Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Roşum ve kısmetsiz kedi yine çok güzelsiniz...:nazar:
MAşallah..
cnm yenam,o senin güzel bakışın çok tşk ederizŞeniz
Hayırlı haftasonları...:3:
Ramazan-ı şerif ayınız bolca kazanımlarla geçer inş...
Sunay abla geçmiş olsun ...Malum bu yıl ramazan ayı çok sıcaklara geldi...
Dağçiçeğim hakkımızda hayırlısı...
Filiz e ne olmuş iptal diyor..
Bego bebiş riski ne oluyo ,yani hamilemisin öyleyse rabbim yardımcın olsun..
Roşum buklelinin yeni yaşı hayırlarla gelsin inş...
Roşum ,Kısmetsizim,yena Bego öptüm hepinizia.s.
nerelerdesin sen maruflum ,hoşgelmişsen,
buklelim için çok tşk ediim,amiin inş.Şeniz
begoşumuz öle bi risk yaşadı ama sanırsam kıl payı döndü boshayallersmile

mrb canlarım nasılşsınız ben koşturuyorum salı günü kızım gidiyor onlarla vakit geçiriyorum iki ay su gibi geçti zaman çok çabuk geçiyor şmdiden nasıl dayanacağımızı düşünüyoruz allah ölüm ayrılığı vermesin ne yapalım
roşum canım kızının yeni yaşı kutlu olsun şansı güzel olsun sağlıklı bir ömür diliyorum
yena canım seni ve çocuklarını öpüyorum
kısmetlim seni ve ergenini de öpüyorum
maruflu canım çok tşk ediyorum sen nasılsın canım
bego çiçeğim sizleri ve ergenlerinizi de öpüyorum canlarım hala da düzelemedim oruç tutamıyorum çok üzgünüm öpüyorum hepinizi

Hayırlı cumalar sevgili anneler..

filizcim neden üyeliğin iptal acaba,merak ettim..
aa çok şaşırdım artı üzüldüm bak şincii.:sinifsinif:
Roşum ve kısmetsiz kedi yine çok güzelsiniz...:nazar:
MAşallah..
ay teşekkürler.:kedi:güzel bakan güzel görürmüş canımmŞeniz
Hayırlı haftasonları...:3:
Ramazan-ı şerif ayınız bolca kazanımlarla geçer inş...
Sunay abla geçmiş olsun ...Malum bu yıl ramazan ayı çok sıcaklara geldi...
Dağçiçeğim hakkımızda hayırlısı...
Filiz e ne olmuş iptal diyor..
Bego bebiş riski ne oluyo ,yani hamilemisin öyleyse rabbim yardımcın olsun..
Roşum buklelinin yeni yaşı hayırlarla gelsin inş...
Roşum ,Kısmetsizim,yena Bego öptüm hepinizia.s.
maruflum amin canım.ihakket çoksıcak bu senneboshayallersmile
mrb canlarım nasılşsınız ben koşturuyorum salı günü kızım gidiyor onlarla vakit geçiriyorum iki ay su gibi geçti zaman çok çabuk geçiyor şmdiden nasıl dayanacağımızı düşünüyoruz allah ölüm ayrılığı vermesin ne yapalım
roşum canım kızının yeni yaşı kutlu olsun şansı güzel olsun sağlıklı bir ömür diliyorum
yena canım seni ve çocuklarını öpüyorum
kısmetlim seni ve ergenini de öpüyorum
maruflu canım çok tşk ediyorum sen nasılsın canım
bego çiçeğim sizleri ve ergenlerinizi de öpüyorum canlarım hala da düzelemedim oruç tutamıyorum çok üzgünüm öpüyorum hepinizi
ablam geçmiş olsun.olsun sağlık bu..bu arad şimdiden allah kavuştursun deyimm:1hug:

Gece kuşunuz geldi....mirmirmirmir

uyku tutmadı,sahurada çok az kaldı uyusam bir daha kalkması zor olur..

eşim ve ergenler uykuda..şişşt çaktırmayın yerimsenibenpc bende ama bu saatde buralarda kimseler yok....

güzel arkadaşlarım yavrum için olan güzel temennileriniz için çokk teşekkür ediyorum..
Rabbim hepimizin evlatlarını ,iyi işlerde iyi insanlarla olmayı nasip etsin...

sunay ablacım çok geçmiş olsun..
havalarda çok sıcak gidiyor.her ne kadar zaman zaman şikayet etsekte.Rabbim yinede sabrını veriyor...biran önce sağlığına kavuşursun inş...

kızlar hepinizi ayrı ayrı mucuk mucuk öpüyorum...

