Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Başlanmış iş bitmiş demektir hadi hayırlısı.Ayrıca verdiğin bilgi çook güzel.Sirkeli ballı su tarifini tam yazarsan öğrenmiş oluruz.Ne kadar su sıcakmı soğukmu sirke ne sirkesi vs.Herşey gönlünce olsun.

Bende kahvaltıya beklerim şekerim.

Ercan beyle görüştüm sizleri çekiştirdim bol bol Size ne isimler taktılar bir bilseniz dediiiim,ne dedikodu ne dedikodu .En son duyduğum da parti vereceklermiş dediiim.İçimi boşaltım ayol gitti iki kg.

Lina-k aynı gün gitmişiz sanırım saat farkından dolayı aynı ortamda olamadık.Sen saat kaç gibi ordaydın.Ben 15.40-16.30 arası oralardaydım.
Bu arada Ercan beyin asistanı sevimli Ezgi ne kadar kilo vermiş öyle bana mı öyle geldi.

Son düzenleme:

Canım senin Ercan beye gideceğini daha önceden bildiğim için linaya yazdım ama karşılaşmamışsınız...doktor o kadar yoğunmuş ki dedikodu yapacak zamanınız olduğunu zannetmiyorum Parti olmadan olmaz bebeğim K.K.nın en seksü, en iyi ,en polemiği bol olan üyesine

Kıyamam sana kız.Sen yat onlar parti versin jelo kesildi partisi
Kandırıyorlar anacım seni kendilerine eylence arıyorlar.

Topik sahibimiz sevgili Bentoprak bugün Ercan beye yüz ameliyatını oldu.Durumu gayet iyi.Sabah ameliyata girmeden yanındaydım:) Sonrasında da ameliyattan çıktıktan sonra geç saate kadar Jelesec,bestemelodi ve ben yanındaydık.Topiğinden de duyurumuzu yapalım di mi Bentoprak cım Tekrar geçmiş olsun tatlım

Eveet sözümde durdum geldiim sürecimi paylaşmaya.Her şey yolunda gibi şimdilik.Zamana ihtiyacım var bir şeylerin tam oturması için.Hala şişlerim var ilk iki güne nazaran daha iyi tabii Ağrım yok beni zorlayan bir durum yok Bakalım ileriki günlerde neler yaşayacağım.

Ne zaman kontrolün bentoprakcım? Bir de gözündeki dikişler alındı mı?

Bentoprak, bizim topikten yazdım ama buradan da yazayım. Çok geçmiş olsun, umarım herşey istediğin gibi olmuştur canım. Sıkıntısız, zahmetsiz bir iyileşme süreci diliyorum.
sevgiler....

Bentoprak, bizim topikten yazdım ama buradan da yazayım. Çok geçmiş olsun, umarım herşey istediğin gibi olmuştur canım. Sıkıntısız, zahmetsiz bir iyileşme süreci diliyorum.
sevgiler....

Çok teşekkür ederim ogltkn cim.İnşallah her şey güzel olmuştur.Tam anlamadım daha.Çok şükür ağrım falan olmadı.Sadece eve tıkıldım sıkılıyorum.

bacak dolgusu topiğne takılırken farkettim. jelesec de takılıyodu eskiden. ercan beyi araştırıyorum. fiyatları nasıl uçukmu. siz kaç opryn geçrdiniz. geçmis olsn.

bacak dolgusu topiğne takılırken farkettim. jelesec de takılıyodu eskiden. ercan beyi araştırıyorum. fiyatları nasıl uçukmu. siz kaç opryn geçrdiniz. geçmis olsn.

Teşekkür ederim..Ercan beye karın,yüz,lazerlipo vs. gibi operasyonlar oldum.Doktor araştırdığım dönemlerde fiyat açısından devlet hastaneleri hariç en uygunu idi.Muayne ücretsiz doktor listenize Ercan beyi de eklemenizi ve görüşmenizi tavsiye ederim.
Siz ne operasyonu olmak istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…