• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

selam cnmcımm:))) bende iiiimm wallaaa koşturmaca.halım waktım yerınde.göğüsteki izlerim cookkkk hafifileşti.ama karnımdakı izler hala pembe ama koyu renk diiil. bide hala biraz kacırınca gergınlık oluo.spora basladım gecen hafta kendımı daha ,iiii hissediorum.sizlerden ne haber jelesec noooldu oldumu amelıyatını burda hıc hbr yok onla ilgil,:?

aaaaa bbişi daha sorcktım su kol germe işi nasıldır ya bende olmayı düşünmeye başladımda :)))) bitek su kollarım işi bozuo gibi duruo :)))) bırazcık belkıde sırta lipo:))) bu işin sonu yokkkk gibi:)))))

Baştan beri güzel gitmişti :nazar: senin sürecin.Kendin de pozitif bir insan olduğundan mutlu son ile noktalandı senin sonucun.Jelesec için özel msj atacağım sana.Karındaki izler benim de geç iyileşti.HAtta ilkönce yana doğru olan kısımlar silikleşti.Sonradan orta kısımlar nedense.Kol germe ameliyatı olacak bir arkadaş var.Olsun da biz de görelim Burcu cuğum sonucunu.Eylül -Ekim gibi ben de istiyorum bakalım.Estetik işi böyle işte.Bir tutulmaya gör:12:

selam nıkename, doğru hatırlıyorsun bi dönem bacak topiğin de yazıyordum :34:arada yine bakıyorum aynı doktora ameliyat olan arkadaşların yazılarına...doktorun bülent c. Mi?doktora bi mail at istersen resimlerini de gönder ismini yazdığında çıkıyor sitesi :34:bende bacak ameliyatından revizyon olmuştum ercan beye ama 1.seneyi geçti ve başka işlemlerde olduğu için tek bacak nedir bilmiyorum 6.ile 7.arası değişiyor diye duymuştum ama net bilgi değil tabi

arkadaşım rötüşte tam istediğin gibi oldumu. Resm koyarmısın rica etsem acama bu dr benim bacak şekli anlayışıma uygunmu yapıyo. Geneli arayı kapatmaya çalışıyo şekli önemsemiyo. Oysa benim ara kapalı şekil derdim var. Yardımcı olursan çok mutlu olurum.
Kendi dr ma gitmiştim ama uğraşmak istemedi. Oysaki o kadar sorunlu bacak diil adı üstünde estetik olsn istedm.

arkadaşım rötüşte tam istediğin gibi oldumu. Resm koyarmısın rica etsem acama bu dr benim bacak şekli anlayışıma uygunmu yapıyo. Geneli arayı kapatmaya çalışıyo şekli önemsemiyo. Oysa benim ara kapalı şekil derdim var. Yardımcı olursan çok mutlu olurum.
Kendi dr ma gitmiştim ama uğraşmak istemedi. Oysaki o kadar sorunlu bacak diil adı üstünde estetik olsn istedm.

NIKNAME, benim beklentimi karşıladı :34:gidip karşılıklı görüşmeden yada foto gönderip bilgi almadan sana neyin uygun olup olmayacağını inan kestiremez sin :34:

Ben çok başta foto koymuştum ama sonra kaldırdım karın germe ameliyatımdan sonra koyarım belki

aaaaa bbişi daha sorcktım su kol germe işi nasıldır ya bende olmayı düşünmeye başladımda :)))) bitek su kollarım işi bozuo gibi duruo :)))) bırazcık belkıde sırta lipo:))) bu işin sonu yokkkk gibi:)))))

Burcucum selam :3: maşallah hızlı iyileştin yeni ameliyatlara göz kırpmaya başladın:34: Meltem ve munumuna sizlere de selam :23:nasılsınız ?

merhaba Bentoprakcııım.walla 2haftadır daha yenı gırdım foruma .çokkk çokkk gecmiş olsun olduda bitti maaşallahh.cok guzel gectıgıne sewındım.nıhayet muradına erdın :)))) bundan sonrakı süreçlerinde insallah çabucak iyi gecer :))Walla vücut tamam, yüzde oldu eeeee bize rakipsin artık :))) wuuuhuuuuu :)))))

Çok teşekkür ederim burcucum.Bende bu kız nerelerde diyordum.Dediğin gibi olduda bitti maşallah :nazar: Size rakip olmak zor şekerim bu saatten sonra :34: Allah sağlık versin cümlemize.Ne yaptıysam sağlığım içindi :54::54::54:
Sende uzun zamandır kendinle ilgili bilgi vermiyorsun ne durumdasın izlerin nasıl.Girdiğinde yazda bilelim canım.

