Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

bende bir ergen annesi olarak,
hepinize sağlıklı,mutlu,sabırlı ve bolluk içinde
hayırlı cumalar diliyorum...
biliyorsunuz benim melekim 12 yaşında..
ergenliğe girmek üzere,sinirli,agresif ve
biraz da kilo aldı...
bizim evde rolleri değiştirdik zaten...
Ezgi anne,ben ise çocuk oldum...
hayırlısıyla bu dönemi zararsız atlatsaydık da,
kızım da rahat etseydi,bende...
sevgiler...

a.s. Cumalarımız hayırlara vesile olsun inş.

Dertlilerimiz devalarını bulsun..

Hastalarımız sağlıklarına kavuşsun...

Ayrı olanlar birbirlerine kavuşsun...

Üzüntülerimiz ummanlara karışsın.....

Tüm kk üyeleri mutluluğa gark olsun inş.:Saruboceq:

Mevla görelim ne eyler, ne eylerse güzel eyler umut ışığın da edilen dualar her kapıyı aralar..

HE bu ara da ergen kızlarım havaların etkisinden her hal pek bi uykulular, yastığı kapan ilaç yemiş böcek gibi güm gidiyo.
Akşam 6 da uyunurmu hasta da değiller yardım edin felan da demiyorum ne iş anlamadımCADIARZU

Arkadaşlar günaydın.
Cumanız mübarek olsun..a.s.
eşim yarın Çine gidiyor 1 haftalığına.
onun için seviniyorum ,farklı ülke görecek diye ,kendim için üzülüyorum..senağlama
şimdiden benim ergenler başladı,,Anne babam yokken şunu yaparız ,bunu yaparız eve geç geliriz demeye..:oklava:
akılları fikirleri hep yaramazlıkta,,şaka tabi ,bu durumlarda beni hiç yalnız bırakmazlar ,öyleki gideceğim yere dahi göndermezler..:roflol:
höt hötler ,Anne biyere gidemezsin.. burda biz varken..:roflol:akıllarınca erkeklik yapıyorlar.. yesinler sizin erkekliğinizi..

canım arkadaşım allah yolunu açık etsin sağlıkla gidip gelir inş çocuklarımız bir harika allah :nazar:acılarını bizlere göstermesin öpüyorumŞeniz

biraz da kilo aldı...
sevgiler...

canım benim ben herzaman şöyle düşünüyorum çocuklarımız bizi yönetiyor diye büyüdüklerini göstermek istiyorlar canları sağolsunda bizi yönetsinler ne yapalım artık daha seninki küçük biraz daha büyüyünce zorluğunu göreceksin hele birde ayrılık olunca yani evlenince daha zor allah hepinize göstersin evlendiklerini inş

Arkadaşlar günaydın.
Cumanız mübarek olsun..a.s.
eşim yarın Çine gidiyor 1 haftalığına.
onun için seviniyorum ,farklı ülke görecek diye ,kendim için üzülüyorum..senağlama
şimdiden benim ergenler başladı,,Anne babam yokken şunu yaparız ,bunu yaparız eve geç geliriz demeye..:oklava:
akılları fikirleri hep yaramazlıkta,,şaka tabi ,bu durumlarda beni hiç yalnız bırakmazlar ,öyleki gideceğim yere dahi göndermezler..:roflol:
höt hötler ,Anne biyere gidemezsin.. burda biz varken..:roflol:akıllarınca erkeklik yapıyorlar.. yesinler sizin erkekliğinizi..

canım allah kavuştursun.sağ salim gidip gelsin inşallah.:1hug:.bu ergenler çok alemler.. bi bakıyosun çocuk gibi..bi bakıyosun karşında kocaman delikanlı...allah sizi ayırmasın..:nazar:

biraz da kilo aldı...
sevgiler...
songülcüm hoşgeldin canım..gerçekten çocuklarımız zor bi dönemden geçiyorlar.hem sinirliler..hemde çok kırılgan...insan bazen nasıl davranacağını şaşırıyor..açıkcası bazen bizi maymun ediyolar ya neyse.kaydirigubbakcemile3.herzaman söylüyorum.allah biz ergen annelerine sabır versin...
murgizinannesi ablacım gerçekten büyüdüklerinde sorunlarda büyüyor.ne güzel sen enzor kısımları atlatmışsın.bizde okadar büyüdüklerini görücez mi acaba...:delphin:..
maruflucum duan çok güzel..çok hoşuma gitti..çocuklarımız yoruluyolar.erken kalkıyorlar.okull dersler sınavlar..hele bide dershane girdimi işin içine. ergenler tuş...bazen okadar üzülüyorum ki hallerine...helede masum masum uyurken:asigim:..ama uyanıncakötükedihüsoolabiliyolar...
kızlar sizleri ve ergenelrinze güzel haftasonları diliyorumŞeniz

