• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

:nazar: Son durumum dikişlerim alındı.Sadece göz altlarına ödem bantları kullanıyorum. Her geçen gün şişlikler iniyor :nazar: Yüz ameliyatı olanlar genelde şişliklerin çok uzun sürdüğünü yazmışlardı.Morarmada oluyormuş.Çok şükür bende öyle bir durum olmadı :nazar:
Ameliyatta yapılan işleme olması gerekenden daha uzun surede yapılırsa morarma olurmuş ve şişme uzun süre devam edermiş doktorum öle diyoo :34:

:nazar: Son durumum dikişlerim alındı.Sadece göz altlarına ödem bantları kullanıyorum. Her geçen gün şişlikler iniyor :nazar: Yüz ameliyatı olanlar genelde şişliklerin çok uzun sürdüğünü yazmışlardı.Morarmada oluyormuş.Çok şükür bende öyle bir durum olmadı :nazar:
Ameliyatta yapılan işleme olması gerekenden daha uzun surede yapılırsa morarma olurmuş ve şişme uzun süre devam edermiş doktorum öle diyoo :34:

Çok geçmiş olsun toprakcım.Sağlıcakla kullan.Güzel haberlerine sevindim.

Teşekkür ederim..Ercan beye karın,yüz,lazerlipo vs. gibi operasyonlar oldum.Doktor araştırdığım dönemlerde fiyat açısından devlet hastaneleri hariç en uygunu idi.Muayne ücretsiz doktor listenize Ercan beyi de eklemenizi ve görüşmenizi tavsiye ederim.
Siz ne operasyonu olmak istiyorsunuz?

bacak arkdaşım. b.c. benim dr. başka bi dr olsn istedim. bacakta ii diye duydum bu dru. kulüpten arştlara göre. son dönem kaç fiyatlar acaba. bide benim rötüş. bacak için.

bacak arkdaşım. b.c. benim dr. başka bi dr olsn istedim. bacakta ii diye duydum bu dru. kulüpten arştlara göre. son dönem kaç fiyatlar acaba. bide benim rötüş. bacak için.

Selam Nıkename, doğru hatırlıyorsun bi dönem bacak topiğin de yazıyordum :34:arada yine bakıyorum aynı doktora ameliyat olan arkadaşların yazılarına...doktorun Bülent c. mi?doktora bi mail at istersen resimlerini de gönder ismini yazdığında çıkıyor sitesi :34:bende bacak ameliyatından revizyon olmuştum Ercan beye ama 1.seneyi geçti ve başka işlemlerde olduğu için tek bacak nedir bilmiyorum 6.ile 7.arası değişiyor diye duymuştum ama net bilgi değil tabi

Maşallah diyorum :nazar:bu kısa zamanda yüzünü gören biri olarak ne morluk ne şişkinlik nasıl ameliyat bu anlamadım :44:bekleme süren geçsin havanı atacaksın bak gör :23:tekrar geçmiş olsun arkadaşım

selam nıkename, doğru hatırlıyorsun bi dönem bacak topiğin de yazıyordum :34:arada yine bakıyorum aynı doktora ameliyat olan arkadaşların yazılarına...doktorun bülent c. Mi?doktora bi mail at istersen resimlerini de gönder ismini yazdığında çıkıyor sitesi :34:bende bacak ameliyatından revizyon olmuştum ercan beye ama 1.seneyi geçti ve başka işlemlerde olduğu için tek bacak nedir bilmiyorum 6.ile 7.arası değişiyor diye duymuştum ama net bilgi değil tabi

jelesec önce bc.hoca yaptı sonra rötüş e.k.ya dimi. Bende aynısını düşündüm memnun oldunmu. ücret ilk yapılma ücretimi aldı. Son halin resim varmı

jelesec önce bc.hoca yaptı sonra rötüş e.k.ya dimi. Bende aynısını düşündüm memnun oldunmu. ücret ilk yapılma ücretimi aldı. Son halin resim varmı

Genelde dr lar revizyonda aynı ücret yada daha fazla istiyorlar dr bey bir keresinde size işlemler çok küçük gibi geliyor ama inanın revizyon daha çok ugraştırıyor demişti zaten Ercan Bey operasyonlarında ilk söylediği ücretten başka hiç ücret talep etmiyor mesela ilk ona olmuş olsaydınız şimdi memnuniyetsizliğinizde hiç ücret almayacaktı ayrıca genelde operasyonda onun gözüne başka bir yer batıyor onuda düzeltiyor mesela bana hiç konuşmamıştık gamze yapmıştı birde benim 3 tane ben im vardı onlarıda aldı bunlar için ücret istemedi ondan önce görüüştüğüm dr ücretli olarak sonra yapabileceğini söylemişti v.s bunun gibi çok örnek var ve dr un en büyük özelliği işini çok iyi takip ediyor

Arkadaşım Ercan bey tüm vucutta iyiki şimdiye kadar olumsuz tek bir şey ne duydum ne okudum.Maşallah diyim bende yaşamadım :nazar: Şu anki ameliyatım yeni yarın Allah göstermesin doktor kaynaklı bir olumsuzluk olursa yazarım.Kimsenin vebaline giremem.
Ercan bey bana göre iyi,tekniği güzel.Bilirsinki güzellikte görecelidir.Bu yüzden doktorla görüşmen en doğrusudur.
Bacak olmadım olanları gördüm.Fiyat konusuna dikkat edersen hiç girmiyorum.Çünkü yapılan işleme göre değişiyor bilirsin.