bende sizlere iyi gecelerrrrr...opuyorumnanaktan

Ben geldim canlarım ciğer parelerim nasılsınız?...
Özledim sizleri...
Hepinizi çooooooooooook öpyrm
Rahat bir zamanda görüşmek dileğiyle...hayırlı sahurlaropuyorumnanaktan

Merhaba hanımlar..

begocum hoşgeldin,nasıl geçti tatilin..??

mrb nasılsınız ben çok yorgunum ve kızımla kuşum gittiği için çok üzgünüm salı günü göndeddik ev bomboş geliyor çok arıyoruz kuşumu tabi kızzmı da iki gündür temizlikle uğraşıyorum bugün son nokta konuyor kadın geldi ben dün çok yoruldum mutfak temizledim salonun halısı ve koltuğuna halı yıkama makinesi ile temizledim banyo dolabını vestiyeri temizledim pilim bitti bugün kalan işler yapılıyor yine bende sabahtan oturmadım çok yorgunum ama temizlik çok güzel hem bayram temizliği hemde kuşumun çişleri temizlendi tuvalaete alıştırmaya çalıştık o tuvalet yerine evin her yerine çişini yaptı bugün hepsi temizlendi ama o çişe alışmadan gitti yaptıktan sonra söylüyordu inş biran önce söyler çok tatlı ama çok hareketli şimdiden özledik sizler neler yapıyorsunuz bego hoşgeldin yena canım sen neler yapıyorsun hepinizi öpüyorum

iyi geceler kızlar
herkese iyi sahurlar olsun.
ben 2gündür biraz üüzüntülü zamanlar atlatım.teyzem ve kuzenlerim büyük trafik kazası atlatılar.çok şükür ki can kaybımız olmadı.ama çok üzüldük.şu an teyzemdeyim.teyzem kalkarken zorlanıyo.yüzü gözü şiş mosmor.onu öle gördükçe içim acıyo. kuzenimin birinin omzu çatlak..allaahım bu mübarek günlerin hürmetine onları bize bağışladı..
sunay abla allah kavuştursun.kendini çok yorma.
kızlar hepinizi çok öpüyorum.sevdiklerinize ve kendinize dikkat edin..

mrb nasılsınız ben çok yorgunum ve kızımla kuşum gittiği için çok üzgünüm salı günü göndeddik ev bomboş geliyor çok arıyoruz kuşumu tabi kızzmı da iki gündür temizlikle uğraşıyorum bugün son nokta konuyor kadın geldi ben dün çok yoruldum mutfak temizledim salonun halısı ve koltuğuna halı yıkama makinesi ile temizledim banyo dolabını vestiyeri temizledim pilim bitti bugün kalan işler yapılıyor yine bende sabahtan oturmadım çok yorgunum ama temizlik çok güzel hem bayram temizliği hemde kuşumun çişleri temizlendi tuvalaete alıştırmaya çalıştık o tuvalet yerine evin her yerine çişini yaptı bugün hepsi temizlendi ama o çişe alışmadan gitti yaptıktan sonra söylüyordu inş biran önce söyler çok tatlı ama çok hareketli şimdiden özledik sizler neler yapıyorsunuz bego hoşgeldin yena canım sen neler yapıyorsun hepinizi öpüyorum

Sunay ablacım Allah kavuştursun,çok şükür sağlıklılar ve evlerindeler öyle teselli etcen artık kendini...
KEndini çok yorma ama temzilik güzel şey valla..

Biz çok şükür tuvalete alıştık artık iyice..

iyi geceler kızlar
ben 2gündür biraz üüzüntülü zamanlar atlatım.teyzem ve kuzenlerim büyük trafik kazası atlatılar.çok şükür ki can kaybımız olmadı.ama çok üzüldük.şu an teyzemdeyim.teyzem kalkarken zorlanıyo.yüzü gözü şiş mosmor.onu öle gördükçe içim acıyo. kuzenimin birinin omzu çatlak..allaahım bu mübarek günlerin hürmetine onları bize bağışladı..

