arkadaşlar bende ameliyat oldum .bugün 3. gün
genel anlamda iyi ama kafama takılan birşey var
lütfen bana yardım edin
bir memem büyük diğeri küçük olmuş
asimetri var çok üzgünüm acaba düzelirmi ?
doktorum 3 ay sonra şeklini alır büyük meme
biraz küçülür dedi sizin başınıza böyle birşey geldimi
iyileşme süreci nasıl oldu
Çok çok çok geçmiş olsun tekrardan.Gelemedim çok üzgünüm.İyi haberlerini aldık çok şükür.Korseyi penye atletin üzerine tak canım hem terini çeker hemde kaşıntıyı önler.Ben atlet kullanamadığım için korse altına giydim askılarıda çıkarıp üst tarafını korsenin üstüne kıvırdım.Eminim daha rahat kullanırsın böyle.
Karışıma gelince bence şeker olayını hatırlatarak Ercan Beye sorman iyi olur.Senin şeker olayından dolayı karışımın farklı olabilir.Ot deyip geçmemek lazım çok etkiliyor.Onlar poşet içinde gramajlı zaten gördüğünde anlarsın.Her geçen gün daha iyiye gidecek.Bol su iç geçeleri içme ama fazla.Topikten ebder arkadaşımız söylemişti banada gece içme ödemi çoğaltır diye.Öpüyorum tekrar geçmiş olsun.
Saltam hoşgeldin canım:) didi lipo oldu korse o yüzden canım...aynen doktorların tekniği farklı
geçmiş olsun tekrar...ameliyat öncesi 2 memenizde eşitmiydi? asimetri farkı önceden varmıydı? benim ameliyat öncesi sağ memem daha büyüktü ondan daha fazla doku çıkarmıştı ercan bey; ameliyat sonrası ilk 2 ay sola göre yine büyüktü ama çok fazla değildi;daha çok yeni ameliyatlısınız ödem var...genelde yaşanan bir durum panik yapma geçiyor yada fark minimuma iniyor
ay kıskandım bende olsam da ameliyatı karnım dümdüz olsaevet 14 bizim için önemli tarih seneye beraber kutlarız;biliyorsun bende gelecektim doğum günü misafir gelemedim...ödem çayı ben unuttum ama bentoprak kesin hatırlar aman canım hap başka şey doktoru ara sor kafana göre alma birşey...ödemlerin atması için bol su ve hareket unutma ilacı bu...ben çok şişmiştim seni öpüyorum dikkat et şekerine
teşekkürler ameliyat öncesi memem eşit değildi ancak bu kadarda fark yoktu
büyük olan memeden daha fazla doku çıkardığını söyledi
sizin memeniz eşitlendimi inşallah düzelir
Çoook teşekkür ederim:)) Olsun gelemediniz ama burdan destek oluyorsunuz hep:)
Yok bana ayrı karışım vermedi herkese aynısı galiba. Mısır püskülü, avakado yaprağı ama iki şey daha vardı unuttum. Nlgdp nin de aynıydı karışımı.
birde meme uçlarım çok dik düzelecekmi damla şeklini alması ne kadar sürüyor
pansuman ve banyo için neler önermişti ercan beye size
birde iz çok kalıyormu acaba
Tatlım benimki mısır püskülü,kiraz sapı,enginar yaprağı,defne yaprağı benim karışımım buydu.Hala ara ara içiyorum.
Bekleyiş zor olacak sizin için galiba :))) Ben meme olmadım ama biliyoruım ki zamana ihtiyacınız var.Sizinki çok yeni .Banyodan sonra mutlaka çok iyi kurutun.Ben ameliyat yerimi kağıt havlu ile kuruladım saç kurutma makinesi ile kuruttum.Islak kalmasın yeter.Dikişler için Ercan bey bant ve krem veriyor.Onların nasıl kullanacağını anlatıyor uygulamalı olarak.İnanın hastasıyla birebir ilgilenen bir doktor.Pansumanını bile kendi yapıyor.Ben safra ameliyatı oldum dokrorun sekreteri pansuman yaptı ilacı falan sekreteri sürdü şaştım kaldım.Ercan Bey gibi işini severek yapan kendine güvenen ve de birebir ilgilenen bir doktor bu zamanda kalmadı.Her şey gönlünüzce olsun.
