- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
Günaydın arkadaşlar..kaydirigubbakcemile5
kısmetsiz kedi,ve maruflu yazdıklarınıza güldüm okuyarak geldimki,ama birden.
murgizinannesi,arkadaşım senin yazdıklarını okurken birden şok oldum ve çok üzüldüm .
Rabbim acil şifalar versin:teselli:..bende troid hastasıyım..ilaçlarla iyim şükür,,
peki bu durumda ne yapılıcak tedavisi felan yokmu, inşaAllah vardır dualarım sizlerle..:teselli:
çok tşk ederim şimdi ablamla görüştüm dr la görüşmüşler dr rahatlatmış kötünün iyisi demiş ben temizledim ege üniversitesine sevk etmiş oğlumun tlf istediler verdim belki yardımı olur dediler yeğenimin morali iyiymiş ablamın morali daha iyiydi hele bakalım sonuç ne olacak ilgin için tşk ederim arkadaşımŞeniz
aamiin diyorum:Saruboceq: bu günlerde benimde endişelerim var,yarın dr.gidip mr sonucunu gösterecem ne çıkcak hiiç bilmiyorum ,umarım ciddi bi sorunum yoktur kıslar,ben 2 veletle nasıl başederim hasta olursam ona yanıyorum ,kısmetsiz kedi ve beni görüp tanımak isterseniz sakarya buluşma topiğine bi uğrayın ,gününüz güzel ve kolay geçsin,öptm hepiniziŞeniz
canım inş sonuçlar iyi çıkar allah seni çocuklarının başından eksik etmesin bize sonuçları bildir öptümŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?