- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
Hayırlı cumalar ..d
Ben maruflu nun küçük kızıyım unutmayın adım Nurgülkaydirigubbakcemile2
kızınız varmı?
yoksa konuşmıyımklava:
Diye yazdı benim minik kuşum yoksa okula hazırlanmıyor bu gün film çekimi ekibi okuluna gelcekmiş..Çok heyecanlı ekip elemanı veya oyuncu olcaklarmış..
Performans ödevi bu da sanırsam ama eğlenceli olanı:dance:
Zaten muhitimiz film platosu oldu .Bizim buraları az çok görülmüştür:roflol:
Kızlar bizim okula gitme vaktimiz geldi, nede olsa yönetmen hanım öyle diyor .
görüşmek üzere öptüm herkesleri:1hug:
maruflu ne dizisi ne filmi ben bişi anlamadım..sizin mahallenizde dizimi çekiliyor..:uhm:
selam arkadaşlar iyi haftasonu diliyorum hepinizi öpüyorum nasılmış bakalım ergenler
canlarım nasılsınız?dünden beri bir yoğunluk yaşıyorum ki ...selam kızlar,a.s.,hafta sonumuz çok güzel geçiyor,,
çocuklar dershanede,eşim yorgunluk çıkarıyor bende az önce İngilizce kursundan geldim.. yemek yapmalıyım.. doğru mutfağa,,
nurgülcüm tatlım hoşgeldin...benimde bi kızım var..konuşabiliriz yani....senide tanıdğımıza memnun olduk yaniisengözlerimebaksanabHayırlı cumalar ..d
Ben maruflu nun küçük kızıyım unutmayın adım Nurgülkaydirigubbakcemile2
kızınız varmı?
yoksa konuşmıyımklava:
Diye yazdı benim minik kuşum yoksa okula hazırlanmıyor bu gün film çekimi ekibi okuluna gelcekmiş..Çok heyecanlı ekip elemanı veya oyuncu olcaklarmış..
Performans ödevi bu da sanırsam ama eğlenceli olanı:dance:
Zaten muhitimiz film platosu oldu .Bizim buraları az çok görülmüştür:roflol:
Kızlar bizim okula gitme vaktimiz geldi, nede olsa yönetmen hanım öyle diyor .
görüşmek üzere öptüm herkesleri:1hug:
nurgülcüm tatlım hoşgeldin...benimde bi kızım var..konuşabiliriz yani....senide tanıdğımıza memnun olduk yaniisengözlerimebaksanab
maruflucum merak ettim yaf..hangi diziler sizin oralarda çekiliyofisfisfis
günaydın arkadaşlar çiçeğim çok güzel ve yararlı şeyler yapıyorsun seni kutluyorum nite çekingen davranıyorsunki kendi kazancın çok güzel bende yapamıyorum kimseye diyemiyorum ben yapıp satarım diye ne güzel harçlığını çıkarıyorsun allah kolaylık versin hepinizi ve ergenlerinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?