Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Sunay ablacım güzel temennileriniz için bende çok teşekkür ediyorum.
Allahım sizin evlatlarınıza sağlıklı ömürler versin..
Görevlerini sağlıkla başarıyla yapmayı nasip etsin,
yavrularımızın mesleklerini ellerine aldıkları o güzel günleri bizlerede göstersin inş.

begocum,canım yavrularına başarılar diliyorum,
kısmetsizim ne güzel günler gördük ve görüyoruz şükür değilmi,
Allah yavrularımızı iyi ,helal süt emmiş insanlarla karşılaştırsın.

kendimi yaşlanmış nine gibi gördüm birden:)))

Hayırlı geceler...
Temennilerinize canı gönülden katılıyorum amin inş...
Küçük kızım 3.sınıf sırasına girince babasıyla kalakaldık ellerimiz yanımızda:1closedeyes:
Duygu yüklü oluyor böyle günlerde insan...
Bego maaşaAllah kızlarına ikiside birlikte heleki aynı lisede...
Kısmetsizim taşınmak epey yorucudur sanada kolaylık versin Rabbim...
Sunay abla darısı bizlerinde başına hepside mesleklerine kavuşsun ne güzel olurduboshayallersmile..Öğretmenimizede Meşakatli yolda kolaylıklar diliyorum...
Ergenim liseli oldu... ama pembe conservesinden ödün vermedi ...ayağındaki o renkle öyle tezattıki ,forması lacivertti tasavvur etmişsinizdir.İkaz edilmeden çıkar kızım uyarısında bulundum ...2 gün ne olur diye yalvardı..Daha bu ilk gün , dengelemeye çalışmakta yorucu:bbo:
Öptüm sizleria.s.

mrb iyi geceler nasılsınız ilk gün iyi geçmiştir inş allah zihin açıklığı versin yavrulara
kısmetlim allah kolaylık versin taşınma deyince tüylerim diken diken oluyor çok zor allah kuvvet versin
maruflu sağol canım allah sizlere de göstersin inş çok güzel duygu her yaşları ayrı güzel allah kötülerle karşılaştırmasın
çiçeğim canım tşk ederim allah sizlere de yaşatsın
roşum begom yenam heinizi öpüyorum iyi geceler

günaydın ergenzadeler,nasılsınız:3:
daa kargalar mamasını yimeden damladım siteye,kısçemi geçirdim,
şimdi de oğluşumun saatini bekliim,ancak erken kalkmaa alışması çok zor yaz dönüşü,
ne güzel uyuyodum,neese alışcaz her zamanki gibi,:umursamaz:
geçmş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim,olumunekankayizsmile
günlerdir gelmemişim burayada,kısdım kendimealsanaalsanasmile
maruflum kısçenin pembe conservesi hakket ilginçmiş,ergendir ne yapsa yeridir hesaabıyerimseniben
yeni okul yılımız hayırlı olsun,rabbim çocuklarımıza zihin açıklığı versin:Saruboceq:
hepinizi teek tek öpüorum,Şeniz
ergenler içinde kolaylıklar dilerim,zira okul dönemi daa bi çoşkun oluyolar çünkü:umursamaz:

Selam ergen Anneleri,

cumanız mübarek olsun,,

ilk hafta sonu tatiline geldik sağlıkla...

yarım kalan okul alış verişleri,

istekler yavaş yavaş başladı,hadi hayırlısı diyelim....

öpüyorum yanaklarınızdan,,,
Şeniz

Hayırlı geceler...
öYle böyle okulun ilk haftasını atlattık.Alıştılar çok şükür..
Uyku düzeni sağlandı..alışmştık hep birlkde geç yatıp geç kalkmya yaa..
Demek benzer düşünceler evlatdan yana hep aynı..büyüyolar tek gerçek bu..
Size bir müjdem var..Sahnelerin medarı iftaharııı sultanııı geri dönüyorr..
Eveeeeet o biiiiiir ergen annesi...Filiiiiiiiiiiiizzzzz......
Faceden ses verdi...gelicek aramza inş..
Sunay ablmı,Maruflumu,Çiçeğimi,Roşumu,Kedimi,Yenamı (yena ses ver kaccak nirelerdesin kıs..)çoook öpyrm..
MUTLU PAZARLAR opuyorumnanaktan

mutlu pazarlar,,,,,,

hava çok güzel,kendimi sokağa atmak istiyorum.....

