Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Hayırlı cumalar ..d
Ben maruflu nun küçük kızıyım unutmayın adım Nurgülkaydirigubbakcemile2

kızınız varmı?
yoksa konuşmıyım:oklava:

Diye yazdı benim minik kuşum yoksa okula hazırlanmıyor bu gün film çekimi ekibi okuluna gelcekmiş..Çok heyecanlı ekip elemanı veya oyuncu olcaklarmış..

Performans ödevi bu da sanırsam ama eğlenceli olanı:dance:

Zaten muhitimiz film platosu oldu .Bizim buraları az çok görülmüştür:roflol:

Kızlar bizim okula gitme vaktimiz geldi, nede olsa yönetmen hanım öyle diyor .kaydirigubbakcemile4
görüşmek üzere öptüm herkesleri:1hug:

maruflu ne dizisi ne filmi ben bişi anlamadım..sizin mahallenizde dizimi çekiliyor..:uhm:

maruflu ne dizisi ne filmi ben bişi anlamadım..sizin mahallenizde dizimi çekiliyor..:uhm:

SLM kızlar dilerim haftasonunuz çok güzel geçer.

Dağçiçeğim ewt gerçekten dizi film veya sinema filmlerinin çekimlerinin yapıldığı platoya döndü ilçemiz..Meşhur (TURVAK) Bize çok yakın..Birde Galiba buraları çok sevdiler..:uhm:

selam kızlar,a.s.,hafta sonumuz çok güzel geçiyor,,
çocuklar dershanede,eşim yorgunluk çıkarıyor bende az önce İngilizce kursundan geldim.. yemek yapmalıyım.. doğru mutfağa,,kaydirigubbakcemile4

selam arkadaşlar iyi haftasonu diliyorum hepinizi öpüyorum nasılmış bakalım ergenler

selam kızlar,a.s.,hafta sonumuz çok güzel geçiyor,,
çocuklar dershanede,eşim yorgunluk çıkarıyor bende az önce İngilizce kursundan geldim.. yemek yapmalıyım.. doğru mutfağa,,kaydirigubbakcemile4
canlarım nasılsınız?dünden beri bir yoğunluk yaşıyorum ki ...
murgizinannesi ablacım ergenlim iyi çok şükür..napsın arada beni çıldırtıyor ama olsun...kız olunca saç baş kıyafet bütün derdimiz..bide üstüne okulda sınavlar başladı.bi dershane bi okul telef oluyoruz..dualarınızı esirgemeyin bizlerden...
çiceğim ne güzel dil kursuna mı gidiyorsun...bende düşünüyorum ama yazza ergenimle beraber gidebiliriz...valla haftasonu olunca tempo hızlı..bende haftasonu mat.dersi veriyorum.ergen dershaneye ben kursa..kaydirigubbakcemile3yani aslında bende de iki ergen var aslında...

Hayırlı cumalar ..d
Ben maruflu nun küçük kızıyım unutmayın adım Nurgülkaydirigubbakcemile2

kızınız varmı?
yoksa konuşmıyım:oklava:

Diye yazdı benim minik kuşum yoksa okula hazırlanmıyor bu gün film çekimi ekibi okuluna gelcekmiş..Çok heyecanlı ekip elemanı veya oyuncu olcaklarmış..

Performans ödevi bu da sanırsam ama eğlenceli olanı:dance:

Zaten muhitimiz film platosu oldu .Bizim buraları az çok görülmüştür:roflol:

Kızlar bizim okula gitme vaktimiz geldi, nede olsa yönetmen hanım öyle diyor .kaydirigubbakcemile4
görüşmek üzere öptüm herkesleri:1hug:
nurgülcüm tatlım hoşgeldin...benimde bi kızım var..konuşabiliriz yani....senide tanıdğımıza memnun olduk yaniisengözlerimebaksanab

maruflucum merak ettim yaf..hangi diziler sizin oralarda çekiliyofisfisfis

nurgülcüm tatlım hoşgeldin...benimde bi kızım var..konuşabiliriz yani....senide tanıdğımıza memnun olduk yaniisengözlerimebaksanab

