Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Çok geçmiş olsun didi. Umarım ağrıların biraz azalmıştır. Ben de yaptırmak istiyorum ama ameliyat sonrası ödemler beni korkutuyor. Ne kadara mal oldu ameliyat?

Cok tesekkur ederim:)
Evet ödemler biraz zorluyor benim 4. gunum bitiyor bugun ayaklarım davul gibi korseyi de patlatıcakmışım gibi hissediyorum su içtikçe:)
Canım Ercan Bey ameliyata göre sana uygun bir fiyat veriyor. Benim burdan söylemem doğru olmaz herkese ve olacağı amelıyata göre değişiyor.
Bence olmak istiyorsan en kısa sürede randevu al ve görüş muayene ücreti almıyor. Bana kalsa ben Temmuz'a muayene için gun almıştım ameliyatıda eylulde olacaktım jelesec beni cesaretlendirdi muayeneye daha once gıtmem için:) Ercan Bey kesinlikle paragöz bir doktor değil. Asistanı Ezgi den de telefonda aşağı yukarı bir fiyat alabilirsin ama Ercan beyle şu sıralar musaitsen görüşmeni tavsiyeni ederim. Eylül ayını çünkü bu başlıktakiler doldurdu bile:)

Canım teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun:)
Ben kalkabileceK durumda değildim pek keşke sen odaya gelseydin yanıma.
Olmadı kontrolde filan görürüz:)

dididi ve gugu amel. atlatmIsInIz ikinizede gecmis olsun...UmarIm hersey yolundadIr...Neden kalkamadIn canIm sIrf lipo olmadInmI?
Simdi nasIlsin?

dididi ve gugu amel. atlatmIsInIz ikinizede gecmis olsun...UmarIm hersey yolundadIr...Neden kalkamadIn canIm sIrf lipo olmadInmI?
Simdi nasIlsin?

gulgu meme küçültme oldu...didi de lazer lpo 2 bölgeden canım...onun canı biraz tatlı imiş tabi herkes sen mi? karın germe ve lipo oldun tek başına idare ettin

sen,didi, bentoprak foto koyun herkes bana karın soruyor özelden...söz ben karını olduğumda koyacağım foto

Son düzenleme:

söz verdim tutacagIm:)) .

Simdi nasIlsin?

Çok teşekkürler ada222:)
Ben lazerlipo oldum ama ameliyattan çıktığımda serum filan takıldı hemen. Cumartesi ve pazar sabahına kadar hep serumluydum yataktan kalkmama imkan yoktu.
Pazar hastaneden çıkmak için kalkıncada tansiyonum düşüyordu hemen. 2 Sefer öyle çıkmaya niyat ettik çıkamadık sonra tekerlekli sandalyeyle aşağıya indiler.
Ama pazartesi gunu geçti hepsi. Arkadaşımda kalmıştım, işe gitmişti o her işimi kendim yaptım yavaş yavaş. Muslukta saçımı filan bile yıkadım.

kontrolde görüşelim benim kontrolüm pazartesi günü
seninki ne zaman

Ben bu cumartesi gideceğim.
Canım göğüs konusunda da için rahat olsun. Ben Ercan Bey'in göğüs ve karın gerdirme ameliyatının resmini gördüm öyle lazer lipo olmaya karar verdim düşün.
Yani biraz daha param olsa göğüslerimi de yaptırırdım. Öyle göğüslerle insanın kendine güveni bambaşka olur.
Eminim seninkilerde zaman geçtikçe istediğin gibi olacak, gerçi burdaki göğüs ameliyatı olan arkadaşlar sana daha çok yardımcı olur ve oluyorlarda:)

Ya Jelesec benimki hakkatten biraz sıkıntılı geçiyor ama. Öyle şiştimki korseyi patlatıcam galiba diye içimden geçiriyorum:)
Bugun 5. gun Ercan Bey'le konuştum yıkanmak için korseyi çıkarıcam hem korseyi kısa programda yıkıcam hem de kendim yıkanıcam ama korkuyorum tekrar içine giremem diye:)
Bir bölgeyle birden fazla bölgeden ameliyat olmak arasında baya fark var galiba.

