Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

BenToprak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2007
2.864
78
Arkadaşlar sitemizde Ercan Karacaoğlu'na ben dahil bir çok kişi farklı ameliyatlar olduk.Karın germe ,meme küçültme,burun,bacak vs. topiğinde paylaşımlarımız sürüyor, herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor ama çok karışmış bence.Karına bakıyorum meme olan lipoz olan vs herkes var.Olsun tabi olmasın demiyorum.Ama farklı farklı şehirler.
İstanbul da ameliyat olacaklara faydası olur inşallah.
Ben karın germe ameliyatı olmaya karar verdiğimde sitede araştırmaya başladım.Jelesece bu sitede Ercan Beye Göğüs ameliyatı olmuş ilk ve sanırım tek kişi idi.Memnuniyetini yazmıştı.Ama ben karın ameliyatı olacağımdan doğal olarak karın görmek ve onun hakkında yorum almak istiyordum.Her ne kadar doktorlar resim gösterse de yinede kafada bir soru işareti acaba rutuşlumu diye.Bunları yapanlarda varmış.
Sitede böyle topik yok sanırım bir ilk.Canlı görmek,gerçekten olmuş bayanların yorumlarını almak çok önemli bu süreçte.O zaman buyrun topiğimize.

Son düzenleme:
Ne güzel düşünmüşsün ...ercan beyin çok hastası oldu...evet karıştı bacak,kol karın,meme küçültme ,meme büyütme ..hepsi birbirine karıştı

Ben iyi ki başarısız bir operasyon geçirmişim...yeni doktor ararken allah karşıma onu çıkarmış...ameliyat öncesi ve sonrası hastasından ilgisini eksik etmeyen...her aradığında ulaşabilir bir doktor olması güler yüzü daha neler neler...çok övemiyorum başarı sıfır bu konuda...birilerinden ders almam lazım

sonuç ben çok memnunum doktorumdan, yapılması gerekeni yapan doktor.

Son düzenleme:
Rica etsek konu başlığını hasta yorumları değilde 'Doç.Dr.Ercan Karacaoğlu na ameliyat olanlar' diye değiştirmezmiyiz. Hem estetik cerrahlar hasta gözüyle bakmıyorlar ki bizlere.

Arkadaşım ne ameliyatı oldun,olucan yazarsan sevinirim.Hoş ben biliyorum da yeni girenler kime ne soracak paylaşım kolaylığı anlayacağın.Mesela ben başlıyım birdaha ki yoruma.Onun gibi devam edelim.

Ben göbek fıtığı ve karın germe oldum.Sürecim çok şükür sorunsuz geçiyor 2.5 ay oldu ameliyat olalı.Doktorumdan memnunum tavsiye ederim.

AY GARİP OLDUM BEN MEME KÜÇÜLTME VE BAZI BÖLGELERDEN LAZER LİPO OLDUM...ÇOK ŞÜKÜR YÜZ GÜLDÜREN SONUÇLAR YAŞADIMKARIN GERME AMELİYATIM İÇİN SİZLERİ CANLI GÖRMEK İSTEDİĞİM İÇİN ERTELEMİŞTİM...GÖRDÜM BEĞENDİM EYLÜL AYINDA KARIN GERME AMELİYATIM VAR...ALLAH KISMET EDERSE...

Efendim yeni topiğimiz hayırlı olsun.Ben de Ercan bey e 17 ekim 2011 de oldukça büyük bir meme küçülttürdüm bir de karın germe oldum.20 Nisan da da eşim lazer lipo oldu.

Kısmetse Ekim 2012 de lazer lipo,kol germe olacağım.Ben ameliyatımın sonuçlarımdan çok memnunum.Eşim de sonuçtan çok memnun.

Kendisine buradan tekrar iyileşme sürecimde gösterdiği ilgi, alaka,güleryüz,kaliteli meslek anlayışı için teşekkür ediyorum.Sevgili Ercan bey ile işimiz kolay kolay hemen biteceğe benzemiyor.Daha çok yolunu aşındıracağız ailecek:)

canım benim sen ve sülalen bırakmaz artık Ercan beyin peşini benim büyük sıpa memelerimi küçültür diyor...tişörtten belli oluyormuş...anasından sıra gelirse neden olmasın

Arkadaşlar ben de meme küçültme oldum 10. gunum doldu dınlenme surecındeyım halen.. Ercan beyden de çok memnunum çk iyi bir doktor .. ameliyat olmayı düşünen herkese başarılı ve istediği sonucu elde ettikleri bir ameliyat geçirmelerini diliyorum

