- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #3.001
aamiin cümlemizin evlatlarına cnmcıım,saolasınŞenizroşum kızçene uzun ömürler versin mevlam.kolay gelsin cancanım
aamiiin cümlemizin evlatlarına begoşum,bende seni öpiimŞenizRoşum, çiçeğinin yeni yaşı hayırlı olsun canım..Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin,hayırlı evlat olsun inşaallah..çok öpyrm
Selam millet...
Nasıl oruçla aranız..?? Bu yıl çok zor diimi,susuzluk fena yapıyor adamı..:))
Roşum geçmiş olsun,Allah beterinden korusun..
Kızınada nice mutlu,sağlıklı ve başarılı yıllar canım...
Hepinizi sevgiyle öpüyorum arkadaşlar...
Annenin menapoz, kızının ergen olduğu bi evdeyimmm=)))
Annenin :3menapoz, kızının ergen olduğu bi evdeyimmm=)))
reflü bendede var cnmcıım,geçtiimiz yıllarda kıvranıyodum adeta, ama bu yıl tedaviyle birlikte orucumu tutuyorum,yena tatlım orucu 2.gün sefteledim aynende noktaladım.nefret ediyom reflüüüüüdennnnnnbenim kızancıklar tutuyo.bana recep ,şaban hoppidi bayram oliiii.napiiim artık kefaretini ödicez.
cümlemiz hep güzel haberler alalım inş.roşum hep güzel haberler alalım inş..dünya güzeli kızımızın yeni yaşı hayırl ıolsun.. Allah sağlıklı uzunn ömürler versin...opuyorumnanaktan
kızlar.. ergenim dershane proğramlarına başladı.. çok kararlı başladık,Allahın izniyle..,,
ve pc'yi kaldırma kararı aldık.. hani benden uzun zaman ses çıkmazsa.. bilinki pc yok artık...
mutlu sağlıklı huzurlu günler sizlerin olsun..Rabbim şu mübarek Ramazan ayında.. tüm dua ve dileklerimizi kabul etsin.Allaha emanet olun can arkadaşlarım...[/I][/B]
ablacım geçmş olsun,sağlığın daha önemli üzülmeŞenizmrb arkadaşlar nasılsınız ben sık sık giremiyorum fırsat bulamıyorum tam iyileştim oruca baladım ikinci güm tansiyonum düştü akşam üzeri zor dayandım oğlum boz dedi ama ben bozmadım şimdi iki gündür tutamıyorum hala da tansiyonum anormal düzelmedi biraz düzelsem başlıycam ama oğlum bırakmıyor çokkorktu çocuklarım çok kötüleşmişim öyle ki oğlum gece rüyasında benim oruç tuttuğumu görmüş bana kızıyormuş inş düzelir tutarım çok üzülüyorum hiç orucumu kırmamıştım menopozdan dolayı da olabilir çok terliyorum su kaybı çok olduğu için tansiyonum düşüyor sanırım çok üzülüyorum ama sağlık ne yapalım sizler nasılsınız yazılanları okuyamadım çok öpüyorum
amanın kabus gibi geldi düşünceeyvahedigeldismileAnnenin menapoz, kızının ergen olduğu bi evdeyimmm=)))
Hayırlı cumalar sevgili anneler..
filizcim neden üyeliğin iptal acaba,merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?