maruflu,hayırdır,neden yoruldun bu kadaryerimseniben

begocum,demekki filiz aramıza dönüyor,, sevindim bu habere,, kızlar dora ortalarda yok,,,,,

yena keza öle,,kızlar nerdesiniz,,,ergenlerden fırsat bulamıyormusunuz...

canlarım hepinizi öpüyorum....opuyorumnanaktan

Hayırlı hafta sonları...
Kahvaltı hazır ama kimseden ses yok:umursamaz:
Pazar uykularına dört elle sarılıyorlarkaydirigubbakcemile3
Bego Filiz gerçekten dönüyormu Özlendi selam söyle...
Dağçiçeğim ev halkının işlerine koşturmaktan tabanlarım şişiyor...
Eşim uzun süredir ,bel fıtığı rahatsızlığı çekiyordu, artık adım bile atamaz halde Dr. ameliyat için gün verecek bu hafta...

mrb iyi pazarlar nasılsınız canlarım maruflu arkadaşım eşine geçmiş olsun bende 4 yıl önce ameliyat oldum mecbur olmazsa dr zaten yapmıyor inş iyi olur ben iyiyim dikkat ederse inş düzelir ağrıları dayanılmaz tekrar çok geçmiş olsun
filizin gelmesi çok güzel hepinizi öpüyorum

selam ergen anneleri
bi müddettir gelemiyodum.çünkü ev taşıma işlerim vardı.bayağı yoğun ve yorucu bidönem geçirdim.ve geçen cumartesi nihayet kendi evime taşındım.çok şükür kiracılıktan kurtulduk.ama netimiz daha bağlanmadı.bağlantılarda telekomla mutahit arasında bi sorun olmuş.bakalım ne zaman çözülürse bağlanıcak ozaman.bu sabahta teyzeme geldim gelir gelmezde pcye geçtim.
hepinizi çok özledim.özellikle filizin geleceğine çok sevindim.bu arada yeni okul dönemi başladı.hepimize hayırlı uğurlu olsun.kızcem için daha rahat oldu sabah babayla gidiyo.akşam dönüş mesafesi kısaldı.bi tek babamız biraz sıkıntılı işiyle ev arası bayağı mesafeli.ama en azından kiracı değiliz ona seviniyoruz.
buarada maruflum eşine çok geçmiş olsun canım.allah tez zamanda şifa versin.
dediğim gibi ben bu ara gelmem ama haberleriniz roşumdan alırım.kendinize ve ergnlerinize dikkat edin.hepiniz kocaman kocaman öpüyorummŞenizŞeniz

günaydınlar nasılsınız kısmetlim evin hayırlı olsun güle güle oturun sağlıkla huzurla inş çok sevindim kiracılık zor herkes yok bu ara hepinizi öpüyorum
yena canım sen nerelerdesin inş bir sorun yoktur öpüyorum

Hayırlı günler anneler...
Sunay abla ,kısmetsizim geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim inş. geçer... sunay abla ameliyattan sonra, iyi olduğunuza sevindim...
Kısmetsizim çok sevindim canım yeni evinde ;sevdiklerinle güle,güle oturmak nasip etsin rabbimopuyorumnanaktan