maruflucum merak ettim yaf..hangi diziler sizin oralarda çekiliyofisfisfis

Hayırlı sabahlar tüm ergen ennelerimize ..
inş. bütün haftamız cümlemizin güzel geçer...
Kısmetsizkedi yaprak dökümü ,çiçek taksi ,Arka sokaklar dizilerinin çekildiğini biliyorum.
Başka sinema çekimleride oluyor..Ergen kızımla küçüğüm baya bi imza toplamışlardı..
Ama artık hiç oralı değiller ünlü felan görüncekaydirigubbakcemile3
Anneler hepinizi kucaklıyorum :1hug:

kızlar iyi haftalar hepinize...
maruflucum bayağı haraketliymiş sizin oralar..ziyarete gelsek mi ne?kaydirigubbakcemile3şimdi bize ilginç geliyo..siz alışmışsınız artık..
bugün ergen kızımla ev işi yapıyoruz azcık.gerçi işleri ben yapıyorum.o sadece odasını toparlıyor dip köşe...aman zaten orası başlı başına iş...bazen öyle bi hale geliyo ki kedi yavrusunu kaybetse bulamaz..kaydirigubbakcemile3
bende biraz mola verdim de size bi selam vereyim dedim.hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm

mrb hepinize iyi haftalar nasılsınız kısmetsiz kedim kolay gelsin doğrudur benim kızımda okurken odasına dağınıklıktan giremezdim dolaplar üzerimize gelirdi evlendikten sonra şimdi evinde öyle değil nazları bize koca evinde öyle değiller ne yapalım canları sağolsun şimdi yanımda olsaydı heryeri dağıtsaydı hepinizi sevgiyle kucaklıyoruma.s.

iyi akşamlar güzeller güzeli ergen Anneleri,a.s.
bol bereketli huzurlu bir hafta olsun inş..
Arkadaşlar,,geçen sene evde mantı yapıp satıyordum,kendi çapımda..
çocuklarıma ve kendime harçlık ,,kendi kazancı iyi oluyormuş..:utangac:
kursa gittiğimde bahsettim ve mantı siparişi aldım.. bu sabah tüm işi bırakıp mantı yaptım yoruldum ama olsun..kursda emekli bir amcamız var,,hiç beklemezdim ama en iyi bu anlamda o çıktı varsa örgü şallar ,atkılar alırım demezmi ,mantıda istedi yarın yine yapacağım..
varsa sizinde butür uğraşlarınız,,birbirimize destek olalım.. ve fikir verelim.. ben biraz çekingen yapıya sahibim.. bu işlerde biraz açık gözlü ve girişken olmayı gerektiriyor.. geçen yıl okuldaki öğretmenlere sattım..,yani ben gidip sormasam istemek akıllarına gelmiyor... biraz çok yapıp tekrar sormayı düşünüyorum.. hayırlısı bakalım.. umarım sizlerinde bu tür uğraşları vardır..

günaydın arkadaşlar çiçeğim çok güzel ve yararlı şeyler yapıyorsun seni kutluyorum nite çekingen davranıyorsunki kendi kazancın çok güzel bende yapamıyorum kimseye diyemiyorum ben yapıp satarım diye ne güzel harçlığını çıkarıyorsun allah kolaylık versin hepinizi ve ergenlerinizi öpüyorum

günaydın arkadaşlar çiçeğim çok güzel ve yararlı şeyler yapıyorsun seni kutluyorum nite çekingen davranıyorsunki kendi kazancın çok güzel bende yapamıyorum kimseye diyemiyorum ben yapıp satarım diye ne güzel harçlığını çıkarıyorsun allah kolaylık versin hepinizi ve ergenlerinizi öpüyorum

canım çok teşekkür ederim..a.s.
çekingenliğim..satışı nasıl yaparım,kime duyururum gibi,,sağolsunlar arkadaşlarım yol gösteriyorlar..şunu anladımki,ben bu işi yapıyorum alırmısınız demezsem kimselerin haberi olmaz tabi,, şimdi soruyorum artık.
bu gün günüm var,, hakettim sabahdan beri yoruldum.arkadaşlar hepinize keyfli günler diliyorum..yerimseniben

selam ergen anneleri.....
murgizinannesi ablacım aslında kzıma kızıyorum ama annemde bana kızar:mymeka:.ssanki sen evlenene kadar farklımıydın diye.kaydirigubbakcemile3.galiba biz evlatlarıımıza hem kıyamıyoruz iş yaptırmıyoruz,hemde istiyoruz bizim gibi düzenli olsunlar..:delphin:valla kızım olduktan sonra annemi daha iyi anladım..ah anacım ah ..hakkını nasıl öderim ben senin.....
çiçeğim mağrifetli arkadaşım benim.:1hug:.niye çekiniyorsun..ne güzel kendi emeğinin karşılığını almak.keşke yakın olsak..bizde tadardık o güzel mantılarından.cokacimcoook..