Son düzenleme:
canım allah kavuştursun.sağ salim gidip gelsin inşallah.:1hug:.bu ergenler çok alemler.. bi bakıyosun çocuk gibi..bi bakıyosun karşında kocaman delikanlı...allah sizi ayırmasın..:nazar:

songülcüm hoşgeldin canım..gerçekten çocuklarımız zor bi dönemden geçiyorlar.hem sinirliler..hemde çok kırılgan...insan bazen nasıl davranacağını şaşırıyor..açıkcası bazen bizi maymun ediyolar ya neyse.kaydirigubbakcemile3.herzaman söylüyorum.allah biz ergen annelerine sabır versin...
murgizinannesi ablacım gerçekten büyüdüklerinde sorunlarda büyüyor.ne güzel sen enzor kısımları atlatmışsın.bizde okadar büyüdüklerini görücez mi acaba...:delphin:..
maruflucum duan çok güzel..çok hoşuma gitti..çocuklarımız yoruluyolar.erken kalkıyorlar.okull dersler sınavlar..hele bide dershane girdimi işin içine. ergenler tuş...bazen okadar üzülüyorum ki hallerine...helede masum masum uyurken:asigim:..ama uyanıncakötükedihüsoolabiliyolar...
kızlar sizleri ve ergenelrinze güzel haftasonları diliyorumŞeniz

günaydın iyi haftasonları canım tşk ederim allah sizede göstersin şimdide ayrılık çekiyoruz canları sağolsun uzakta olsunlar neyapalım aslında sizin en güzel zamanlarınız kıymetini bilin dizinizin dibindeler ben dbakırda kızımın yanındaydım üniversiteye gidiyordu oğlum izmirde okumaya geldi 3 yıl onun hasretliği kızım okulu bitirdi tayin istedik izmire gelmek için oğluma söz vermiştik tayin çıktı kızım birgün geldi evlenmeye karar verdiğini söyledi zaten sizin yanınızda olamıycam öğr oldum nereye tayinim çıkarsa oraya gidecem dedi uzatmıyayım 3 ay içinde evlendirdik düğün günü göreve başladı 2 gün sonra izmire taşındık 3.5 yıldır ayrıyız birde bebiş olunca daha zor geliyor şimdi çocukları aynı sofrada oturtunca en mutlu insan biz oluyoruz yani anne olmak zor canları sağolsun sizin bir arkadaşımız herzaman şansları güzel olsun derdi bütün çocuklarımızın şansları güzel olsun sizleri çok seviyorum canlarım çok uzattım özür dilerimŞeniz

selam ergen Annneleri,,a.s.
o kadar candan ve samimisinizki,, yorumlarınız için duygularınız için teşekkür ediyorum..
benim ergenler ,dışarı çıktı,,ufaklık dershanede,, büyük oğlum kız arkadaşıyla sinemaya gitti,oğlum bende geleyim dedim şakasına ,valla sesimi çıkartmam sessizce otururum yanınızda.. ne mümkün..
oğlumada sitem ettim beni değil kız arkadaşını götürüyorsun diye..
ufaklığım hiç dayanamaz..ben seni götürürüm dedi hemen..:asigim:

eşim sabah 10.00 gibi aradı sağ salim inmişler..
dualarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim..:1hug:
gece boyu uyumamış:asigim:
çocuklarıma baktımda hemen baba'larının yerini aldılar..beni hiç üzmüyorlar..
sabah vaktinde kalktılar beraber kahvaltı yaptık,,ne güzel sevinmiştim,,:sm_cool: meğer büyük ergenim kız arkadaşıyla buluşacakmış ondan erken kalkarmış bende nasıl sevindim:roflol:..yoksa hayatta hafta sonu yataktan kaldıramazsın.
yarında okuduğu ile gidecek ,gezsinler bakalım..

çiçeğim allah kavuştursun cnm,hayırlısıyla varmış ne güzel hayırlısıylada döner inş.hepinize ii hafta sonları çok öptm sevgiler...a.s.

