- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
Arkadaşlar günaydın.
Cumanız mübarek olsun..a.s.
eşim yarın Çine gidiyor 1 haftalığına.
onun için seviniyorum ,farklı ülke görecek diye ,kendim için üzülüyorum..senağlama
şimdiden benim ergenler başladı,,Anne babam yokken şunu yaparız ,bunu yaparız eve geç geliriz demeye..klava:
akılları fikirleri hep yaramazlıkta,,şaka tabi ,bu durumlarda beni hiç yalnız bırakmazlar ,öyleki gideceğim yere dahi göndermezler..:roflol:
höt hötler ,Anne biyere gidemezsin.. burda biz varken..:roflol:akıllarınca erkeklik yapıyorlar.. yesinler sizin erkekliğinizi..
bende bir ergen annesi olarak,
hepinize sağlıklı,mutlu,sabırlı ve bolluk içinde
hayırlı cumalar diliyorum...
biliyorsunuz benim melekim 12 yaşında..
ergenliğe girmek üzere,sinirli,agresif ve
biraz da kilo aldı...
bizim evde rolleri değiştirdik zaten...
Ezgi anne,ben ise çocuk oldum...
hayırlısıyla bu dönemi zararsız atlatsaydık da,
kızım da rahat etseydi,bende...
sevgiler...
canım arkadaşım allah yolunu açık etsin sağlıkla gidip gelir inş çocuklarımız bir harika allahacılarını bizlere göstermesin öpüyorumŞeniz
Arkadaşlar günaydın.
Cumanız mübarek olsun..a.s.
eşim yarın Çine gidiyor 1 haftalığına.
onun için seviniyorum ,farklı ülke görecek diye ,kendim için üzülüyorum..senağlama
şimdiden benim ergenler başladı,,Anne babam yokken şunu yaparız ,bunu yaparız eve geç geliriz demeye..klava:
akılları fikirleri hep yaramazlıkta,,şaka tabi ,bu durumlarda beni hiç yalnız bırakmazlar ,öyleki gideceğim yere dahi göndermezler..:roflol:
höt hötler ,Anne biyere gidemezsin.. burda biz varken..:roflol:akıllarınca erkeklik yapıyorlar.. yesinler sizin erkekliğinizi..
songülcüm hoşgeldin canım..gerçekten çocuklarımız zor bi dönemden geçiyorlar.hem sinirliler..hemde çok kırılgan...insan bazen nasıl davranacağını şaşırıyor..açıkcası bazen bizi maymun ediyolar ya neyse.kaydirigubbakcemile3.herzaman söylüyorum.allah biz ergen annelerine sabır versin...bende bir ergen annesi olarak,
hepinize sağlıklı,mutlu,sabırlı ve bolluk içinde
hayırlı cumalar diliyorum...
biliyorsunuz benim melekim 12 yaşında..
ergenliğe girmek üzere,sinirli,agresif ve
biraz da kilo aldı...
bizim evde rolleri değiştirdik zaten...
Ezgi anne,ben ise çocuk oldum...
hayırlısıyla bu dönemi zararsız atlatsaydık da,
kızım da rahat etseydi,bende...
sevgiler...
canım allah kavuştursun.sağ salim gidip gelsin inşallah.:1hug:.bu ergenler çok alemler.. bi bakıyosun çocuk gibi..bi bakıyosun karşında kocaman delikanlı...allah sizi ayırmasın..
songülcüm hoşgeldin canım..gerçekten çocuklarımız zor bi dönemden geçiyorlar.hem sinirliler..hemde çok kırılgan...insan bazen nasıl davranacağını şaşırıyor..açıkcası bazen bizi maymun ediyolar ya neyse.kaydirigubbakcemile3.herzaman söylüyorum.allah biz ergen annelerine sabır versin...
murgizinannesi ablacım gerçekten büyüdüklerinde sorunlarda büyüyor.ne güzel sen enzor kısımları atlatmışsın.bizde okadar büyüdüklerini görücez mi acaba.....
maruflucum duan çok güzel..çok hoşuma gitti..çocuklarımız yoruluyolar.erken kalkıyorlar.okull dersler sınavlar..hele bide dershane girdimi işin içine. ergenler tuş...bazen okadar üzülüyorum ki hallerine...helede masum masum uyurken:asigim:..ama uyanıncakötükedihüsoolabiliyolar...
kızlar sizleri ve ergenelrinze güzel haftasonları diliyorumŞeniz
roşum çok teşekküra.s.çiçeğim allah kavuştursun cnm,hayırlısıyla varmış ne güzel hayırlısıylada döner inş.hepinize ii hafta sonları çok öptm sevgiler...a.s.
çiçeğim gözün aydın sağ salim varmış inş sağlıkla gelir allah oğlununda yolunu açık etsin allah çocuklaeımızı esirgesin benim oğlumda uzmanlık sınavı yaklaştıkça stresi daha çok artıyor bugün deneme sınavı vardı çok gergindi hiç konuya bile girmedik çok zor bir sınav allah yardımcısı olsun bizde geriliyoruz o yeterki rahat ve sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum okumak çok zor ömür boyunca çalışacak zor
çiçeğim gözün aydın sağ salim varmış inş sağlıkla gelir allah oğlununda yolunu açık etsin allah çocuklaeımızı esirgesin benim oğlumda uzmanlık sınavı yaklaştıkça stresi daha çok artıyor bugün deneme sınavı vardı çok gergindi hiç konuya bile girmedik çok zor bir sınav allah yardımcısı olsun bizde geriliyoruz o yeterki rahat ve sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum okumak çok zor ömür boyunca çalışacak zor
eşim sabah 10.00 gibi aradı sağ salim inmişler..
dualarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim..:1hug:
gece boyu uyumamış:asigim:
çocuklarıma baktımda hemen baba'larının yerini aldılar..beni hiç üzmüyorlar..
sabah vaktinde kalktılar beraber kahvaltı yaptık,,ne güzel sevinmiştim,,:sm_cool: meğer büyük ergenim kız arkadaşıyla buluşacakmış ondan erken kalkarmış bende nasıl sevindim:roflol:..yoksa hayatta hafta sonu yataktan kaldıramazsın.
yarında okuduğu ile gidecek ,gezsinler bakalım..
Allah sağsalim kavuştursun arkadaşım...
insanoğlu kuş misali zaten,bir orada ,bir burada...
bu arada hepinize sağlıklı,mutlu ve bolluk içinde
bir hafta daha diliyorum...
ergenlerimiz çok şükür iyi,
esip geçiyorlar işte..
neyse bugünlerde güzel...
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?