- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #3.021
cnm yenam,o senin güzel bakışın çok tşk ederizŞenizRoşum ve kısmetsiz kedi yine çok güzelsiniz...
MAşallah..
nerelerdesin sen maruflum ,hoşgelmişsen,Hayırlı haftasonları...
Ramazan-ı şerif ayınız bolca kazanımlarla geçer inş...
Sunay abla geçmiş olsun ...Malum bu yıl ramazan ayı çok sıcaklara geldi...
Dağçiçeğim hakkımızda hayırlısı...
Filiz e ne olmuş iptal diyor..
Bego bebiş riski ne oluyo ,yani hamilemisin öyleyse rabbim yardımcın olsun..
Roşum buklelinin yeni yaşı hayırlarla gelsin inş...
Roşum ,Kısmetsizim,yena Bego öptüm hepinizia.s.
aa çok şaşırdım artı üzüldüm bak şincii.:sinifsinif:Hayırlı cumalar sevgili anneler..
filizcim neden üyeliğin iptal acaba,merak ettim..
ay teşekkürler.:kedi:güzel bakan güzel görürmüş canımmŞenizRoşum ve kısmetsiz kedi yine çok güzelsiniz...
MAşallah..
maruflum amin canım.ihakket çoksıcak bu senneboshayallersmileHayırlı haftasonları...
Ramazan-ı şerif ayınız bolca kazanımlarla geçer inş...
Sunay abla geçmiş olsun ...Malum bu yıl ramazan ayı çok sıcaklara geldi...
Dağçiçeğim hakkımızda hayırlısı...
Filiz e ne olmuş iptal diyor..
Bego bebiş riski ne oluyo ,yani hamilemisin öyleyse rabbim yardımcın olsun..
Roşum buklelinin yeni yaşı hayırlarla gelsin inş...
Roşum ,Kısmetsizim,yena Bego öptüm hepinizia.s.
ablam geçmiş olsun.olsun sağlık bu..bu arad şimdiden allah kavuştursun deyimm:1hug:mrb canlarım nasılşsınız ben koşturuyorum salı günü kızım gidiyor onlarla vakit geçiriyorum iki ay su gibi geçti zaman çok çabuk geçiyor şmdiden nasıl dayanacağımızı düşünüyoruz allah ölüm ayrılığı vermesin ne yapalım
roşum canım kızının yeni yaşı kutlu olsun şansı güzel olsun sağlıklı bir ömür diliyorum
yena canım seni ve çocuklarını öpüyorum
kısmetlim seni ve ergenini de öpüyorum
maruflu canım çok tşk ediyorum sen nasılsın canım
bego çiçeğim sizleri ve ergenlerinizi de öpüyorum canlarım hala da düzelemedim oruç tutamıyorum çok üzgünüm öpüyorum hepinizi
mrb nasılsınız ben çok yorgunum ve kızımla kuşum gittiği için çok üzgünüm salı günü göndeddik ev bomboş geliyor çok arıyoruz kuşumu tabi kızzmı da iki gündür temizlikle uğraşıyorum bugün son nokta konuyor kadın geldi ben dün çok yoruldum mutfak temizledim salonun halısı ve koltuğuna halı yıkama makinesi ile temizledim banyo dolabını vestiyeri temizledim pilim bitti bugün kalan işler yapılıyor yine bende sabahtan oturmadım çok yorgunum ama temizlik çok güzel hem bayram temizliği hemde kuşumun çişleri temizlendi tuvalaete alıştırmaya çalıştık o tuvalet yerine evin her yerine çişini yaptı bugün hepsi temizlendi ama o çişe alışmadan gitti yaptıktan sonra söylüyordu inş biran önce söyler çok tatlı ama çok hareketli şimdiden özledik sizler neler yapıyorsunuz bego hoşgeldin yena canım sen neler yapıyorsun hepinizi öpüyorum
iyi geceler kızlar
herkese iyi sahurlar olsun.
ben 2gündür biraz üüzüntülü zamanlar atlatım.teyzem ve kuzenlerim büyük trafik kazası atlatılar.çok şükür ki can kaybımız olmadı.ama çok üzüldük.şu an teyzemdeyim.teyzem kalkarken zorlanıyo.yüzü gözü şiş mosmor.onu öle gördükçe içim acıyo. kuzenimin birinin omzu çatlak..allaahım bu mübarek günlerin hürmetine onları bize bağışladı..
sunay abla allah kavuştursun.kendini çok yorma.
kızlar hepinizi çok öpüyorum.sevdiklerinize ve kendinize dikkat edin..
iyi geceler kızlar
herkese iyi sahurlar olsun.
ben 2gündür biraz üüzüntülü zamanlar atlatım.teyzem ve kuzenlerim büyük trafik kazası atlatılar.çok şükür ki can kaybımız olmadı.ama çok üzüldük.şu an teyzemdeyim.teyzem kalkarken zorlanıyo.yüzü gözü şiş mosmor.onu öle gördükçe içim acıyo. kuzenimin birinin omzu çatlak..allaahım bu mübarek günlerin hürmetine onları bize bağışladı..
sunay abla allah kavuştursun.kendini çok yorma.
kızlar hepinizi çok öpüyorum.sevdiklerinize ve kendinize dikkat edin..
slm kızlar. ne zamandır giremiyorum. çok yoğun günler geçirdim. ramazandan önce tatile ordan ramazan ayına yakalandık. daha sonra ben rahatsızlandım. hastanede yatma meceram oldu.
şimdilerde oruç tutamıyorum....... bayramdan sonra bir ameliyatım var.
işte durumlar böyle. sizler neler yaptınız bakalım. ergenimde iyi bir anadoluya yerleşti bakalım...... oğlumda ilk okula kayıt odu....
kısmetsiz kedim çok geçmiş olsun canım. beğocuğum nasılsın canım. filizciğimin üyeliği iptal olmuş.guclubacismile
fırsat bulursam yine gelirim. şimdilik kendinize iyi bakınız.....Şeniz
slm kızlar. ne zamandır giremiyorum. çok yoğun günler geçirdim. ramazandan önce tatile ordan ramazan ayına yakalandık. daha sonra ben rahatsızlandım. hastanede yatma meceram oldu.
şimdilerde oruç tutamıyorum....... bayramdan sonra bir ameliyatım var.
işte durumlar böyle. sizler neler yaptınız bakalım. ergenimde iyi bir anadoluya yerleşti bakalım...... oğlumda ilk okula kayıt odu....
kısmetsiz kedim çok geçmiş olsun canım. beğocuğum nasılsın canım. filizciğimin üyeliği iptal olmuş.guclubacismile
fırsat bulursam yine gelirim. şimdilik kendinize iyi bakınız.....Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?