Canım,büyük geçmiş olsun...Büyük bir olay atlatmışsınız çok şükür bişeyleri yok..Allah korumuş...
Tekrar acil şifalar...

iyi geceler kızlar

canım benim çok geçmiş olsun çok şükür ucuz atlatmışlar allah sevdiklerimizi bizlere bağışlasın trafik kazaları çok üzücü boyutlara ulaştı allah yardımcınız olsun kendine dikkat
et üzülme buna da şükret inş kısa zamanda iyileşirler allah ölüm vermesin çok öpüyorum
yena canım çok tşk ederim ayrılık çok zor yerleri çok belli oluyor ama çaresiz neyse temizlik bitti bende bugün dinleniyorum ne güzel darısı bizim başımıza bizimki tuvalete alışsa rahatlıyacak kızım maşallah oğluşuna çok öpüyorum:ecrin_bebek::nazar:

slm kızlar. ne zamandır giremiyorum. çok yoğun günler geçirdim. ramazandan önce tatile ordan ramazan ayına yakalandık. daha sonra ben rahatsızlandım. hastanede yatma meceram oldu.
şimdilerde oruç tutamıyorum....... bayramdan sonra bir ameliyatım var.
işte durumlar böyle. sizler neler yaptınız bakalım. ergenimde iyi bir anadoluya yerleşti bakalım...... oğlumda ilk okula kayıt odu....

kısmetsiz kedim çok geçmiş olsun canım. beğocuğum nasılsın canım. filizciğimin üyeliği iptal olmuş.guclubacismile
fırsat bulursam yine gelirim. şimdilik kendinize iyi bakınız.....Şeniz

slm kızlar. ne zamandır giremiyorum. çok yoğun günler geçirdim. ramazandan önce tatile ordan ramazan ayına yakalandık. daha sonra ben rahatsızlandım. hastanede yatma meceram oldu.
işte durumlar böyle. sizler neler yaptınız bakalım. ergenimde iyi bir anadoluya yerleşti bakalım...... oğlumda ilk okula kayıt odu....

kısmetsiz kedim çok geçmiş olsun canım. beğocuğum nasılsın canım. filizciğimin üyeliği iptal olmuş.guclubacismile

çok geçmiş olsun canım inş önemli bir hastalık değildir çocuğun okulu da hayırlı olsun miniğe de başarılar allah muaffak etsin tekrar geçmiş olsun öpüyorum

sunay ablam, yenam,doram sağolun.rabbim beterinden korusun..
sunay ablam allah acılarını göstermesin.oğluşunuzda inş. alışır biran önce..temizliğinide bitirmişin ohh güle güle kirlenn
doracım çok geçmiş olsun.hayırdır ne ameliyatı..
kızçenin okuluda hayırlı olsun.emeklerinizin karşılığını almışsınız ne güsel.oğluşunun eğitim hayatı hayırlı olsun.
hepiciğiniz öpüyoruuum

Canım çok geçmiş olsun...Ne ameliyatı inşallah önemli birşey diildir...

Çocukların okuluda hayırlı olsun...Allah zihin açıklığı versin bebelerimize..:)

Merhabaa...
Sunay abla güle güle kirlen,ellrine sağlık..ev temiz oldumu insanın morelide iyi oluyor biliyormusun..benim öyle şahsen..
çişe alıştırmak zor bir evrim,ama öğrencek sonunda inşaallah...Allah kavuştursun ablam öpyrm...Yena cım sen nasılsın çok öpyrm seni oğluşunu..
Seyranım akrablrına çok geçmiş olsun verilmiş sadakaları varmış valla canım..öpyrm seni.
Dora cım hoşgeldin anam,yazını okuyan cennetlik olcak kıs..ne ameliyatı bu böyle,yazsaydın yaa..rabbim şifa versin...okul dertleri başlıyo,hepimizin evlalarına rabbim hayırlı seneler,zihin açıklıkları nasip etsin inşaallah..

Yarın akşam kadir gecesi duada unutmayalım inşaallah birbirimizi..gıyabında birbirimize habersiz edilen dualar makbuldur..Allah dualarımızı kabul etsin,affedilen kullardan olmayı nasip etsin inşaAllah arkadaşlarım...
çooook öpyrm, kucaklıyorum sanalda olsa sizleri..hoşçakalın

canlarım hepinizin kadir geceniz mübarek olsun allah dualarımızı kabul etsin allah sağlık versin çocuklarımızın acısını yaşatmasın bizlere öpüyorum hepinizi
begom tşk ederim doğru temizlik bitince çok rahatladım ama kuşlarımı çok özlüyorum sen neler yapıyorsun çocuklarınız inş başarılı bir yıl geçirirler

İyi akşamlar güzellerim...
nasılsınız...
ben epeydir giremiyorum ,,galiba bayram boyunca'da sizlerle olamayacağım..
İzmirden misafirlerim geliyor...yarın yola çıkıyorlar..

şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyor.. yanaklarınızdan öpüyor öpüyorumm..ŞenizŞeniz

Sevgili ergenuslar,bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor sizi ve bebelerinizi sevgiyle öpüyorum..a.s..

Back
X