Jelesec cook tesekkur ederim zor olur diyordum ama kendim hallettim:)
Yıkandım sonunda allaha sukur. Ustune su tutunca baktım bandajlar cıkmaya baslıyor bende hepsini cıkardım. Azıcık ılık su tutunca ustune kolayca cıktılar.
Ama 2 kere tansıyonum dustu yıne. 2 kere babam beni yataga goturmek zorunda kaldı. Bırınde 5 dk yattım sonra ıyı oldum dıye dusa tekrar gırdım ama anında yıne dustu bu sefer 10 dk yattım sonra 3. kere gırdığımde bırsey olmadı artık.
Bacaklarım baya mosmor. Boyle curuk gıbı sarı,mor, yeşil. Ama Nldglp onların bir hafta içinde gececeğini söylemişti. Bir de yağ alınan yerler uyusuk hep ve kucuk duğum gıbı dikişler var uzun değil yani. Göbeğimde hani ameliyatın ilk gunu Ercan Bey açınca dumduz mermer gıbı yazmıstım ya bugun oyle değildi. Altında ufak bir şişlik vardı ama eskisine göre o küçük bombe çok çok az. Onuda içtiğim 1 lt suya ve ödeme bağlıyorum.
Bandajları çıkarınca korseyi giymek zor olmadı. Ayakta giydim yatarakta kancalarını geçirdim birbirine.
Haklısın ya yok 2. gun kalktım ev işi yaptım filan. Pazar gunu ben yataktan kalkamadım eve gitmek için.
Aslında bunları da niye buraya yazıyorsam lazerlipo başlığına yazsam ya:) Ama ne yapayım size alıştım ben. Şu ödemlerin gitsin bu başlıktanda callanetics başlığına taşınıcam![]()
arkadaşım senin sürecini yakından izliyorum vaktin oldukça yaz
bende ekim gibi göbek, bel, üst kol düşünüyorum
inşallah sonucu istediğin gibi olur beni de cesaretlendirir
bu arada arkadaşım ödem için ercan beyin önerdiği otları banada yazarmısın
nasıl hazırlıyorsun çok karıştı anlayamadım