Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Hayırlı akşamlar...
Bayramın son akşamı hepinizin bayramını kutluyorum daha nice bayramlar görürüz inş...
Kısmetsizim teyzenin kazasını okudum canım acını paylaşmak için yazamadım site mesaja kapalı idi...
Tamda durum böyle iken kendisini çok sevdiğim yakın zamanda öğretmen olarak atandığı ilde, kaza geçiren sevdicemizin haberini aldık ,ne zordu o an.... iyi olduğunu öğrendik biraz rahatladık birden böyle olaylarla karşılaşmak önceliklerimizi hatırlatıyor...
Ergen annelerimiz rabbim, hep hayırlar versin hepinize öptüm sizleria.s.

geçmş bayramınız mübarek olsun dostlar,
bayram üstü kısçem hastadı sanırım ondan devraldım ve bayramı hasta geçirdim,
anlıcaanız benim bayram bi güncük sürüveedi,
umarım sizlerin bayramı güzel geçmştir,hepinizi öpüorumopuyorumnanaktan

selamlar nerelerdesiniz kimseler pek uğramıyor roşum sana ve kızına çok geçmiş olsun maruflum seninde geçmiş bayramını kutluyorum hepinizi öpüyorum

Hayırlı günler ergenlerimizin anneleri...
Roşum bayramıda hasta geçirmek ziyadesiyle yorucudur geçmişler olsun inş....
Sunay abla ramazanda pek girmedim diye, benim hane halkım bilgisayar hakkımı gasp ettiler:2:
Ergenimle, küçük kızımın okul alışverişini bir günde yapmaya çalıştım heryerim sızlıyor....
Emeklerimin karşılığını 2 sindende bekliyorum kesinlikle
:enbuyukkk:

Geçmiş bayramınızı kutluyorum hepinizin...Roşuma geçmş olsn diyorum..
Filizin sizlere slmı var öncelikle onu ileteyim üzerimde kalmasın..faceden görştük..
Çiçeğim bugün aramışsın çağrını gördm,ergenin kayır memat durumlrı için okul derdindeydik..misafirlerin varmış yolcu etdinmi?..
çook öpyrm sizleri Allah a emanet olun..ergnlrimizin haklarında hayırlısı olsun duada unutmayın..

Tünaydın ergen Anneleri..

uzun bir kayıpdan sonra şükür burdayım...

ay kendimi çok tembel gördüm. nedenki kızlar sizlerde'de oluyormu,

sürekli uyuyorum,işleri üstün körü yapıyorum,

aslında,Ramazandı Bayramdı derken ,tempolu ve koşturmalı günlerden sonramı oluyor ne,bu hafta bebeğede bakmadım.. tatildeler.

önümüzdeki günlerde galiba tam gün bakacağım,delikafadulden

ergenlerime gelince,büyük oğlum biliyorsunuz üniversiteli idi,2 yıllık,canı sağolsun bitiremedi,,
bu yıl tekrar yapacak,dün eşimle birlikte gittik yeni evine yerleştirdik,alış veriş temizlik ,
akşamda arkadaşımın kızının kınası vardı,yolurdum beya,,akannehir

küçük ergenim,dershaneye devam ediyor.Allahıma şükür olsun şimdilik çok iyi,inş öylede gider,bakalım okullar açılınca yoğunlaşınca nasıl olur göreceğiz...

kızlar yorumlarınızı okumadım,şimdi hemen okuyorum.. hepinizin yavrularına,yeni okul döneminde kolaylıklar diliyorum,Rabbim yardımcıları olsun,inanın hem maddi hem manevi çok zormuş çocuk okutmak,emekleri ve emeklerimiz boşa gitmesin..hepinizi mucuk mucuk öpüyorum,Allaha emanet olun...Şeniz

evet begocum seni aradım..
sesini duymak istemiştim...yerimseniben

selam kızlar,,,
eminim şimdi tüm evlerde bir koşuşturma,bir tatlı telaş,,
yarın okulla açılıyor,,yavrularımıza zihin açıklığı versin Rabbim,
Öğretmenlerimize kolaylıklar ve sabırlar dilerim.. kolay değil o kadar çocukla uğraşmak...

canım,çok geçmiş olsun.
Teyzenler nasıl şimdi .
Allah korumuş...

mrb iyi akşamlar nasılsınız yarın okullar açılıyor allah yardımcınız olsun bugün çocuklarımın küçüklüklerini hatırladık eşimle konuştuk çok güzel telaşlarmış şimdi hiç farkıa bile varmıyoruz çok güzel telaşlarmış inanın o günlerinde ayrı güzelliği var şimdi de ayrı güzel hayata atıldılar elleri ekmek tutuyor bugün bize birşey olsa aklıumız geride kalmıyacak anneler babalar daha ne ister allah çocuklarımızın sağlığını bozmasın acılarını bize yaşatmasın onlar bizim herşeyimiz allah sizin kuzularınızında hayata atıldığını sizlere göstersin heryaşta ayrı güzeller ve tatlılar allahım hepimizin çocuklarını bağışlasın nazarlardan esirgesin başarılar diliyorum kuzucuklara allah gönlümüze göre versin hayırlı evlatlar olsunlar hepinizi öpüyorum

günaydınn kızlarr
yeni bir okul dönemine başladık.evlatlarımız için hayırlı olsun.
allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.kuzucuklarınızı ve sizi öpüyorummm

Sunay ablacım güzel temennilerin için çok sağol..amin inşaAllah amin..
Hayırlı olsun kuzucuklrımzın okulları..rabbim zihin açıklklrı versin,utandırmasın inşaAllah.. Ecem'i ablanın okuluna kayıt ettrdik bu sene..iki kız kardeş aynı örnek giyinip kahvaltıya oturunca gözlerim doldu..iki liseli kızım var artık..Ben ne çabuk büyüdüm de bu kadar kızlarım oldu..oysaki çok olmamşdı sanki daha dün gibi kız meslk lisesindki yaşadığım duygular..flim şeridi gibi geçti gözümn önündn yaa nebiliyim işte...boshayallersmile
Allah a emanet olun öpyrm sizleri..

canım benim.benzer şeyi ben yaşadım.malum ev taşıyacağım eşya toplarken kızımın bazı eşyalrını saklamışım.onlarda ortaya çıktı.ah dedim ne zaman büyüdüler böyle.daha dün küçüçük kucağımızdalardı.rabbim bütün evlatlarımıza sağlık versin.

günaydınlar nasılsınız ergenler okula gittiler begom ben okullar başladığı zaman hep duygulanıyorum biraz önce kızımı aradım öğretim yılı için başarılar diledim ne zaman büyüdü öğretmen oldu çocuğu oldu diye düşündüm gerçi benim gözümde daha bıcır bıcır konuşan ilkokula başladığı an gibi geliyor hiç büyümüyor annelerin gözünde çok özlüyorum kızımı şimdi tatil olacakta kızım gelecek iki kardeş birarada olacak yine allaha şükür sağlıkları yerinde allah bozmasın çabuk büyüyorlar biz farkında olmuyoruz çünkü mücadeleyle geçiyor günler büyütmekle uğraşıyoruz ama büyüdüklerini kabullenemiyoruz
kısmetlim senin ergenininde okulu hayırlı olsun öpüyorum yavrularınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…