Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gulefza, bir arkadaşa bakıp çıkıyordum aslında, senin yazını gördüm:) Aynı dertten muzdaribiz, ben de doktorumdan çok memnunum ama benim bahtsızlığım da kötü yara iyileşmesi.. Bana 3 4 kez steroidli bir iğne yaptı o bölgelere, Şimdi kabarıklık gitti gerçekten. Ha bir de silikon bantlar kullandım, o da işe yaramış olabilir. Ancak kızarık bir görüntü var şimdi de. Benim sana sormak istediğim şu ki acaba ne kadar süre oldu sen ameliyat olalı ve sana doktor ne zaman düzeltme yapabileceğini söyledi? Benim 8 ay oldu, artık 12. aya kadar görüşmeyeceğiz. 12. ayda birtakım işlemler olacak ama bu yara iyileşme tam düzelmezse 1.seneyi beklersem geç kalmış olur muyum diye işkillendim senin yazını görünce..Ahmet Tonkut canım doktorumun adı gerçekten harika bir doktor ama söylediğim gibi benim tenimin gösterdiği bir reaksiyon kötü yara iyileşmesibuna rağmen düzeltmeye çalışacak ek ücret talep etmedi bu yüzden şanslıyım umarım tekrar aynı kötü iyileşme olmaz :18:
Geyikte paylaştığımız fotoları buraya da ekledim.HErkese Ataşehir MEMORİAL den sevgiler![]()
Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına![]()
![]()
ogltkn ile tanışmak kısmet değilmiş üzüntümden
![]()
![]()
![]()
Resimler çok şirin ve süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer![]()
![]()
![]()
KK da bir ilk daha olmuş oldu resimler.![]()
![]()
![]()
Yazııık jelesece sizleri görünce korkudan suratı bembeyaz olmuş![]()
![]()
![]()
Hepinizi öpüyorum![]()
Bizi görünce değil bentoprağımO anda ameliyathaneye gitmek için asansörün kapısında beklerken oldu olanlar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hepinizi öpüyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hepinizi öpüyorum![]()
Bugün yarın derken topik arkadaşımız jelesece bugün karın ameliyatını olduçok şükür kendisi iyi
ameliyatıda güzel geçmiş
İnşallah nekahat sürecinide çok çok güzel atlatır memnun mesut olursun arkadaşım![]()
Flash flash flashhhh....Canlı yayınımız başlamıştır.Ancak fırsat bulabildik:)) 3.kere yürüttük.Çok şükür keyfi yerinde şimdilikGün boyu ziyaretine gelen K:K üyeleriyle çene çalmaktan ancak fırsat bulabildik
Ağrı kesici yapıldı akşamüstü.Birazdan resimler geliyor.
Mrb arkadaslar, Jelesec cok gecmis olsun oncelikle:)
Kizlar ben senelerdir meme diklestirme ve endoskopik orta yuz germe icin doktor arastiriyorum. Basligi okudum, meme icin iz konusunda Ercan Bey cok icime siniyor. Bircok dr ters T teknigiyle yapiyor, maille gonderdikleri fotolarda gordum, ama bazilari cok kotuErcan bey lolipop teknigini kullaniyor degil mi?
Bir de endoskopik yuz germe icin cekiniyorum, Ercan beyi onerir misiniz? BenToprak siz bu ameliyati gecirmissiniz gecmis olsun, memnun musunuz? Benim sorunum gozaltlarimin asiri cokuklugu, yanaklarimda da sarkma var biraz haliyle.. Yuz en onemli bolge malum, cok iyi arastirmak gerekiyor :18:
Geyikte paylaştığımız fotoları buraya da ekledim.HErkese Ataşehir MEMORİAL den sevgiler![]()
Canımız, birtanemiz Jeleseğimiz bugün sabah 9:00 itibari ile karın germe operasyonunu başarıyla atlattı. Son andaki spontan gelişme sonucu,doktorun önerisi ile memişlerin üst lobuna dekolteyi arttırmak için minicik silikonlar yerleştirildi.SONUÇ:B O M B A
Jelesec in ağzından:Bugün beni ziyarete gelen ve telefon ile arayan tüm K:K daki dostlarıma sonsuz teşekkürler
Jelesec in ağzından:Refakatcilerim OGLTKN ve NLDGLP ye ayrıca teşekkürleri borç bilirim
Jelesec in ağzından:Ayrıca telefonda iyi dileklerini ileten KAZEN e de çok teşekkür eder,Aslı börek ten su böreği için teessüflerimi bildiririm.(ÇEte yazdırdı)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hepinizi öpüyorum![]()
çok sağol canım arkadaşımjelesec ÇOOK GEMİŞ OLSUN..
Umarım hersey yolundadır..
resimler çok şeker:))
Çok mersi cankiz :))
doktorum diye söylemiyorum nazar değmesin yaptığı işler çok başarılı
teknik konusunda doktor seni görüp yada resmini öyle karar veriyor![]()
Masallah diyeyim o zaman :)
Peki sizinki nasil lolipop seklinde mi? Ben kucultek istemiyorum cunku zaten buyuk degiller, cok kucuk de degiller ama sarktilar. Resimlerinizi gorme sansim var mi?
Bir de endoskopik yuz germede nasil kendisi acaba, hic olmus hastasini gordunuz mu? Bilirsiniz her doktorun mahareti farkli bolgelerde oluyor. benim ikisini birden olmam gerek kombine, o yuzden cok zorlaniyorum dr seciminde.
Istanbul'da degilim, onceden gidip yuzyuze gorusme sansim kisitli![]()
nldglp merhaba, sizde hangi teknigi kullandi memede Ercan bey? Izlerin durumu nasil?
aynen maşallah diyelim![]()
benim lolipop evet sizin ki büyük değilse zaten lolipop olur diye tahmin ediyorum çok büyük ve sarkık memelerde T yapıyor doktor ama benim son gördüklerim minik J gibiydik.k.da albümüm yok ama memelerimide görmeyen kalmamıştı yaptırdıktan sonra
özelden foto göndermiştim güvendiğim tanıdığım üyelere sonrada canlı buluşmalar oldu aramızda herkes herkesi gördü inceledi bir birimize örnek olduk
karın ve memenin üst boşluğuna minik silikon koydurdum yeni ameliyatımda foto koyacağım ama daha 5.günlüğüm biraz düzelmem lazım...yüzü bentoprak arkadaşımız oldu aylarca şişkinlik morluk yazılarını okumuştuk ama hiç birini yaşamadı o görünce detay yazar size
karın ve meme oldu ama 2,5.kg memeden doku alındı T kesi albümü var ve müthiş başarılı ameliyatlar geçirmiş bi arkadaşımız![]()
Mrb arkadaslar, Jelesec cok gecmis olsun oncelikle:)
Kizlar ben senelerdir meme diklestirme ve endoskopik orta yuz germe icin doktor arastiriyorum. Basligi okudum, meme icin iz konusunda Ercan Bey cok icime siniyor. Bircok dr ters T teknigiyle yapiyor, maille gonderdikleri fotolarda gordum, ama bazilari cok kotuErcan bey lolipop teknigini kullaniyor degil mi?
Bir de endoskopik yuz germe icin cekiniyorum, Ercan beyi onerir misiniz? BenToprak siz bu ameliyati gecirmissiniz gecmis olsun, memnun musunuz? Benim sorunum gozaltlarimin asiri cokuklugu, yanaklarimda da sarkma var biraz haliyle.. Yuz en onemli bolge malum, cok iyi arastirmak gerekiyor :18: