olsun biz naz çekerizsen et şikayet ödem gidene kadar şikayetlerin devam eder
Naz değil yahu:)))
Jelesec sen de ellerinin şiştiğini söylemiştin. Ellerinde ki şişlikler ne kadar zaman sonra geçti?
benim eşim naz diyor böyle durumlara canımcanım ayaklarını yatarken uzanırken destekle yüksek tut...benim elleri 1 hafta içinde inmişti...ama ödem yağ alınan yerlerden hemen gitmiyor bilgine
Ogltkn hanım merhabalar)
Şimdi ilkönce Şampiyon kokoreç e gittim orda 1.5 porsyon midye tava, 6 tane midye dolma 2 dilim ekmek yedim.Ordan kalkıp Mado ya gittim.Mado da fırın cheescake yanında sade bir top dondurma yedim.Ardından ''ŞEKERSİZ'' türk kahvesi yanında gümüş çanak içindeki fıstıklı lokumları da lüplettim.Çok mutsuzuuuuum(( Ben niye yaptııım ah kafam ahh
Ameliyatlı yerlerimde şiş evet ama korse topluyor baya. Korsesiz ve korseli şu an için çok fark var arada.
Ben yarın doktara giderken bir de pazartesi işe giderken ne ayakkabı giyicem derdine düştüm de biraz:))
merhaba nldglpcim, denk gelemiyoruz bi türlü
off offff, şu an saydıkların önümde olsa diye geçirdim içimden...ama mümkünse benim kahve şekerli olsunşekersiz içemiyorum ben
diyete devam sanırım nasıl gidiyo? kilo vermeye devam mı?
Ya ne güzel dengelemişsin dünle:))
Bende iyiyim ama ayaklarım feci şişti.Şiş ama boyle tamamen ayak bileğim ve ayağımın üstü. Normalde 38 giyiyorum, 39 denedim bugun daha rahat oluyor ama boydan yine büyük geliyor çıkıyor ayağımdan.
Ayaklarımdaki ödem heralde pazartesi işe gidinceye kadar inmez değil mi
Siz en iyisi bana nasılsın diye sormayın. Heralde ilk 2 3 hafta benden durmadan şikayet dinleyeceksiniz:)
yaşasın özgürlükoh hepsini indirdin mideye rahatladın ...ay gelmişsin 60 yaşına hala manken olma derdindesin mutsuz olma midem bayram etmiş azıcık.... oram buram diye diye Ebru şallı gibi olacaksın
Vallahi sadece Haziran dan sonra 1 kilo.Toplamda 14 kilo oldu ama ameliyattan sonra.Benim amacım kilo vermekten ziyade kilo almamak ogltkn cim.
vallahi sadece haziran dan sonra 1 kilo.toplamda 14 kilo oldu ama ameliyattan sonra.benim amacım kilo vermekten ziyade kilo almamak ogltkn cim.
zaten oldukça fit görünüyosun...koruma yeterli...boy pos maşallah diyelim
Bazı arkadaşlara da kapak olsun bu yazı...yok ebru şallıymış, yok 60 yaşmış falan
ay kilo alsan da fark etmez...ercan bey komşun komşu indirimin hep var seninAnam benim günahım ne Araba parası verdim doktora yetmedi hala vereceğim( keşke komşusu olsaydım yada öğretmen)
Öğretmen ne alaka???
Katıldım gülmekten katıldım resmen:90:
Katıldım gülmekten katıldım resmen:90:
Bende bi gülsem
Naz değil yahu:)))
Jelesec sen de ellerinin şiştiğini söylemiştin. Ellerinde ki şişlikler ne kadar zaman sonra geçti?
didi canIm benim ellerim artesi gün anlatamam patlayacak gibi sismisti. her gecen gün iner. YalnIz hareket etmek ve sabIrlI olman lazIm....Bol yürüyüs yap canIm aksamlarI....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?