Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

arkadaşım senin sürecini yakından izliyorum vaktin oldukça yaz
bende ekim gibi göbek, bel, üst kol düşünüyorum
inşallah sonucu istediğin gibi olur beni de cesaretlendirir
bu arada arkadaşım ödem için ercan beyin önerdiği otları banada yazarmısın
nasıl hazırlıyorsun çok karıştı anlayamadım

ah didicim,
keşke herkes senin gibi gerçek sürecini yazsa...geçenlerde karın germede de yazdım. ameliyat oluyoruz öyle kolay değil bu işler, adı estetik diye şirin ve kolaymış gibi geliyor, görüntümüzü hemen değiştiren operasyonlar olunca da; gaza mı geliyoruz ne olur anlamadım oldum bitti, ev işi yaptım, iş başı yaptım, 15 güne bişim kalmadı demek pembe bir tablo çizmekten başka bişi değil...ki senin olduğun lazer lipo. karın germeyle kıyaslamamak gerekir.

bence 10-15 günden önce insan hasta modundan çıkamıyor. yatarak dinlenerek geçirmek istiyor bu süreci. vücut anestezi alıyor ve atmak için uğraşıyor, doku kaybına karşı savaş veriyor, ve kim nederse desin vücut direnci düşüyor. iyi bakım, iyi beslenmek şart.

umarım en kısa sürede normal hayatına döneceksin. sonuçlarının seni mutlu etmesi dileğiyle.

Ay ay ay kiminki o resimler??? kime ait kiii Öyle göğüs derkeeeen:118: )

Canım Dididi cim eşimin morlukları sarılıkları tam 2. hafta sonu geçti tatlım.Sen bir hafta demişsin aman yanlış olmasın.Tabii senin derinin iyileşme sürecide çok önemli.İlk hafta lipoliz için biraz ağır geçiyor.2. hafta inan çok şey değişecek.

Şimdi ilkönce Şampiyon kokoreç e gittim orda 1.5 porsyon midye tava, 6 tane midye dolma 2 dilim ekmek yedim.Ordan kalkıp Mado ya gittim.Mado da fırın cheescake yanında sade bir top dondurma yedim.Ardından ''ŞEKERSİZ'' türk kahvesi yanında gümüş çanak içindeki fıstıklı lokumları da lüplettim.Çok mutsuzuuuuum(( Ben niye yaptııım ah kafam ahh

Ama kahveyi şekersiz içmek bütün aldığım kalorileri dengelemiştir di mi ? he di mi???biri bana di desinn

Ya niye kimse yokk? ben köpişleri gezdirmeye gidiyorum geleceğim hemen.Herkes burda olsun.Soldan say 1 bentoprak2 jelesec.....

Yazarım tabi:)
Avakado yaprağı, enginar yaprağı, kiraz sapı, mısır puskulu.
Hepsini sıcak suda bekletip içiyorum ben tarçında ekleyerek bal fılan da koyabilirmişsin. Ercan Bey tatlandırmak sana kalmış dedi:)

Evet karın germede ben de okudum.
Gerçekten komikler vucuttan o kadar yağ alınıyor kolay sanki hemen kalkmak ki seninde dediğin gibi karın germe daha zor bir ameliyat.

Teşekkür ederim ogltkn hepimizin gönlune göre olsun inş:)

Son düzenleme:

Eveetttt hem resimde hem de gerçelte gördüğüm o harika göğüsler senindi:)))
Benim şeker hastalığımı da katarsak 3 hafta da filan iyileşir heralde. Neyse iyileşside morluklar çok acımıyor zaten.
Bugun bandajları çıkarınca baya rahatladım zaten:)

Ama kahveyi şekersiz içmek bütün aldığım kalorileri dengelemiştir di mi ? he di mi???biri bana di desinn

Di:)
Nickimden dolayı bunun benim demem gerektiğini düşündüm:)
Yarın salata yersin bol yeşil çay filan içersin dengelersin ya. Eminim herkesin yapmıştır senin bı yaptıklarını.
Ben diyeti bozunca yarın sıfırdan başlıcam diyip neler neler yiyordum aynı öyle olmuş:)

Günaydınlaaaar.Birileri diyet mi dedi.Hiç yapamadığım bir şey.Doktor bazı yiyecekleri yasakladı. Normal zamanda aklıma gelmez yemem yasak ya aklımdan çıkmıyoooor.Mesela çukulata

Eveet bugün, dünün intikamı alındı.Mutluyum ve de huzurluyum.Sabah spora gidildi.Bütün gün sağlıksal şekilde beslenildi.otlar motlar yenildi.Yaşasın benn

Dididi cim bugün nasılsın cici kız?? iyisin Di mi

Ya ne güzel dengelemişsin dünle:))

Bende iyiyim ama ayaklarım feci şişti.Şiş ama boyle tamamen ayak bileğim ve ayağımın üstü. Normalde 38 giyiyorum, 39 denedim bugun daha rahat oluyor ama boydan yine büyük geliyor çıkıyor ayağımdan.
Ayaklarımdaki ödem heralde pazartesi işe gidinceye kadar inmez değil mi

Siz en iyisi bana nasılsın diye sormayın. Heralde ilk 2 3 hafta benden durmadan şikayet dinleyeceksiniz:)

olsun biz naz çekeriz sen et şikayet ödem gidene kadar şikayetlerin devam eder

doğrucu davut çok doğru yazmışsın

yaşasın özgürlük oh hepsini indirdin mideye rahatladın...ay gelmişsin 60 yaşına hala manken olma derdindesin mutsuz olma midem bayram etmiş azıcık.... oram buram diye diye Ebru şallı gibi olacaksın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…