Lazerlipo başlığında yazılan bazı şeylerinde ne kadar uydurma olduğunu gördük böylece. Hatırlıyor musun seninle de konuşmuştuk. 2 günde ayağa kalkanlar filan sırf doktoru reklam amaçla yazıyorlar..
Biz ilk Ercan Bey le muayene de konuştuğumuz da bana ameliyattan sonra mutlaka pazartesi ve salı izin almamı söylemişti bende içimden o başlıkta okuduklarıma dayanarak yok ben pazartesi işe giderim diyordum. Bugun işe gittiğimi düşünemiyorum bile. Ben mi iyileşme sürecini bu kadar ağır geçiriyorum bilmiyorum ama bir kere dik ve seri yuruyemiyorum, anca kucuk kucuk adımlarla. İştahım çok kapalı sırf şekerim dusmesin diye yemek yiyorum o da biraz halsiz ve enerjisiz bırakıyor. Allah'tan bir hafta izin aldım.

Dun ödem attırıcı karışımdan olabilir ayaklarımın şişi biraz indi ama hala şiş babetlerim ayakkabılarım olmuyor. Cuma gunune kadar inmezse bir iki hafta idare etmesi için buyuk bir ayakkabı alacağım, daha çıkıcam uzun elbise beli rahat geniş bir pantalon filan. Bunları almak bile zaman ve enerji isteyen şeyler. Bugun işe gitseydim , dun bunları tamamlamak için hayatta dışarı cıkamazdım. Yani kısaca yazıldığı gibi çok kolay bir ameliyat olmadı en azından benim için:) Ama sonucunu görünce 1-2 hafta sonra tum bu sıkıntılarımı unutucam onu da biliyorum:)

didicim aslında normal süreci yaşıyorsun; ilk 1 haftadan sonra rahatlarsın...ya o korseyi giyinme işi ölüm :18: sürekli eşimle kavga ettim o yüzden....korseyi ona çektirdim öndeki kancaları takarken yanlış takıyordu tabi ben asabi dünya ameliyat olmuşum hemen parlama arkasından 2 zırlama( ben her işimi kendim yapmayı severim kocaya bu durumda minnet edince hoşlanmadım)...1 haftadan sonra kendim ıkına sıkıla kan ter içinde kalarak giydim) gel bana ben sana yardımcı olurum...yada sen hastasın ben geleyim...

yok canım yok bazı yorumlar beni hayrete düşürüyor bugün ameliyat 2 gün sonra disko yazacaklar neredeyse bazen doktorlarda pembe tablo çiziyorlar....yeme konusunda biraz zorla kendini zaten incecik olursun o kadar yağ alındı

Son düzenleme:

Bende hepsinden birer tutam atıp demlenmeye bırakıyordum.Ufak çaydanlıkta yarıdan fazla kaynamış suda demliyordum.1,5 kupa çıkıyordu.Sabah ve akşam üzeri yapıyordum ayrı ayrı.Soğuk içmedim sıcak yada ılık içtim.

Jelesec cook tesekkur ederim zor olur diyordum ama kendim hallettim:)

Yıkandım sonunda allaha sukur. Ustune su tutunca baktım bandajlar cıkmaya baslıyor bende hepsini cıkardım. Azıcık ılık su tutunca ustune kolayca cıktılar.
Ama 2 kere tansıyonum dustu yıne. 2 kere babam beni yataga goturmek zorunda kaldı. Bırınde 5 dk yattım sonra ıyı oldum dıye dusa tekrar gırdım ama anında yıne dustu bu sefer 10 dk yattım sonra 3. kere gırdığımde bırsey olmadı artık.

Bacaklarım baya mosmor. Boyle curuk gıbı sarı,mor, yeşil. Ama Nldglp onların bir hafta içinde gececeğini söylemişti. Bir de yağ alınan yerler uyusuk hep ve kucuk duğum gıbı dikişler var uzun değil yani. Göbeğimde hani ameliyatın ilk gunu Ercan Bey açınca dumduz mermer gıbı yazmıstım ya bugun oyle değildi. Altında ufak bir şişlik vardı ama eskisine göre o küçük bombe çok çok az. Onuda içtiğim 1 lt suya ve ödeme bağlıyorum.

Bandajları çıkarınca korseyi giymek zor olmadı. Ayakta giydim yatarakta kancalarını geçirdim birbirine.

Haklısın ya yok 2. gun kalktım ev işi yaptım filan. Pazar gunu ben yataktan kalkamadım eve gitmek için.
Aslında bunları da niye buraya yazıyorsam lazerlipo başlığına yazsam ya:) Ama ne yapayım size alıştım ben. Şu ödemlerin gitsin bu başlıktanda callanetics başlığına taşınıcam

Teşekkürler BenToprak.
Benimki çok acı olmuştu sabah Ercan Bey'e sordum biraz daha az at içine ve Nldglp nin dediği gibi tarçınla filan tatlandırabilirsin sana bırakıyorum dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…