Sanki benim ayaklarım asıl hareket edince şişmeye başladılar. Ayak bileğim ve ayağımın üstü. Bazen ayak parmaklarımda ama çok az ve her zaman değil.
Ellerimde hiç şişlik yok. Yarın Ercan Bey'le randevum var ona soracağım. Yürürken ayağımın üstündeki şişlik hafif sallanıyor o derece yani.
Öğretmen ne alaka???
Bende güleyim ne olur:44:
gülmeye ihtiyacım vaaaar :44::44::44:
aaaa açıklayan yok mu küsiyim miii
gülmeye ihtiyacım vaaaar :44::44::44:
aaaa açıklayan yok mu küsiyim miii
didi çok teşekkür ederim ben özel atamıyorum henüz. Karın germe ameliyatı olan birisi olarak tecrübelerimden 1 hafta sürekli yatmak. 2. hafta az dolaşarak , (ama evin içnde 2 kat ve yavaş) yaşıyorsunuz 3. haftada biraz dik yürüyebiliyorsunuz. 4. haftada kendi ev işinizi yapabiliyorsunuz. Ödeme gelince inanın bende hala ödem oluyor. Özellikle yoruluyorsam. Ödemler bir süre daha bizimle yaşıyorlar. 3-4hafta sonra az da olsa azalıyor merak etme. Ben ödem çayı içmedim. Zaten doktorum da bir şey tavsiye etmedi. Ama anladığım kadarı ile Ercan Bey çok ilgili bir doktor. İnşallah Allah bana da nasip eder.
Sevgiyle kal.
Didi sesin çıkmadı ...gittin mi doktora?
didicim...hızlı vermişsin kiloyu...bu gidişle dal gibi olursun:)))) sendeki veya diğer forumdakilerin dikişlerini bilmiyorum;ama sana lazer lipo yapıldı o işlemin izleri kafaya takılacak iz değil....ince kanüllerle giriliyor ne kadar iz kalabilir ki? benim bacağımın diz kısmında ki iz biraz daha belliydi onuda solaryum girdim 3...5 seans oda kayboldu....
çok hafif bu izler kalabiliyor...ama inan en az izi bırakan bu işlem...
vay vay vay...demek böyle işin bitti tabi.. Bak gelirsem o memelerini patlatırım ona göre
Öğretmen ne alaka???
Katıldım gülmekten katıldım resmen:90:
Aslında kızının ya da oğlunun öğretmeni olaydın tam kıyak olurdu Jelesec))
en son seni telde bıraktığımda katılman devam ediyordu4 saat mevzusunda
ya neler oluyor anlamadım:44: öğretmenlere indirim'mi var? yoksa gırgırına'mı yazıyorsunuz? yazın'da bizlerde gülelim çok merak ettim
Didiii nasılsın? herşey yolunda gidiyor mu? arda arada sesini duyalım öptüm bay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?