Kızlar hepinize merhaba.Dididi cim canım benim şu günler biraz zorlayacak ama inan 5. günden sonra bayağı azalacak şikayetlerin.Eşimde yeni olduğu için biliyorum süreci.Çayları o gün anlatmıştım ama unutmuşsundur.Kaynatma kesinlikle olmayacak.Hani şu çay demleme aparatları varya onun içine avakado yaprağı ve enginar tozundan bir er çaykaşığı koyup 2 ya da 3 dak.kaynar suda bekleteceksin.süzgüyü çıkarıp içeceksin.Bunu günde 2 kere yapıyorsun.Bir de 15 -20 adet kiraz sapını bir çubuk tarçın ve 4 tane kadar karanfil i gene demleme usulü 3-4 dak. bekletip süzüp içiyorsun.Toplamda günde 3 bardak ediyor tatlım.
Merhaba en canlı örnek kendimi verebilirim.Ben 9 ay önce Ercan bey e meme küçültme olmuştum.Sağ göğsüm sol a göre daha büyüktü ameliyat olmadan önce.Ameliyatta büyük olan taraftan doğal olarak daha çok doku yağ almış doktorumuz.Belirgin bir şekilde sağ ve sol mememde farklılık vardı ameliyattan sonra.Şuanda ikiside çok düzgün bir şekilde eşitlendi.Hatta hafta sonu dididi yi ziyarate hastaneye gittiğimde hastanenin girişinde forumdan gene Ercan bey e ameliyat olan madames arkadaşı tesadüf gördüm.Görmemle onu wc ye götürmem bir oldu:)) hemen aç bakayım dedim nasıl olmuş.Gerçekten çok düzgün hatta benimkinden bile çok daha düzgün diyebilirim(benimkinden bile dememdeki maksat o daha çok yeni ameliyat olalı.benim ise 9 ay oldu ve şekilleri iyice oturdu.Sakın yanlış anlaşılmasın) fıstık gibi olmuş şekilleri.Çok beğendim.Onun da sağ ve sol arasında farklılık var biri daha şiş durumda.Benimde aynen öyleydi.Fakat artık nerdeyse ben bile ikisi arasında fark göremiyorum gibi.Endişe etmeyin sakın mutlaka düzeliyor iki meme arasındaki fark.
Şuanda tam damla modeli benimkisi)
Ben goğuslerine hayran kaldım biliyorsun. Arkadaşımda çok beğenmiş.
Karnında taş gibiydi. Farklı ameliyatlar ama inş benimki de öyle olur:)
Mısır püskülü ile kiraz sapı tarçın ve karanfil aynı anda sıcak suyun içinde demleniyor.Tarçın ın sana belki özellikle faydası olabilir şeker den dolayı.Bu arada ben Doktora o zaman sormuştum hoş koku versin aroma katsın diye koyabilirsiniz demişti tarçın ve karanfil i.Avakado ve enginar ı da beraber süzgünün içinde demlendiriyorsun.Ama illaki sıcak suya batırıp demleme olacak.
Evde tarçında var tarçın kabuguda.Yarın bu şekilde deniyim o zaman. Bugun şiştim artık başka birşey daha içemicem:))
Merhaba en canlı örnek kendimi verebilirim.Ben 9 ay önce Ercan bey e meme küçültme olmuştum.Sağ göğsüm sol a göre daha büyüktü ameliyat olmadan önce.Ameliyatta büyük olan taraftan doğal olarak daha çok doku yağ almış doktorumuz.Belirgin bir şekilde sağ ve sol mememde farklılık vardı ameliyattan sonra.Şuanda ikiside çok düzgün bir şekilde eşitlendi.Hatta hafta sonu dididi yi ziyarate hastaneye gittiğimde hastanenin girişinde forumdan gene Ercan bey e ameliyat olan madames arkadaşı tesadüf gördüm.Görmemle onu wc ye götürmem bir oldu:)) hemen aç bakayım dedim nasıl olmuş.Gerçekten çok düzgün hatta benimkinden bile çok daha düzgün diyebilirim(benimkinden bile dememdeki maksat o daha çok yeni ameliyat olalı.benim ise 9 ay oldu ve şekilleri iyice oturdu.Sakın yanlış anlaşılmasın) fıstık gibi olmuş şekilleri.Çok beğendim.Onun da sağ ve sol arasında farklılık var biri daha şiş durumda.Benimde aynen öyleydi.Fakat artık nerdeyse ben bile ikisi arasında fark göremiyorum gibi.Endişe etmeyin sakın mutlaka düzeliyor iki meme arasındaki fark.
Şuanda tam damla modeli benimkisi)
Evde tarçında var tarçın kabuguda.Yarın bu şekilde deniyim o zaman. Bugun şiştim artık başka birşey daha içemicem:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?