Hayırlı geceler...
öYle böyle okulun ilk haftasını atlattık.Alıştılar çok şükür..
Uyku düzeni sağlandı..alışmştık hep birlkde geç yatıp geç kalkmya yaa..
Demek benzer düşünceler evlatdan yana hep aynı..büyüyolar tek gerçek bu..
Size bir müjdem var..Sahnelerin medarı iftaharııı sultanııı geri dönüyorr..
Eveeeeet o biiiiiir ergen annesi...Filiiiiiiiiiiiizzzzz......
Faceden ses verdi...gelicek aramza inş..
Sunay ablmı,Maruflumu,Çiçeğimi,Roşumu,Kedimi,Yenamı (yena ses ver kaccak nirelerdesin kıs..)çoook öpyrm..
MUTLU PAZARLAR opuyorumnanaktan
aynen bizimde uyku düzeni tam bi felaketti anca alıştık,
filizciimin dönmesine bende çok sevindim,
bende seni öpiimopuyorumnanaktan
Hayırlı hafta sonları...
Kahvaltı hazır ama kimseden ses yok:umursamaz:
Pazar uykularına dört elle sarılıyorlarkaydirigubbakcemile3
Bego Filiz gerçekten dönüyormu Özlendi selam söyle...
Dağçiçeğim ev halkının işlerine koşturmaktan tabanlarım şişiyor...
Eşim uzun süredir ,bel fıtığı rahatsızlığı çekiyordu, artık adım bile atamaz halde Dr. ameliyat için gün verecek bu hafta...
eşine acil şifalar sanada kolaylıklar dilerim cnm,geçmşler olsun:Saruboceq:
mrb nasılsınız niye kimse uğramıyor iyisinizdir inş öpüyorum
ben kendi adıma ii sayılırım ablacım,bu ara biraz sinirlerim bozuk,
en kısa zamanda dr a gitçem:sinifsinif:
selam ergen anneleri
bi müddettir gelemiyodum.çünkü ev taşıma işlerim vardı.bayağı yoğun ve yorucu bidönem geçirdim.ve geçen cumartesi nihayet kendi evime taşındım.çok şükür kiracılıktan kurtulduk.ama netimiz daha bağlanmadı.bağlantılarda telekomla mutahit arasında bi sorun olmuş.bakalım ne zaman çözülürse bağlanıcak ozaman.bu sabahta teyzeme geldim gelir gelmezde pcye geçtim.
hepinizi çok özledim.özellikle filizin geleceğine çok sevindim.bu arada yeni okul dönemi başladı.hepimize hayırlı uğurlu olsun.kızcem için daha rahat oldu sabah babayla gidiyo.akşam dönüş mesafesi kısaldı.bi tek babamız biraz sıkıntılı işiyle ev arası bayağı mesafeli.ama en azından kiracı değiliz ona seviniyoruz.
buarada maruflum eşine çok geçmiş olsun canım.allah tez zamanda şifa versin.
dediğim gibi ben bu ara gelmem ama haberleriniz roşumdan alırım.kendinize ve ergnlerinize dikkat edin.hepiniz kocaman kocaman öpüyorummŞenizŞeniz

ooh ne güzel yeni düzeninizide kurdunuz,pek seviniim valla,güle güle sağlıkla oturun inş.
rabbim herkeslere kendi evine taşınmayı nasip etsin:Saruboceq:

Seyran cım çok sevindim cnm..güle güle sağlıkla huzurla oturun inşaAllah..rabbim herkesin kendine nasip etsin,ben kiracılık hiç yaşamadım ama annem maziye döneer biz çocukken yaşadıklrını anlatır...çok çekmiş benim annem..
Bir gün kapı önü dedikosunu yapıyolrmış ev sahibi 'bak kirayı geciktriyo ama içerde sucuk yiyiyo..annem de çıkmış''günahımı almayın,gel bak bakalım sucukmu yiyorum samısakmı....ekmeğin arasına sarmısak koydm abla''demiş..Daha buna bnzer neler neler...Annem çok çekmiş çok...çok aç yatmış..ben bebekmşim ozaman..
Daha sonra bu insnlar trafik kazası geçiriyo ve annemi çağırp helallik istiyolr biliyomusnz...
Sır kapısı gibi..ama gerçek..
Maruflu rabbim acil şifalar versin cnm..bnm eşimde biliysun kışın çekti bu mereti..masaj çok iyi geldi..bu işin uzmnlrı var yapan..inşaAllah hayırlsyla iyileşir eşin,şifa rabbimden..

Filiz gelmemiş..CADIARZU Yena uğrardı bende çok merak etdim kendisini..inşaAllah herşey yolundadır..iyi olsunda..sebep, zaman bulamamak olsun keşke..
Sunay ablcığımı ve hepinzi çoook öpyrm...

iyi akşamlar canlarım benim...
maruflum eşine çok geçmiş olsun.. ameliyatı yapacak olan dr çok iyi araştırın.Allahdan hayırlısı inş..4 yıl önce benim eşimde ameliyat oldu. şimdi çok dikkat ediyor.şükür iyi..
kısmetsiz kedim yuvan hayırlı uğurlu olsun.. senin sevincin bizim sevincimiz..güle güle oturun inş.
Rabbim evi olmayan ve isteyen herkese nasip etsin..
ilk kirada oturduğumuz ev geldi aklıma.
İstanbul Bayrampaşada,ev sahibimiz dul yalnız yaşayan bir teyzeydi, o yıllarda döviz üzerinden ödüyorduk,aylık kiramızı.dua etki dövize zam gelmesin..şükür Rabbime şimdi ev sahibiyiz..
begocum sunay ablacım,roşum,yenacım.. öpüyorum hepinizi sevgiyle kalın.. ergenlerimizi unutmadım.. onlarada önce sağlık sonrada zihin açıklığı diliyorum...Şeniz

Back
X