Son durumum dikişlerim alındı.Sadece göz altlarına ödem bantları kullanıyorum. Her geçen gün şişlikler iniyor Yüz ameliyatı olanlar genelde şişliklerin çok uzun sürdüğünü yazmışlardı.Morarmada oluyormuş.Çok şükür bende öyle bir durum olmadı
Ameliyatta yapılan işleme olması gerekenden daha uzun surede yapılırsa morarma olurmuş ve şişme uzun süre devam edermiş doktorum öle diyoo
Teşekkür ederim..Ercan beye karın,yüz,lazerlipo vs. gibi operasyonlar oldum.Doktor araştırdığım dönemlerde fiyat açısından devlet hastaneleri hariç en uygunu idi.Muayne ücretsiz doktor listenize Ercan beyi de eklemenizi ve görüşmenizi tavsiye ederim.
Siz ne operasyonu olmak istiyorsunuz?
bacak arkdaşım. b.c. benim dr. başka bi dr olsn istedim. bacakta ii diye duydum bu dru. kulüpten arştlara göre. son dönem kaç fiyatlar acaba. bide benim rötüş. bacak için.
Son durumum dikişlerim alındı.Sadece göz altlarına ödem bantları kullanıyorum. Her geçen gün şişlikler iniyor Yüz ameliyatı olanlar genelde şişliklerin çok uzun sürdüğünü yazmışlardı.Morarmada oluyormuş.Çok şükür bende öyle bir durum olmadı
Ameliyatta yapılan işleme olması gerekenden daha uzun surede yapılırsa morarma olurmuş ve şişme uzun süre devam edermiş doktorum öle diyoo
Hepinize çok teşekkür ederim.
selam nıkename, doğru hatırlıyorsun bi dönem bacak topiğin de yazıyordumarada yine bakıyorum aynı doktora ameliyat olan arkadaşların yazılarına...doktorun bülent c. Mi?doktora bi mail at istersen resimlerini de gönder ismini yazdığında çıkıyor sitesi bende bacak ameliyatından revizyon olmuştum ercan beye ama 1.seneyi geçti ve başka işlemlerde olduğu için tek bacak nedir bilmiyorum 6.ile 7.arası değişiyor diye duymuştum ama net bilgi değil tabi
jelesec önce bc.hoca yaptı sonra rötüş e.k.ya dimi. Bende aynısını düşündüm memnun oldunmu. ücret ilk yapılma ücretimi aldı. Son halin resim varmı
Çok geçmiş olsun toprakcım.Sağlıcakla kullan.Güzel haberlerine sevindim.
bacak arkdaşım. b.c. benim dr. başka bi dr olsn istedim. bacakta ii diye duydum bu dru. kulüpten arştlara göre. son dönem kaç fiyatlar acaba. bide benim rötüş. bacak için.
Maşallah diyorumbu kısa zamanda yüzünü gören biri olarak ne morluk ne şişkinlik nasıl ameliyat bu anlamadım :44:bekleme süren geçsin havanı atacaksın bak gör tekrar geçmiş olsun arkadaşım
jelesec önce bc.hoca yaptı sonra rötüş e.k.ya dimi. Bende aynısını düşündüm memnun oldunmu. ücret ilk yapılma ücretimi aldı. Son halin resim varmı
Ben toprak çook geçmiş olsun.çabucak toparlarsın insallah..
Son durumumu yazmayı unuttum.
Şişlikler azaldı göz altlarında var ama anormal değil.Ödem bantı kullanıyorum.Mimiklerim yerine geldi çok şükür gülemiyordum bile
Kafamdaki uyuşma yani hissizlik zamanla azalacakmış.Oda geçtimi deymeyin bana kim uğrar burayadermişim.
merhaba Bentoprakcııım.walla 2haftadır daha yenı gırdım foruma .çokkk çokkk gecmiş olsun olduda bitti maaşallahh.cok guzel gectıgıne sewındım.nıhayet muradına erdın :)))) bundan sonrakı süreçlerinde insallah çabucak iyi gecer :))Walla vücut tamam, yüzde oldu eeeee bize rakipsin artık :))) wuuuhuuuuu :)))))
Burcu cuğum sen nasılsın bakalım? Kendinden hiç bahsetmemişsinSonucundan memnun olduğunu biliyorum ama bayağı zaman geçti.Şekilleriyle ve izlerinle ilgili bilgiler ver bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?