Maşallah diyorum :nazar:bu kısa zamanda yüzünü gören biri olarak ne morluk ne şişkinlik nasıl ameliyat bu anlamadım :44:bekleme süren geçsin havanı atacaksın bak gör :23:tekrar geçmiş olsun arkadaşım

Çok teşekkür ederim.
Bunun adı teknikmiş doktorum öle diyo :34:
İnşallah her şey güzel olur bundan sonrası da bir problem çıkmaz :nazar:

İlk yapılan halini gördüm hiç bir şey yapılmamış gibiydi.
Şimdiki hali muhteşem :nazar: gören biri olarak cevap yazmak istedim.
Birde revizyona çok sıcak bakmadığını biliyorum.Daha çok uğraştıklarını söylemişti.Topikten bir arkadaşımız çok kötü bir karın ameliyatı olmuş.Üstelik revizyonda yaptırmış aynı doktora daha da kötü olmuş.Ercan beyle telde konuşmuş kabul etmemiş.Arkadaş İstanbul dışında olduğundan gelip görüşmesi o günlerde zormuş.Benimde kontrolum vardı rica etti resimlerini gönderdi göstereyim diye.Ercan bey resimleri gördü eski teknik kalmadı böyle bir teknik gelsin bir göreyim kesin bir söz vermiyorum ama dedi.
Görüşmeye geldi Ercan bey bir yıl bekleyelim demiş ne yapılabilir anlatmış sağolsun.

Son düzenleme:
Ben toprak çook geçmiş olsun.çabucak toparlarsın insallah..:nazar:

Çok teşekkür ederim munamunacım sağolasın.Çok hızlı toparlıyorum :nazar: şükürler olsun.En büyük korkum şişliklerin uzun sürmesi ve smetri olayı idi.Şişlikler en aza indi.İnşallah tam oturduğunda smetri olayınıda yaşamam.Şimdilik bir şey gözükmüyor ama :nazar:

Son durumumu yazmayı unuttum.
:nazar: Şişlikler azaldı göz altlarında var ama anormal değil.Ödem bantı kullanıyorum.Mimiklerim yerine geldi çok şükür gülemiyordum bile :nazar:
Kafamdaki uyuşma yani hissizlik zamanla azalacakmış.Oda geçtimi deymeyin bana kim uğrar buraya :52: dermişim.

Son durumumu yazmayı unuttum.
:nazar: Şişlikler azaldı göz altlarında var ama anormal değil.Ödem bantı kullanıyorum.Mimiklerim yerine geldi çok şükür gülemiyordum bile :nazar:
Kafamdaki uyuşma yani hissizlik zamanla azalacakmış.Oda geçtimi deymeyin bana kim uğrar buraya :52: dermişim.

merhaba Bentoprakcııım.walla 2haftadır daha yenı gırdım foruma .çokkk çokkk gecmiş olsun olduda bitti maaşallahh.cok guzel gectıgıne sewındım.nıhayet muradına erdın :)))) bundan sonrakı süreçlerinde insallah çabucak iyi gecer :))Walla vücut tamam, yüzde oldu eeeee bize rakipsin artık :))) wuuuhuuuuu :)))))

merhaba Bentoprakcııım.walla 2haftadır daha yenı gırdım foruma .çokkk çokkk gecmiş olsun olduda bitti maaşallahh.cok guzel gectıgıne sewındım.nıhayet muradına erdın :)))) bundan sonrakı süreçlerinde insallah çabucak iyi gecer :))Walla vücut tamam, yüzde oldu eeeee bize rakipsin artık :))) wuuuhuuuuu :)))))

Burcu cuğum sen nasılsın bakalım? Kendinden hiç bahsetmemişsin:50: Sonucundan memnun olduğunu biliyorum ama bayağı zaman geçti.Şekilleriyle ve izlerinle ilgili bilgiler ver bakalım:34:

Bentoprak cım senin görüntünü inan ben de çok merak ediyorum tatlım.Ercan beyin göğüs küçültme,büyütme ve karın germe sonuçarından sonra bacak germeden bir arkadaşa yaptığı sonucu da gördüm.Gerçekten mükemmel olmuş.Önümüzdeki hafta Hasogülo arkadaş da kol germe olacak.Bu operasyonu ben de düşündüğüm için çok merak ediyorum.Aslında davşanımız da olacak bu operasyonu.Her yaptığı operasyonla kendini gerçekten kanıtlamış bir hekim.Fazla söze gerek yok.Sonuçlar ortada. nokta.

Burcu cuğum sen nasılsın bakalım? Kendinden hiç bahsetmemişsin:50: Sonucundan memnun olduğunu biliyorum ama bayağı zaman geçti.Şekilleriyle ve izlerinle ilgili bilgiler ver bakalım:34:

selam cnmcımm:))) bende iiiimm wallaaa koşturmaca.halım waktım yerınde.göğüsteki izlerim cookkkk hafifileşti.ama karnımdakı izler hala pembe ama koyu renk diiil. bide hala biraz kacırınca gergınlık oluo.spora basladım gecen hafta kendımı daha ,iiii hissediorum.sizlerden ne haber jelesec noooldu oldumu amelıyatını burda hıc hbr yok onla ilgil,:?

aaaaa bbişi daha sorcktım su kol germe işi nasıldır ya bende olmayı düşünmeye başladımda :)))) bitek su kollarım işi bozuo gibi duruo :)))) bırazcık belkıde sırta lipo:))) bu işin sonu yokkkk gibi:)))))

Back
X