Son düzenleme:
Bentoprak cım senin görüntünü inan ben de çok merak ediyorum tatlım.Ercan beyin göğüs küçültme,büyütme ve karın germe sonuçarından sonra bacak germeden bir arkadaşa yaptığı sonucu da gördüm.Gerçekten mükemmel olmuş.Önümüzdeki hafta Hasogülo arkadaş da kol germe olacak.Bu operasyonu ben de düşündüğüm için çok merak ediyorum.Aslında davşanımız da olacak bu operasyonu.Her yaptığı operasyonla kendini gerçekten kanıtlamış bir hekim.Fazla söze gerek yok.Sonuçlar ortada. nokta.

Az kaldı canım benim göreceksin iki gün sonra.Ercan beyin dediği gibi şişler kısa zamanda yok oldu.İzler hiç yok kimse anlamıyor.Bilenler bile dikkatli bakınca bile zor anlaşıldığını onuda bildikleri için olduğunu söylüyor.İlk gün gördün sen ertesi gün dahada şiştim görmeliydin.Gördüğünde aradaki farkı anlayacak çok şaşıracaksın.
Biliyorsun şişliğinin aylarca sürdüğünü yazanlar oldu smetri bozuk olanlar yazdı çok korkmuştum.Sonra korkunun ecele faydası yok dedim.Önce Allaha sonra Ercan beye emanet ettim kendimi.İyikide yaptırmışım.:nazar:

Aaaah ah dedim size estetik+Ercan alışkanlık yapıyor.Bunun tedaviside yok burcucum bilgine:52:

aynı mesajlar :1: üst üste geldi.Değiştireyim bari

Kobayım yüzde, biriiiiinç benim :nazar:
Her şey sizin için kk nın güzel hatunları :emir_bebek:

Son düzenleme:
nıkname, benim beklentimi karşıladı :34:gidip karşılıklı görüşmeden yada foto gönderip bilgi almadan sana neyin uygun olup olmayacağını inan kestiremez sin :34:

Ben çok başta foto koymuştum ama sonra kaldırdım karın germe ameliyatımdan sonra koyarım belki

jelesec ikinciyi baştan yaptırcam en azından dr un tarzını merak ediyorum kimisi baldır yapıyo kimisi boru gibi.rica etsem iki gün için koyarmısın. Ben sürekli takip ediyorum. Atlamam. Yada başka o dr a yaptırıp burda resmi olan varmı.

jelesec ikinciyi baştan yaptırcam en azından dr un tarzını merak ediyorum kimisi baldır yapıyo kimisi boru gibi.rica etsem iki gün için koyarmısın. Ben sürekli takip ediyorum. Atlamam. Yada başka o dr a yaptırıp burda resmi olan varmı.

Arkadaşım geçmiş yazılarımda var ben parantez bacak değildim karışıklık olmasın :34:benim ilk bacaktan ameliyatım lipo idi klasik olan onun sonucunda iç bacakta sarkma dış bacakta çökmeler oluştu ve çok kalındı ikinci düzeltme ameliyatımda Ercan bey lazer lipo yaptı çöken çukurluk olan yerleri doldurdu o yüzden beni fotom senin işine yaramaz lorisima ve ukalaycı ve 2.üye var bacak topiğinde onalar Ercan beye oldu onların parantez diye biliyorum bak istersen sana kolay gelsin :34:

Son düzenleme:
Genelde dr lar revizyonda aynı ücret yada daha fazla istiyorlar dr bey bir keresinde size işlemler çok küçük gibi geliyor ama inanın revizyon daha çok ugraştırıyor demişti zaten Ercan Bey operasyonlarında ilk söylediği ücretten başka hiç ücret talep etmiyor mesela ilk ona olmuş olsaydınız şimdi memnuniyetsizliğinizde hiç ücret almayacaktı ayrıca genelde operasyonda onun gözüne başka bir yer batıyor onuda düzeltiyor mesela bana hiç konuşmamıştık gamze yapmıştı birde benim 3 tane ben im vardı onlarıda aldı bunlar için ücret istemedi ondan önce görüüştüğüm dr ücretli olarak sonra yapabileceğini söylemişti v.s bunun gibi çok örnek var ve dr un en büyük özelliği işini çok iyi takip ediyor

çok geçmiş olsun umarım sonuçları dilediğin gibi olur:nazar: ben yaklaşık 10 gün önce burun estetiği ameliyatı oldum çok yeni olmasına rağmen memnunum sonuçtan.Doktorum bana da gamze yapabileceğini söylemişti hiç bir ücret talep etmeden ama estetik gamzenin nasıl duruduğu hakkında hiç bir fikrim yok :( 2 ay sonra lipo yaptıracağım aynı doktora gamzelerin doğal duruyorsa bende yaptırmak istiyorum.gamzelerin hakkında da bilgi veririsen çok mutlu olurum canım tskler:16:

