salı 09.30 dan 10 30 a kadar..ınanın pışman olmayacaksınız..
Sagol canım adem güneşi duymuştum ama hiç dinleme fırsatım olmamıştı ama bundan sonra dinleyeceğim inşallah şimdilik aslında 2 aydır odasını ben toplamıyorum oda toplamıyor misafir geldiğinde dolabına tıkıştırıyor malesef bugünde aynı şey oldu hatta son bir haftadır dolabından çıkan kırışmış kıyafetlerini kendi ütülüyor bende ütületinceye kadar düzgün yetleştirsen bu zahmete girmessin dedim zaten ben ütületipte koyuyordum neyse bundan sonra istikrarlı davranıp hiç ellemeyeceğimcok duyulan bır şey olacak ama ..hata bızım..bız o hale getırıryoruz..
zamanında ders calışsın erken kalkacak vs derken sonuc boyle oluyor..
benımde yegenım var kızkardeşim hep arkasını topladı..sız yazarken hıc yabancılık cekmedım yazılanlara..
annesının gıttıgı yere dahı karışıyor...
okuldan geldıgı gıbı hele bır yemek olmasın dır dır resmen kayın valıdelık yapıyor..
benım cocuklarım erkek..ama ben olsam toplamam ..
ozellıkle arkadaşlarının gelecegını bıldıgınızde hıc toplamayın..kızınızada bırşey soylemeyın..
cok uzun surec gerekıyor..cunku yıllarca oyle alışmış..
benım duşuncelerım ne kadar dogrudur tartışılır..
sıze nacızane bır kıtap onerecegım ..ayrıca pedagog tur..)
bende okuyorum oyle bılgı edınıyorum..
adem güneş..ınanın cok buyuk etkısını gordum..
net e yazın ve dınleyın radyo programıda var....canlı yayında tel acabılır soru sorabılırsınız..
pazar 10 dan 11.30 a kadar..
pazartesı salı 09.30 dan 10 30 a kadar..ınanın pışman olmayacaksınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?