iyi akşamlar kk nın güzel anneleri a.s.,ben bayaadır girip bakınıp hemmen çıkıyorum eşim istirahatli ondan pek pc sırası gelmiyo bana,bu arada fizik tedavim vardı onuda bitirdim hayırlısıyla bayaa bi rahatladım çok şükür, neler neler konuşmuşsunuz yaa,çiçeğim ellerine sağlık cnm,en güzelini yapıyosun cnm ,tam bizlik bi iş çok severim yemek yapmasını bugünlerde ancak karnımızı doyuracak kadar yapabildim ,nasıl özledim çeşit çeşit pasta börekler yapmayı bundan sonra yapçem inş.
hepinize sevgiler ,öpücüklerŞeniz

günaydın,arkadaşlar..:kahve:a.s.murgizinannesi,çok sağol canım..:1hug:
kısmetsiz kedi,kim bilir belki bir gün sizlerede yaparım mantılar börekler..cokacimcoook
çocuklarımıza iş yaptırma konusunda,,rahmetli Annemde bana kıyamazdı,ama Babam rahmetli,,öyle değildi,her işi yaptırır öğretirdi,12 yaşımda ütü yapardım,yemeklere nişanlanmaya yakın girdim,,Babam çok titizdi,evlendikten sonra bile evime geldiklerinde,,kızım bak bir kadının mutfağı ,banyosu ve lavobası temiz olsun gerisi zaten olur derdi,,haklıymış Babam..:1hug:ben dip köşe temizlik yapardım Babamların geleceği vakit arkadaşlarım bana şaşırırdı,,bilmezlerdiki Babamdan azar işiteceğimi,,:roflol:

roşum,umarım tedavinin sonucunu alırsın,biliyorsunki daha sonralarıda çok dikkat etmelisin.. her şeyin başı sağlık,,gerisi yalan..eyvah eşine pc'yi kaptırdınsa yandın demektir,,hayatta vermezler..:roflol:
yemek yapmayı bende çok seviyorum,,özellikle yeni tarifleri denemeyi,,eşim ve çocuklar bundan çok memnun tabi,yerimseniben
sağlıklı ve keyfli bir gün diliyorum arkadaşlar hepinize..maruflu ve diğer arkadaşlar nerdesiniz...a.s.

iyi geceler canlarımbugün oğluşumu gönderdim ev bomboş şu an ankarada ne olur oğluma şans dileyin dua edin hayırlısıyla bu zorlu sınavı atlatsın bugün oğluşum zorlu maratona gireceği için içim burkuldu çok yoruldu bu üç hafta dahada yorulacak hayırlısıyla hasta olmadan atlatsında başka birşey istemiyorum neolur okuyan arkadaşlar dua edin sizi çok seviyorum canlarımŞeniz

ablacım allah kavuştursun...allah oğluna kolaylık versin.inşallah hayırlısıyla atlatsın..dualarımız sizinle...ben çocuklarımıza çok üzülüyorum.hep sınav hep sters..ilkokuldan bi başlıyolar...yok sbs,yok öss,yok tus,yok master,yok kpss....liste böyle uzayıp gidiyor....
tüm kalbimle dua ediyorum.allah çocuklarımızın emeklerini boşa çıkarmasın.

günaydın sevgili anneler...
mugizin annesi cnm allah kavuştursun oğluşuna ,zihin açıklığı versin,herşey gönlünüzce olsun inş.
tabiiki dua isteyenlere bol bol ederiz,sizlerde bizleri dualarınızda unutmayın,
cumanız müberek olsun arkadaşlar ,gününüz güzel geçsinŞeniz

Back
X