- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #3.081
Ben geldiiim...Roşum piştiiiii...seni gördğüme sevindim canım..
geçmişi okuyayım geliyorum...
Hayırlı günler ...
Kızlar o kadar moralsizdimki , kimsenin enerjisini sıfırlamayayım diye girmedim... dr. dr. dolaşıyoruz... Eşim iyice pimpirikli ,nazlı nazenin olup çıktı zaten hastalık,hastası idi offki ,ne of...İyiki kızlarım ona çekmemişler:umursamaz:
Sunay abla başınız sağolsun ,Hayırlı yolculuklar...
Yena oğluşunun güzel günlerini gör her zaman inş. telaşta hastalanmamak elde değil geçmiştir inş...
Bego ,gokart dedikleri o arabalarda çok hızlı benim içim gidiyor.
Roşum ,kısmetsizim hepinizi öptüm ...a.s.
yorumlarınızı okudum geldim.ben yokken neler olmuş. meğer..
yenacım.. tebrik ederim inş yavrunun damatlığınıda görürsün,Maşallah,,
sanada çok geçmiş olsun arkadaşım dikkat et emi..:teselli:
sunay ablacım başınız sağolsun.Rabbim cennetinde kavuştursun.. torun sevgisi başka..demekki ,sürekli ordasınız bakalım bizler ne olacağız...öpüyorum ikinizide..Şeniz
begoşummm kuşum...
böyle cici Anne hiçç üzülürmü,,Babalar ayrı Anneler ayrı davranınca.. çocuklarımızla aramız açılıyor...sakın arada kalma tavrını koy.. biraz daha büyüsün hiç laf dinletemezsiniz..
halılarınıda güle güle kirlet...:lepi:
maruflum.hassasiyetinizi çok iyi anlıyorum.can tatlı. karar vermek çok zor..
Rabbim şifa versin. ameliyat olmak değilde,sonrası insanı korkutuyor.. ya sakat kalırsam. ya felç olursam gibi.Allaha kosusun..bizde bunları çok yaşadık.. şimdi eşim Rabbime şükürler olsun daha iyi ağrıları azaldı.. tabiki sürekli dikkat etmeli..yerimseniben
roşum kısmetsiz kedim kuzular sizler nasılsınız..Şeniz
Hayırlı akşamlar hanımlar öpyrm sizi...
Çiçeğim gözünaydın canım..facede resimlrnizede bakdım harikasınız..güzel kadınsın vesselam,snde yaşını göstermiyon hee...minyonlğun avantajları şikerim dmi....hihoyyyt
Maruflum Allah yardmcın olsn..koca bebelerle uğrşmak valla daha zor:1no2:
Astropozamı girdi acep seninkide kıskaydirigubbakcemile3takma kafana arkdaşım öpyrm..
çiçeğim senide öpyrm gelopuyorumnanaktan
Diğer kaçaklara hiç bişi yok...şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?