Genelde dr lar revizyonda aynı ücret yada daha fazla istiyorlar dr bey bir keresinde size işlemler çok küçük gibi geliyor ama inanın revizyon daha çok ugraştırıyor demişti zaten Ercan Bey operasyonlarında ilk söylediği ücretten başka hiç ücret talep etmiyor mesela ilk ona olmuş olsaydınız şimdi memnuniyetsizliğinizde hiç ücret almayacaktı ayrıca genelde operasyonda onun gözüne başka bir yer batıyor onuda düzeltiyor mesela bana hiç konuşmamıştık gamze yapmıştı birde benim 3 tane ben im vardı onlarıda aldı bunlar için ücret istemedi ondan önce görüüştüğüm dr ücretli olarak sonra yapabileceğini söylemişti v.s bunun gibi çok örnek var ve dr un en büyük özelliği işini çok iyi takip ediyor

birde fiyat konusunda bilgi veririsen çok makbule geçer :42:

Bentoprak cım senin görüntünü inan ben de çok merak ediyorum tatlım.Ercan beyin göğüs küçültme,büyütme ve karın germe sonuçarından sonra bacak germeden bir arkadaşa yaptığı sonucu da gördüm.Gerçekten mükemmel olmuş.Önümüzdeki hafta Hasogülo arkadaş da kol germe olacak.Bu operasyonu ben de düşündüğüm için çok merak ediyorum.Aslında davşanımız da olacak bu operasyonu.Her yaptığı operasyonla kendini gerçekten kanıtlamış bir hekim.Fazla söze gerek yok.Sonuçlar ortada. nokta.

ben 4 ay önce kol germe ameliyatı oldum fakat kötü yara iyileşmesi denilen şey oldu :( bu tamamen kişiyle alakalı bir durum:( doktorumun bir suçu yok çünkü burun ameliyatıda oldum aynı kişiye ve sorunsuz neredeyse ağrısız hızlı bir iyileşme süreci geçiriyorum.ama kollarım için gerçkten pişmanım :( çok uzun ve kabarık bir iz kaldı :43:

Son düzenleme:
ben 4 ay önce kol germe ameliyatı oldum fakat kötü yara iyileşmesi denilen şey oldu :( bu tamamen kişiyle alakalı bir durum:( doktorumun bir suçu yok çünkü burun ameliyatıda oldum aynı kişiye ve sorunsuz neredeyse ağrısız hızlı bir iyileşme süreci geçiriyorum.ama kollarım için gerçkten pişmanım :( çok uzun ve kabarık bir iz kaldı :43:

Kime oldunuz ameliyatı ? inşallah düzelir sıkıntınız tez zamanda

Kocaelide oldum eğer düzelmezsse doktorum o bölgeyi tekrar dikeceğini söyledi bunun için 2 ay daha beklemem gerekiyor.inş. düzelir cnm çünkü gerçekten berbat bir görüntü :(

Ahmet Tonkut canım doktorumun adı gerçekten harika bir doktor ama söylediğim gibi benim tenimin gösterdiği bir reaksiyon kötü yara iyileşmesi :( buna rağmen düzeltmeye çalışacak ek ücret talep etmedi bu yüzden şanslıyım umarım tekrar aynı kötü iyileşme olmaz :18:

Bugün yarın derken topik arkadaşımız jelesece bugün karın ameliyatını oldu :nazar: çok şükür kendisi iyi :nazar: ameliyatıda güzel geçmiş :nazar:
İnşallah nekahat sürecinide çok çok güzel atlatır memnun mesut olursun arkadaşım :nazar:

Çeneyi bırakıp canlı yayına geçsen diyorum :34: meraktayız yahu. Yoksa uyudun mu? Fadıl takipte :52: Nasıl jelesece ağrısı falan var mı? Tekrar kalktımı yürümeye?

Çeneyi bırakıp canlı yayına geçsen diyorum :34: meraktayız yahu. Yoksa uyudun mu? Fadıl takipte :52: Nasıl jelesece ağrısı falan var mı? Tekrar kalktımı yürümeye?

Flash flash flashhhh....Canlı yayınımız başlamıştır.Ancak fırsat bulabildik:)) 3.kere yürüttük.Çok şükür keyfi yerinde şimdilik:nazar::nazar::nazar::nazar: Gün boyu ziyaretine gelen K:K üyeleriyle çene çalmaktan ancak fırsat bulabildik:23: Ağrı kesici yapıldı akşamüstü.Birazdan resimler geliyor.

Back
X