selam cnmcımm:))) bende iiiimm wallaaa koşturmaca.halım waktım yerınde.göğüsteki izlerim cookkkk hafifileşti.ama karnımdakı izler hala pembe ama koyu renk diiil. bide hala biraz kacırınca gergınlık oluo.spora basladım gecen hafta kendımı daha ,iiii hissediorum.sizlerden ne haber jelesec noooldu oldumu amelıyatını burda hıc hbr yok onla ilgil,:?
aaaaa bbişi daha sorcktım su kol germe işi nasıldır ya bende olmayı düşünmeye başladımda :)))) bitek su kollarım işi bozuo gibi duruo :)))) bırazcık belkıde sırta lipo:))) bu işin sonu yokkkk gibi:)))))
selam nıkename, doğru hatırlıyorsun bi dönem bacak topiğin de yazıyordumarada yine bakıyorum aynı doktora ameliyat olan arkadaşların yazılarına...doktorun bülent c. Mi?doktora bi mail at istersen resimlerini de gönder ismini yazdığında çıkıyor sitesi bende bacak ameliyatından revizyon olmuştum ercan beye ama 1.seneyi geçti ve başka işlemlerde olduğu için tek bacak nedir bilmiyorum 6.ile 7.arası değişiyor diye duymuştum ama net bilgi değil tabi
arkadaşım rötüşte tam istediğin gibi oldumu. Resm koyarmısın rica etsem acama bu dr benim bacak şekli anlayışıma uygunmu yapıyo. Geneli arayı kapatmaya çalışıyo şekli önemsemiyo. Oysa benim ara kapalı şekil derdim var. Yardımcı olursan çok mutlu olurum.
Kendi dr ma gitmiştim ama uğraşmak istemedi. Oysaki o kadar sorunlu bacak diil adı üstünde estetik olsn istedm.
aaaaa bbişi daha sorcktım su kol germe işi nasıldır ya bende olmayı düşünmeye başladımda :)))) bitek su kollarım işi bozuo gibi duruo :)))) bırazcık belkıde sırta lipo:))) bu işin sonu yokkkk gibi:)))))
merhaba Bentoprakcııım.walla 2haftadır daha yenı gırdım foruma .çokkk çokkk gecmiş olsun olduda bitti maaşallahh.cok guzel gectıgıne sewındım.nıhayet muradına erdın :)))) bundan sonrakı süreçlerinde insallah çabucak iyi gecer :))Walla vücut tamam, yüzde oldu eeeee bize rakipsin artık :))) wuuuhuuuuu :)))))
Bentoprak cım senin görüntünü inan ben de çok merak ediyorum tatlım.Ercan beyin göğüs küçültme,büyütme ve karın germe sonuçarından sonra bacak germeden bir arkadaşa yaptığı sonucu da gördüm.Gerçekten mükemmel olmuş.Önümüzdeki hafta Hasogülo arkadaş da kol germe olacak.Bu operasyonu ben de düşündüğüm için çok merak ediyorum.Aslında davşanımız da olacak bu operasyonu.Her yaptığı operasyonla kendini gerçekten kanıtlamış bir hekim.Fazla söze gerek yok.Sonuçlar ortada. nokta.
nıkname, benim beklentimi karşıladıgidip karşılıklı görüşmeden yada foto gönderip bilgi almadan sana neyin uygun olup olmayacağını inan kestiremez sin
Ben çok başta foto koymuştum ama sonra kaldırdım karın germe ameliyatımdan sonra koyarım belki
jelesec ikinciyi baştan yaptırcam en azından dr un tarzını merak ediyorum kimisi baldır yapıyo kimisi boru gibi.rica etsem iki gün için koyarmısın. Ben sürekli takip ediyorum. Atlamam. Yada başka o dr a yaptırıp burda resmi olan varmı.
Genelde dr lar revizyonda aynı ücret yada daha fazla istiyorlar dr bey bir keresinde size işlemler çok küçük gibi geliyor ama inanın revizyon daha çok ugraştırıyor demişti zaten Ercan Bey operasyonlarında ilk söylediği ücretten başka hiç ücret talep etmiyor mesela ilk ona olmuş olsaydınız şimdi memnuniyetsizliğinizde hiç ücret almayacaktı ayrıca genelde operasyonda onun gözüne başka bir yer batıyor onuda düzeltiyor mesela bana hiç konuşmamıştık gamze yapmıştı birde benim 3 tane ben im vardı onlarıda aldı bunlar için ücret istemedi ondan önce görüüştüğüm dr ücretli olarak sonra yapabileceğini söylemişti v.s bunun gibi çok örnek var ve dr un en büyük özelliği işini çok iyi takip ediyor
Genelde dr lar revizyonda aynı ücret yada daha fazla istiyorlar dr bey bir keresinde size işlemler çok küçük gibi geliyor ama inanın revizyon daha çok ugraştırıyor demişti zaten Ercan Bey operasyonlarında ilk söylediği ücretten başka hiç ücret talep etmiyor mesela ilk ona olmuş olsaydınız şimdi memnuniyetsizliğinizde hiç ücret almayacaktı ayrıca genelde operasyonda onun gözüne başka bir yer batıyor onuda düzeltiyor mesela bana hiç konuşmamıştık gamze yapmıştı birde benim 3 tane ben im vardı onlarıda aldı bunlar için ücret istemedi ondan önce görüüştüğüm dr ücretli olarak sonra yapabileceğini söylemişti v.s bunun gibi çok örnek var ve dr un en büyük özelliği işini çok iyi takip ediyor
Bentoprak cım senin görüntünü inan ben de çok merak ediyorum tatlım.Ercan beyin göğüs küçültme,büyütme ve karın germe sonuçarından sonra bacak germeden bir arkadaşa yaptığı sonucu da gördüm.Gerçekten mükemmel olmuş.Önümüzdeki hafta Hasogülo arkadaş da kol germe olacak.Bu operasyonu ben de düşündüğüm için çok merak ediyorum.Aslında davşanımız da olacak bu operasyonu.Her yaptığı operasyonla kendini gerçekten kanıtlamış bir hekim.Fazla söze gerek yok.Sonuçlar ortada. nokta.
ben 4 ay önce kol germe ameliyatı oldum fakat kötü yara iyileşmesi denilen şey oldubu tamamen kişiyle alakalı bir durum doktorumun bir suçu yok çünkü burun ameliyatıda oldum aynı kişiye ve sorunsuz neredeyse ağrısız hızlı bir iyileşme süreci geçiriyorum.ama kollarım için gerçkten pişmanım çok uzun ve kabarık bir iz kaldı
Kime oldunuz ameliyatı ? inşallah düzelir sıkıntınız tez zamanda
Kocaelide oldum eğer düzelmezsse doktorum o bölgeyi tekrar dikeceğini söyledi bunun için 2 ay daha beklemem gerekiyor.inş. düzelir cnm çünkü gerçekten berbat bir görüntü
Çeneyi bırakıp canlı yayına geçsen diyorummeraktayız yahu. Yoksa uyudun mu? Fadıl takipte Nasıl jelesece ağrısı falan var mı? Tekrar kalktımı yürümeye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?