çiçeğim gözün aydın sağ salim varmış inş sağlıkla gelir allah oğlununda yolunu açık etsin allah çocuklaeımızı esirgesin benim oğlumda uzmanlık sınavı yaklaştıkça stresi daha çok artıyor bugün deneme sınavı vardı çok gergindi hiç konuya bile girmedik çok zor bir sınav allah yardımcısı olsun bizde geriliyoruz o yeterki rahat ve sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum okumak çok zor ömür boyunca çalışacak zor

çiçeğim allah kavuştursun cnm,hayırlısıyla varmış ne güzel hayırlısıylada döner inş.hepinize ii hafta sonları çok öptm sevgiler...a.s.
roşum çok teşekküra.s.
çiçeğim gözün aydın sağ salim varmış inş sağlıkla gelir allah oğlununda yolunu açık etsin allah çocuklaeımızı esirgesin benim oğlumda uzmanlık sınavı yaklaştıkça stresi daha çok artıyor bugün deneme sınavı vardı çok gergindi hiç konuya bile girmedik çok zor bir sınav allah yardımcısı olsun bizde geriliyoruz o yeterki rahat ve sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum okumak çok zor ömür boyunca çalışacak zor

murgizinannesi,çok teşekkür ederim..a.s.
Oğluna gireceği uzmanlık sınavında başarılar diliyorum,Allah yardımcısı olsun,,duamız onunla ve tüm evlatlarımızla,,

günaydın ergen anneleri....
dağ çiceğim çok sevindim.canım hadi gözün aydın sağ salim varmış.bak senşu ergenlere ne güzel annelerine kol kanat germişler..gerçektende çocuklarımız bazen bizi şaşırtıyorlar.allah sizi birbrinizden ayırmasın.

ablacım allah oğulcuğuna kolaylık versin.gerçekten çocuklar büyüsede sınavlardan kurtulamıyorlar.kardeşimde bu sene aynı şekilde bi taraftan master ile uğraşıyo,bi taraftan kpssye hazırlanıyo....
tabii bide benim ergen sbsye hazırlanıyo.bizdeki en büyük stresde o....ay haayırlısı ile şu sınavlardan bi kurtulsak..allah evlatlarımıza sevdiklerimize kolaylıklar versim.
(ay ne kaa çok konuştum.çenem mi düştü ne.delikafadulden.)

eşim sabah 10.00 gibi aradı sağ salim inmişler..
dualarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim..:1hug:
gece boyu uyumamış:asigim:
çocuklarıma baktımda hemen baba'larının yerini aldılar..beni hiç üzmüyorlar..
sabah vaktinde kalktılar beraber kahvaltı yaptık,,ne güzel sevinmiştim,,:sm_cool: meğer büyük ergenim kız arkadaşıyla buluşacakmış ondan erken kalkarmış bende nasıl sevindim:roflol:..yoksa hayatta hafta sonu yataktan kaldıramazsın.
yarında okuduğu ile gidecek ,gezsinler bakalım..

Allah sağsalim kavuştursun arkadaşım...
insanoğlu kuş misali zaten,bir orada ,bir burada...
bu arada hepinize sağlıklı,mutlu ve bolluk içinde
bir hafta daha diliyorum...
ergenlerimiz çok şükür iyi,
esip geçiyorlar işte..
neyse bugünlerde güzel...
sevgiler...

Günaydın arkadaşlar, gününüz ve haftanız güzel geçsin..
bugün ve yarın yatıya misarim var,,yabancı değil kardeşimin kayın validesi ve baldızı,,aslında geleceklerini beklemiyordum
haber alınca ,ev hali bilirsiniz apar topar koşturmaya başladım,, bu telaşım yüzündende büyük oğlumla hafiften kapıştık,,yok yere kalbini kırdım.az önce otogara gitti,öpüştük sarıldık tabi,,galiba dün nazar ettim kendi kendime..:roflol:

kısmetsiz kedi,sevinmene ben daha çok sevindim..a.s.evet bazen çocuklarımız bizi şaşırtıyor ,bazende yapılan iyilikleri çok çabuk unutuyorlar..canları sağolsun..diyelim.. ben şimdi çıkmalıyım birazdan pazara sonrada misafirlerimi almaya gideceğim..size gün içindeki işlerinizde kolay gelsin..Şeniz

Allah sağsalim kavuştursun arkadaşım...
insanoğlu kuş misali zaten,bir orada ,bir burada...
bu arada hepinize sağlıklı,mutlu ve bolluk içinde
bir hafta daha diliyorum...
ergenlerimiz çok şükür iyi,
esip geçiyorlar işte..
neyse bugünlerde güzel...
sevgiler...

Songül,,çok teşekkür,güzel dileklerin için..
aynı dilekleri bende sana diliyorum..a.s.

a.s. Hayırlı günler hepinize aman da ne çok özlemişim :teytey:sizleri.

Dağ çiçeğim hasretliğin başlamadan biter inş.

Murgizinannesi ablam ne bitmez çile imiş bu sınavlar

inş. evladın da başarı ile verir uzmanlığını.

Büyük kızım adeda sınav muptalası oldum diye tiye alır.Aslında çok sıkılır belli etmiyo saçının içini bile yaralar basıyo stresten.

Yüzü de pamuk gibi ay çok seviyom ya ...:1hug:

Hepinize benden kucak dolusu pozitif enerji :sm_cool::sm_cool:

Back
X