canım yüz germe sonraki iş bence senin için,elmacık kemiklere dolgu sorununu çözer
Ne guzel bir paylasiminiz var sagolun :) Aslinda ben de biliyorum dr gormeden karar veremez, ama iste insan deli danalar gibi ordan oraya kosturuyor on arastirma sirasinda. Istanbul'a da ha deyince gidemem. Bazi dr'lar bazi tekniklere koru korune bagli oluyor, en azindan onlari ogrensem kardir diyorum :) Cok cok gecmis olsun, hemencecik iyilesirsiniz insallah. nldglp'ye de masallah. Of herkesin gonlundekini versin Allah. Yasayan bilir insanin memnun olmadigi seyleri duzeltmek icin nasil cirpindigini. Ben bir de kilo vermeyle ugrasiyorum ameliyatlar oncesi.
Yuz icin ben de cok sey okudum sitede odemlerle ilgili. Ercan bey'i de sizden o topiclerden birinde ogrendim zaten, hani bir bayani makineye baglamis ve yuzunde odem olmamis falan :)) Gelince Bentoprak'tan alirim artik biraz bilgi.
Cok tesekkur ederim, tekrar gecmisler olsunnn :)
Ah canim keske oyle olsa da gerek kalmasa. Ama benim gozaltlarim cok berbat halde coktu, ordaki yag tabakasi resmen asagi indi. Mesele sadece yanaklarim olsa hic elletmem. Ama kilo da veriyorum ve gitgide daha yorgun hale geliyor yuzum. Yasim da 40 bu arada, tam zamani yani :44:
canım yüz germe sonraki iş bence senin için,elmacık kemiklere dolgu sorununu çözer
sen bilrsin, sonuçta mutluluğa giden her yol mübahtır diiimmmii ama:)
bentoprakçım,
konuştuğumuz gibi havalar çok ısınmadan, bi kahvaltı faslı yapalım hep beraber....seninle de umarım yüz yüze tanışabiliriz orada
aynen kızlar ben biraz düzelim yemeye içmeye sohbete toplanalım yine
hakikaten hee, bende herkesi yakından görmeyi çok istemeye başladım, sen mesela nerede oturuyosungörüşme ihtimallerimizi check edicem:)
ay ne güzel olur ayarla memnun olur bizim çeteanadolu yakasındayım ben canım
bende:) yuvarlakça kadıköy diyeyim:)
oy oy oy yakınsın bana
tamam canımsevgiler
nldglp merhaba, sizde hangi teknigi kullandi memede Ercan bey? Izlerin durumu nasil?
Cankız merhaba.Ekledim sizi. Resimlere bakıp görebilirsiniz izlerin durumunu.Benim çok büyük olduğu için mecburen ters T yöntemi ile oldum.
Rica ederim ne ben olduğu gibi yazarım herşeyi :))) güzel paylaşımlarımız oldu aramızda arkadaşlarla... hayat paylaşınca güzel diyoruz
çok iyi anlayabiliyorum ben sabahlıyordum forumda 10.doktoru geçmiştir görüşmeler sorular sıkıntılı süreç doktor secimiErcan beyin kendi sitesini inceleyin yenilikleri takip eden biri. Çok kişi ameliyat olduk aramızda benim gibi uyuz hastaları da olmasına rağmen yaptığı işin arkasında biri
çok iyi sonuç alırsınız bence yorgun ifade vardı bentoprakta o gitti eeee birazda gençleşti
Cankız merhaba.Ekledim sizi. Resimlere bakıp görebilirsiniz izlerin durumunu.Benim çok büyük olduğu için mecburen ters T yöntemi ile oldum.
Sormayin en zor kismi bu on arastirma sanirim. Forumda ne bulsam okuyorum, herkes ayni seyi soyluyor, butun sikinti karar verene kadarmis :)
Ercan Beyi listemin baslarina aldim bile. Samimi bir insana benziyor gercekten. Tabii ki doktorun yaptigi is karakterinden daha onemlidir ama bence hastasina o rahatligi ve huzuru vermesi de onemli.
BenToprak'i merakla bekliyorum bakalim :) Cook sagolun. Nasil daha iyi misiniz bugun? Agri cok yoktur insallah..
Cok tesekkur ederim ve kocaman bir MASALLAH diyeyim ben hemenResimlere baktim inanilmaz guzellikte, izler bu isin en onemli kismi ve cidden cok iyi is cikarmis Ercan Bey. Ustelik cok da dogal gorunuyor hem memeler hem karniniz, bikiniyle gorsem estetikli demem, iyi spor yapmis derim :)) Gule gule kullanin, bir daha hiiic bir mudahale gerekmez insallah :) Super super
Cok tesekkur ederim ve kocaman bir MASALLAH diyeyim ben hemenResimlere baktim inanilmaz guzellikte, izler bu isin en onemli kismi ve cidden cok iyi is cikarmis Ercan Bey. Ustelik cok da dogal gorunuyor hem memeler hem karniniz, bikiniyle gorsem estetikli demem, iyi spor yapmis derim :)) Gule gule kullanin, bir daha hiiic bir mudahale gerekmez insallah :) Super super
Merhabalar jelesec gecmiş olsun umarım hemen iyileştiresiniz dikkatimi bişey çekti üst dekolteye küçük bir silikon konmuş bana da aynısı dendi yani üst kısımlarım çok boş oldugundan aşağı doğru sarkmayı önlemek için 100 cc kadar bişey konacaktı. Hemen hemen 2ay olacak ben ilk defa geçen hafta silikon bantları ve sutyenimi çıkartarak gece yattım ve ilk defa göğüslerimde dokunarak silikonu hissedebilirmiyim dedim ve şişlikler indiği için hissettim ama yanlış yerde yani alt tarafta yani resmen görünüyor zaten şimdi şaşkınım Dr.bu hafta yokmuş şimdi Cumartesi gidersem soracağım bi de size ve gogus ameliyatı olan arkadaşlara bişey sormak istiyorum gogus üçünün cevresi yani kahverengi kısım sizler de eşit büyüklükte mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?