- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #3.041
Geçmiş bayramınızı kutluyorum hepinizin...Roşuma geçmş olsn diyorum..
Filizin sizlere slmı var öncelikle onu ileteyim üzerimde kalmasın..faceden görştük..
Çiçeğim bugün aramışsın çağrını gördm,ergenin kayır memat durumlrı için okul derdindeydik..misafirlerin varmış yolcu etdinmi?..
çook öpyrm sizleri Allah a emanet olun..ergnlrimizin haklarında hayırlısı olsun duada unutmayın..
iyi geceler kızlar
herkese iyi sahurlar olsun.
ben 2gündür biraz üüzüntülü zamanlar atlatım.teyzem ve kuzenlerim büyük trafik kazası atlatılar.çok şükür ki can kaybımız olmadı.ama çok üzüldük.şu an teyzemdeyim.teyzem kalkarken zorlanıyo.yüzü gözü şiş mosmor.onu öle gördükçe içim acıyo. kuzenimin birinin omzu çatlak..allaahım bu mübarek günlerin hürmetine onları bize bağışladı..
sunay abla allah kavuştursun.kendini çok yorma.
kızlar hepinizi çok öpüyorum.sevdiklerinize ve kendinize dikkat edin..
canım benim.benzer şeyi ben yaşadım.malum ev taşıyacağım eşya toplarken kızımın bazı eşyalrını saklamışım.onlarda ortaya çıktı.ah dedim ne zaman büyüdüler böyle.daha dün küçüçük kucağımızdalardı.rabbim bütün evlatlarımıza sağlık versin.Sunay ablacım güzel temennilerin için çok sağol..amin inşaAllah amin..
Hayırlı olsun kuzucuklrımzın okulları..rabbim zihin açıklklrı versin,utandırmasın inşaAllah.. Ecem'i ablanın okuluna kayıt ettrdik bu sene..iki kız kardeş aynı örnek giyinip kahvaltıya oturunca gözlerim doldu..iki liseli kızım var artık..Ben ne çabuk büyüdüm de bu kadar kızlarım oldu..oysaki çok olmamşdı sanki daha dün gibi kız meslk lisesindki yaşadığım duygular..flim şeridi gibi geçti gözümn önündn yaa nebiliyim işte...boshayallersmile
Allah a emanet olun öpyrm sizleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?