- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #3.061
aynen bizimde uyku düzeni tam bi felaketti anca alıştık,Hayırlı geceler...
öYle böyle okulun ilk haftasını atlattık.Alıştılar çok şükür..
Uyku düzeni sağlandı..alışmştık hep birlkde geç yatıp geç kalkmya yaa..
Demek benzer düşünceler evlatdan yana hep aynı..büyüyolar tek gerçek bu..
Size bir müjdem var..Sahnelerin medarı iftaharııı sultanııı geri dönüyorr..
Eveeeeet o biiiiiir ergen annesi...Filiiiiiiiiiiiizzzzz......
Faceden ses verdi...gelicek aramza inş..
Sunay ablmı,Maruflumu,Çiçeğimi,Roşumu,Kedimi,Yenamı (yena ses ver kaccak nirelerdesin kıs..)çoook öpyrm..
MUTLU PAZARLAR opuyorumnanaktan
eşine acil şifalar sanada kolaylıklar dilerim cnm,geçmşler olsun:Saruboceq:Hayırlı hafta sonları...
Kahvaltı hazır ama kimseden ses yok:umursamaz:
Pazar uykularına dört elle sarılıyorlarkaydirigubbakcemile3
Bego Filiz gerçekten dönüyormu Özlendi selam söyle...
Dağçiçeğim ev halkının işlerine koşturmaktan tabanlarım şişiyor...
Eşim uzun süredir ,bel fıtığı rahatsızlığı çekiyordu, artık adım bile atamaz halde Dr. ameliyat için gün verecek bu hafta...
ben kendi adıma ii sayılırım ablacım,bu ara biraz sinirlerim bozuk,mrb nasılsınız niye kimse uğramıyor iyisinizdir inş öpüyorum
selam ergen anneleri
bi müddettir gelemiyodum.çünkü ev taşıma işlerim vardı.bayağı yoğun ve yorucu bidönem geçirdim.ve geçen cumartesi nihayet kendi evime taşındım.çok şükür kiracılıktan kurtulduk.ama netimiz daha bağlanmadı.bağlantılarda telekomla mutahit arasında bi sorun olmuş.bakalım ne zaman çözülürse bağlanıcak ozaman.bu sabahta teyzeme geldim gelir gelmezde pcye geçtim.
hepinizi çok özledim.özellikle filizin geleceğine çok sevindim.bu arada yeni okul dönemi başladı.hepimize hayırlı uğurlu olsun.kızcem için daha rahat oldu sabah babayla gidiyo.akşam dönüş mesafesi kısaldı.bi tek babamız biraz sıkıntılı işiyle ev arası bayağı mesafeli.ama en azından kiracı değiliz ona seviniyoruz.
buarada maruflum eşine çok geçmiş olsun canım.allah tez zamanda şifa versin.
dediğim gibi ben bu ara gelmem ama haberleriniz roşumdan alırım.kendinize ve ergnlerinize dikkat edin.hepiniz kocaman kocaman öpüyorummŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?