Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Vallahi tam benim istediklerimi yapmış güzel bi iş çıkmışsa benZiyo.merakla bekliyorum bu arada sanırım yaz sonu gibi bacak germe yaptırıcam bananaları da aldırmak istiyorum.tecrübelerine ihtiyacım var

Yok canım beni hatırlamadım sanırım.geçeb yıl kalçamdaki silikon dikişlerin tutmaması nedeniyle çıkartılmıştı.bacak germe istiyordum seninle özelden mesajlaştık sen göndersin resim.
hatırladım şimdi kuzu
ya valla çok rahatsızsan yaptır bence. fena ameliyat değil:)
ercan bey pek sevmiyor bunu yapmayı ama istediğinden eminsen yapar

K
canim benim cok gecmis olsun öncelikle.umarim sonuc seni memnun eder.tesekkur
Ederim gösterdiğin icin.cok düşüncelisin.allah gönlüne göre versin

oytul idile ameliyat olan var mi bacsk silikon

Banana bölgesini ilk defa duyuyorum. Benim koca bir balkabağı alanım olduğundan, şaşırdım duyunca:)))

Jelesec, lazer lipoliz için seni rahatsız ediyorum. Son durumun nasıl? Fotoğraf görmem mümkün olur mu acaba?

resimlerim var forumda ama karın meme var komple vücut yok arkadaşım dr den istemedim,benim revizyondu klasik lipo sonrası lazer lipo oldum memnunum.İzlemeye aldım diğer resimlere bakabilrisin

Bu doktorun fiyat aralığı nasıl bayanlar ?
Bir arkadaşım ve ben lazer lipoliz istiyoruz.
basen ve karın için .

Son düzenleyen: Moderatör:
Ercan beye endoskopik yuz germe olan arkadaslar durumlarini paylasabilirmi memnunmusunuz suanki halinizden

Çok ilgili bir doktordur
Meme büyütme için tanışmış olduk
Çok Güler yüzlü ilgili bir hoca
Mart 2018 de ameliyat oldum gayet de memnunum sonuçtan ağrısı sızısı oluyor direnler çıkınca rahatlıyorsunuz , yani gerginlik oluyor bir süre o zordu ama hızlı iyileştim sertlik var kaldı bence ama beni hiç rahatsız etmiyor çok mutluyum sonuçtan
Öncesinde 5 sene doktor gezdim ellettim fiyat aldım ama çat diye karar verdim 2 sene önce , güvendim ameliyat oldum şükür güzel sonuç elde ettim , tavsiye de ederim

bir arkadaşım geçen yıl meme küçültme için gitmişti ama epey pahalı söyleyince vazgeçmişti. Ama epey tavsiye duymuştum doktor hakkında.

Ben 10.03.2020 tarihinde ercan beye meme dikleştirme ve liposuction oldun. Evet kendisi cana yakın tatlı bir doktor fakat kesinlikle istediğim sonucu alamadım çok pişmanım. Revizyon yaptı fakat hala ileri derecede sarkık göğüslerim. Hukuki sürece başlicam kesinlikle tavsiye etmiyorum malesef

Merhaba. Meme buyutme yapmayi dusunuyorum, ama kararsizim. Hukuki sureciniz bitti mi? Sonucu nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…