Hayırlı olur inşallah.Herkes tatilde anlaşılan kimsenin geldiği yok şekerim.Millet nasılsa eylüle ameliyat olacaz diye uğramaz oldu.Ameliyatları yaklaştıkça doluşurlar bilgi almaya

Sanırım cuma dikişlerini aldırmaya gidiyorsun.Bende cumaya randevu aldım kimbilir karşılaşırız belki

Merhaba herkese,
Bu foruma yeni uye oldum umarim sorumlarimla bayiltmam herkesi.benim olcum 80F. memelerimi kucultmek istiyorum. bu forumda okuduklarimindan sonra Ercan beyi tercih ettim. acaba fiyat konusunda bilgi verebilcek olan varmi? bir de ne kadar sure gerekli iyilesmek icin? ben ankaradan gidecegim istanbula ve sadece 2 hafta izin alabiliyorum isten.

Hoş geldin sorularınla bayıltmazsın merak etme.Paylaşım için var burası.Benim meme değil ama iyileşme süreci kişiye ve bünyeye göre değişiyor.Bir gün hastane de kalınıyor.Direnler ameliyatın ertesi günü de çıkabiliyor 4.5. günüde.Benim 4.günü çıkmıştı.Bu gelen sıvıya bağlı bir durum.Her geçen gün kendinizi daha iyi hissediyorsunuz.15 gün yeterli işe başlamanız için.İşe başlamanız tamamen iyileştiniz anlamına gelmiyor tabi ki.Her zamankinden daha dikkatli olmalı ağır kaldırmamalısınız,yükseğe uzanmamalısınız,kollarınızı çok yormamalısınız bildiğim bunlar.Fiyat konusunu doktorla konuşmanız daha mantıklı.Yapılan işlemler kişiye göre değişiyor.Doktorla da konuşabilir fiyat alabilirsiniz.Tel ve meil ulaşabilirsiniz.Meil yolu ile belki resim gönderebilir önceden ne yapılabilir konuşabilirsiniz.Şehir dışından ve yurt dışından gelen arkadaşlar meil ve telefon yolu ile irtibat kurmuşlardı.Merak ettiğin her şeyi sorabilirsin mutlaka cevap veren olur İstanbul da olsaydın canlı örnek de görürdün kısmetine.

Merhaba Asya,F cup gerçekten çok büyük ben DD bazen de E cup a oluyordum.Geçtiğimiz Ekim ayında oldum ameliyatımı.İnan bence hiç kışı falan bekleme isiliklerden kocaman yüklerinden bir an önce kurtul derim.Sonuçta 15 gün içinde zor olan kısmı atlatacaksın.İnan çok zor bir süreç değil.Bence değer.Bu arada sanırım 15 gün olmuştur Ankara dan bir arkadaş Ercan bey e oldu ameliyatını.Cuma günü de dikişlerini aldırmaya gelecekmiş.İrtibata geçersen konuş istersen.Fiyat konusuna kesinlikle girmiyoruz burada.Çünkü doktorumuzun yapacağı işleme göre değişiyor.Kimseye yalan yanlış bilgi vermek istemiyoruz.Doktorumuzu da zor durumda bırakmayalım diye düşünüyoruz.Sevgiler...

Merhaba Ben toprak cım.Sendemi dikiş için gidiyorsun?

Yok alışkanlık oldu Ercan beyi görme krizim tuttu da
Evet canım dikişi aldırmak için gidiyorum.Bu gidişle dikişte alışkanlık yapacak.Hadi gel görüşelim özledim sizleri Alooo jelesece duyuyon mu beniiii

Cuma günü Üsküdar Kız kulesine karşı filizler köftede toplantımız var arkadaşlarla.Buyrun ben beklerim oraya:)) Erken ayrılabilirsem gelirim mutlaka Bentoprak cım.Aslında ben bile alabilirim senin dikişleri Sor istersen Ercan beye bu konuda ne kadar ihtisaslaştığımı sadece ve sadece benden alınmasın da şu dikişler kimden alınırsa alınsın.Zaten biz anlaştık bana dikişsiz ameliyat yapacak artık.Adamcağızın ödü kopuyor ben dikiş aldırırken

Canım ,ogltkn yazdığı yere bak orada paylaşmış link aman öldüm yarım saat yaptım..mutlaka yap eminim çok faydasını göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…