Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

doktor belki başka şey önerebilir sor mutlaka...karnını indirdik sıra ayaktan yağ çektirmeye geldi yarın gelişmeleri yaz öptüm

Cym inş kısmet olur Ercan Bey'e. Sende lazerlipoliz düşünüyosun galiba.
İstersen azıcık daha benim sonuçlarımı bekle.
Karın gerdirme yaptıran arkadaşların hepsinin karnı fıstık gibi dümdüz. Çok merak ediyorum bende lazer lipolizle aynı sonucu alabilecek miyim diye.
Bir iki arkadaşım var onlarda bendeki sonucu bekliyorlar beğenirlerse onlarda Ercan Bey yolcusu:)

Didi sesin çıkmadı ...gittin mi doktora?

Jelesec dün nete giremedim Sırf ngldp gezmiyor ya

Ercan Bey ayaklarım için bandaj al eczaneden dize kadar sar dedi.
Gece yatmadan sardım hakatten de ödemler gitti biraz hatta sararken küçük bir yeri biraz boş bırakmışım orası şiş:))
Birde kutunun içindeki bandaj sandığım kadar uzun çıkmadı ayaklarımı sarabildim sadece. Pazartesi bir kutu daha alacağım. İş yerinde de kullanabilirsin dedi ama yok işyerinde sarmayacağım ancak aksamları eve gelince.
Ben de hem o siyah korse bir de siyah korsenin ustune sadece gobeği ve beli saran beyaz korse gibi birşey vardı ama çok kalın. Dun onu giymeden gittim. İşte filanda giymezsem sorun olmazmıs ama eve gidince yatarken giymeliymişim. İştahımda ilerde açılacakmış ama hazır kapalıyken değerlendir bu fırsatı dedi:)
İlk haftaya göre baya toparlamış vucudun normalde ilk haftada sonuç beklemeyiz ama sende sonuç olmuş dedi.
Bir de 3 hafta sonra tekrar kontrole gidicem o zaman korseyide kullanmayı bırakacakmışım artık.
Birde bu sabah aç karnına korsyele tartıldım (Korse zaten çok ağır birşey değil).Normalde 59 kiloydum. Ameliyattan ki gun once tartıda 60 çıkmıştım ama ertesi gunu adet oldum.
Bugun 8. gunum tartıda 57 çıktım. Hani normalde ilk hafta diyet yapınca giden yağ değil su deriz ya. Ercan bey zaten yağlarımı aldı giden su da olsa kabulum:)

Jelesec ben asıl sana birşey soracaktım. Burda başka bir doktorun başlığı altında lazerlipoliz olan bir arkadaş lazerlipoliz izleri için şey yazmış. Açık tenliyseniz izler gitmiyor ve kimseye de sivilce diye yutturamıyorsunuz çunku izler simetrik diye.
Doğru söyluyor benimde butun dikişlerim simetrik iz ve bir iki dikiş değil yani. İzler geçmiyor mu? Dun Ercan Bey'e sormayı unuttum ama okuyunca canım sıkıldı biraz.

didicim...hızlı vermişsin kiloyu...bu gidişle dal gibi olursun:)))) sendeki veya diğer forumdakilerin dikişlerini bilmiyorum;ama sana lazer lipo yapıldı o işlemin izleri kafaya takılacak iz değil....ince kanüllerle giriliyor ne kadar iz kalabilir ki? benim bacağımın diz kısmında ki iz biraz daha belliydi onuda solaryum girdim 3...5 seans oda kayboldu....

çok hafif bu izler kalabiliyor...ama inan en az izi bırakan bu işlem...

Son düzenleme:

Boy 1.59 ya dal gibi olmak için heralde daha baya gitmesi gerek:)) Şu anda daldan daha çok sarılı bir odun gibiyim, üstte korsa, altta ayaklarda bandajlar sarılı filan:)

İzler aslında sorun değil ama simetrik ya anlaşılmasını istemiyor insan(

tekrar geçmiş olsun Didiii; en güzel sonucu yaşarsın inşallah...Ercan beyden kötü bir ameliyat beklenmez gerçi eminim senin sonucun'da bizlerin'ki gibi süper olacak:)))) kendini iş yerinde çok yorma arkadaşım sana kolay gelsin sevgiler

Öğretmen ne alaka???

Katıldım gülmekten katıldım resmen:90:

Aslında kızının ya da oğlunun öğretmeni olaydın tam kıyak olurdu Jelesec))

en son seni telde bıraktığımda katılman devam ediyordu 4 saat mevzusunda

ya neler oluyor anlamadım:44: öğretmenlere indirim'mi var? yoksa gırgırına'mı yazıyorsunuz? yazın'da bizlerde gülelim çok merak ettim

ya neler oluyor anlamadım:44: öğretmenlere indirim'mi var? yoksa gırgırına'mı yazıyorsunuz? yazın'da bizlerde gülelim çok merak ettim

Valla serapcım bende merak ediyorum kimse cevap vermiyor.Aralarında sanırsam küstüm müstüm dedim işe yaramadı şekerim.Almadılar anlayacağın aralarına çok gördüler gülmeyi.Olsun bende bugün pirzola yedim.Sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor her şey yolunda dır inşallah.

Didiii nasılsın? herşey yolunda gidiyor mu? arda arada sesini duyalım öptüm bay

Jelesecc çok saol.
İyi gibi herşey. Morluklarım geçiyor yavaş yavaş.
Ama gün içinde içtiğim bütün sular bacaklarıma toplanıyor. En çok ödem bacaklarımda var.
Eski kıyafetlerim su an için bol gelmiyor ama göbek alındıgı için ve korsede toparladığı için ustumde duzgun duruyorlar artık.
Çok acayip bir incelme yok şimdilik, toparlanma var diyelim sanki diyet yapmışsında 3-4 kilo vermişsin gibi.

Ben yazamasamda yazdıklarınızı hep okuyorum takip ediyorum.
Çok öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…