gulgü sana özelden msj attım okumadınmıı???
hayır okumadım hemen bakıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gulgü sana özelden msj attım okumadınmıı???
hayır okumadım hemen bakıyorum
tekrar attım bak bakalım)
allah allaah neden gitmiyor benim attığım msj.lar??
Çok geçmiş olsun didi. Umarım ağrıların biraz azalmıştır. Ben de yaptırmak istiyorum ama ameliyat sonrası ödemler beni korkutuyor. Ne kadara mal oldu ameliyat?
Canım teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun:)
Ben kalkabileceK durumda değildim pek keşke sen odaya gelseydin yanıma.
Olmadı kontrolde filan görürüz:)
dididi ve gugu amel. atlatmIsInIz ikinizede gecmis olsun...UmarIm hersey yolundadIr...Neden kalkamadIn canIm sIrf lipo olmadInmI?
Simdi nasIlsin?
gulgu meme küçültme oldu...didi de lazer lpo 2 bölgeden canım...onun canı biraz tatlı imiş tabi herkes sen mi? karın germe ve lipo oldun tek başına idare ettin
sen,didi, bentoprak foto koyun herkes bana karın soruyor özelden...söz ben karını olduğumda koyacağım foto
allah allaah neden gitmiyor benim attığım msj.lar??
Canım teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun:)
Ben kalkabileceK durumda değildim pek keşke sen odaya gelseydin yanıma.
Olmadı kontrolde filan görürüz:)
dididi ve gugu amel. atlatmIsInIz ikinizede gecmis olsun...UmarIm hersey yolundadIr...Neden kalkamadIn canIm sIrf lipo olmadInmI?
Simdi nasIlsin?[/QUOT
teşekkür ederim
Simdi nasIlsin?
kontrolde görüşelim benim kontrolüm pazartesi günü
seninki ne zaman
gulgu meme küçültme oldu...didi de lazer lpo 2 bölgeden canım...onun canı biraz tatlı imiş tabi herkes sen mi? karın germe ve lipo oldun tek başına idare ettin
sen,didi, bentoprak foto koyun herkes bana karın soruyor özelden...söz ben karını olduğumda koyacağım foto
Ya Jelesec benimki hakkatten biraz sıkıntılı geçiyor ama. Öyle şiştimki korseyi patlatıcam galiba diye içimden geçiriyorum:)
Bugun 5. gun Ercan Bey'le konuştum yıkanmak için korseyi çıkarıcam hem korseyi kısa programda yıkıcam hem de kendim yıkanıcam ama korkuyorum tekrar içine giremem diye:)
Bir bölgeyle birden fazla bölgeden ameliyat olmak arasında baya fark var galiba.
Lazerlipo başlığında yazılan bazı şeylerinde ne kadar uydurma olduğunu gördük böylece. Hatırlıyor musun seninle de konuşmuştuk. 2 günde ayağa kalkanlar filan sırf doktoru reklam amaçla yazıyorlar..
Biz ilk Ercan Bey le muayene de konuştuğumuz da bana ameliyattan sonra mutlaka pazartesi ve salı izin almamı söylemişti bende içimden o başlıkta okuduklarıma dayanarak yok ben pazartesi işe giderim diyordum. Bugun işe gittiğimi düşünemiyorum bile. Ben mi iyileşme sürecini bu kadar ağır geçiriyorum bilmiyorum ama bir kere dik ve seri yuruyemiyorum, anca kucuk kucuk adımlarla. İştahım çok kapalı sırf şekerim dusmesin diye yemek yiyorum o da biraz halsiz ve enerjisiz bırakıyor. Allah'tan bir hafta izin aldım.
Dun ödem attırıcı karışımdan olabilir ayaklarımın şişi biraz indi ama hala şiş babetlerim ayakkabılarım olmuyor. Cuma gunune kadar inmezse bir iki hafta idare etmesi için buyuk bir ayakkabı alacağım, daha çıkıcam uzun elbise beli rahat geniş bir pantalon filan. Bunları almak bile zaman ve enerji isteyen şeyler. Bugun işe gitseydim , dun bunları tamamlamak için hayatta dışarı cıkamazdım. Yani kısaca yazıldığı gibi çok kolay bir ameliyat olmadı en azından benim için:) Ama sonucunu görünce 1-2 hafta sonra tum bu sıkıntılarımı unutucam onu da biliyorum:)
3 ü aynı tek fark bende defne yaprağı yerine avakado yaprağı var.
BenToprak peki nasıl yaptığınıda anlatır mısın?
Günde 3 bardak dedi. Hepsini bir seferde yapıp gun boyunca mı içiyorsun yoksa her içisinde yeni mi yapıyorsun?
Ben hepsinden bir tutam attım demliyorum şimdi.
didicim aslında normal süreci yaşıyorsun; ilk 1 haftadan sonra rahatlarsın...ya o korseyi giyinme işi ölüm :18: sürekli eşimle kavga ettim o yüzden....korseyi ona çektirdim öndeki kancaları takarken yanlış takıyordu tabi ben asabi dünya ameliyat olmuşum hemen parlama arkasından 2 zırlama( ben her işimi kendim yapmayı severim kocaya bu durumda minnet edince hoşlanmadım)...1 haftadan sonra kendim ıkına sıkıla kan ter içinde kalarak giydim) gel bana ben sana yardımcı olurum...yada sen hastasın ben geleyim...
yok canım yok bazı yorumlar beni hayrete düşürüyorbugün ameliyat 2 gün sonra disko yazacaklar neredeyse
bazen doktorlarda pembe tablo çiziyorlar....yeme konusunda biraz zorla kendini zaten incecik olursun o kadar yağ alındı
Bende hepsinden birer tutam atıp demlenmeye bırakıyordum.Ufak çaydanlıkta yarıdan fazla kaynamış suda demliyordum.1,5 kupa çıkıyordu.Sabah ve akşam üzeri yapıyordum ayrı ayrı.Soğuk içmedim sıcak yada ılık içtim.