Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Naz değil yahu:)))
Jelesec sen de ellerinin şiştiğini söylemiştin. Ellerinde ki şişlikler ne kadar zaman sonra geçti?

benim eşim naz diyor böyle durumlara canım canım ayaklarını yatarken uzanırken destekle yüksek tut...benim elleri 1 hafta içinde inmişti...ama ödem yağ alınan yerlerden hemen gitmiyor bilgine

benim eşim naz diyor böyle durumlara canım canım ayaklarını yatarken uzanırken destekle yüksek tut...benim elleri 1 hafta içinde inmişti...ama ödem yağ alınan yerlerden hemen gitmiyor bilgine

Ameliyatlı yerlerimde şiş evet ama korse topluyor baya. Korsesiz ve korseli şu an için çok fark var arada.
Ben yarın doktara giderken bir de pazartesi işe giderken ne ayakkabı giyicem derdine düştüm de biraz:))

Ogltkn hanım merhabalar)

merhaba nldglpcim, denk gelemiyoruz bi türlü

off offff, şu an saydıkların önümde olsa diye geçirdim içimden...ama mümkünse benim kahve şekerli olsunşekersiz içemiyorum ben

diyete devam sanırım nasıl gidiyo? kilo vermeye devam mı?

Ameliyatlı yerlerimde şiş evet ama korse topluyor baya. Korsesiz ve korseli şu an için çok fark var arada.
Ben yarın doktara giderken bir de pazartesi işe giderken ne ayakkabı giyicem derdine düştüm de biraz:))

ucuzlarından al bir numara büyük bir ayakkabı ayağına canım...benim ellerim o kadar çok şişti ki ellerimi yıkayamadım 3..5 gün eşim sabunladı...parmaklarım şişkoluktan dönmüyordu

Vallahi sadece Haziran dan sonra 1 kilo.Toplamda 14 kilo oldu ama ameliyattan sonra.Benim amacım kilo vermekten ziyade kilo almamak ogltkn cim.

Olsun tatlım bu bir süreç zaten.Hepimizin yaşadığı ve geçirdiği şeyler.Hepsi geçecek biraz sabır.

Vallahi sadece Haziran dan sonra 1 kilo.Toplamda 14 kilo oldu ama ameliyattan sonra.Benim amacım kilo vermekten ziyade kilo almamak ogltkn cim.

zaten oldukça fit görünüyosun...koruma yeterli...boy pos maşallah diyelim

bazı arkadaşlara da kapak olsun bu yazı...yok ebru şallıymış, yok 60 yaşmış falan

vallahi sadece haziran dan sonra 1 kilo.toplamda 14 kilo oldu ama ameliyattan sonra.benim amacım kilo vermekten ziyade kilo almamak ogltkn cim.

ay kilo alsan da fark etmez...ercan bey komşun komşu indirimin hep var senin Anam benim günahım ne Araba parası verdim doktora yetmedi hala vereceğim( keşke komşusu olsaydım yada öğretmen)

Son düzenleme:
zaten oldukça fit görünüyosun...koruma yeterli...boy pos maşallah diyelim

Bazı arkadaşlara da kapak olsun bu yazı...yok ebru şallıymış, yok 60 yaşmış falan

vay vay vay...demek böyle işin bitti tabi.. Bak gelirsem o memelerini patlatırım ona göre

Naz değil yahu:)))
Jelesec sen de ellerinin şiştiğini söylemiştin. Ellerinde ki şişlikler ne kadar zaman sonra geçti?

didi canIm benim ellerim artesi gün anlatamam patlayacak gibi sismisti. her gecen gün iner. YalnIz hareket etmek ve sabIrlI olman lazIm....Bol yürüyüs yap canIm aksamlarI....

didi canIm benim ellerim artesi gün anlatamam patlayacak gibi sismisti. her gecen gün iner. YalnIz hareket etmek ve sabIrlI olman lazIm....Bol yürüyüs yap canIm aksamlarI....

Sanki benim ayaklarım asıl hareket edince şişmeye başladılar. Ayak bileğim ve ayağımın üstü. Bazen ayak parmaklarımda ama çok az ve her zaman değil.
Ellerimde hiç şişlik yok. Yarın Ercan Bey'le randevum var ona soracağım. Yürürken ayağımın üstündeki şişlik hafif sallanıyor o derece yani.

didi çok teşekkür ederim ben özel atamıyorum henüz. Karın germe ameliyatı olan birisi olarak tecrübelerimden 1 hafta sürekli yatmak. 2. hafta az dolaşarak , (ama evin içnde 2 kat ve yavaş) yaşıyorsunuz 3. haftada biraz dik yürüyebiliyorsunuz. 4. haftada kendi ev işinizi yapabiliyorsunuz. Ödeme gelince inanın bende hala ödem oluyor. Özellikle yoruluyorsam. Ödemler bir süre daha bizimle yaşıyorlar. 3-4hafta sonra az da olsa azalıyor merak etme. Ben ödem çayı içmedim. Zaten doktorum da bir şey tavsiye etmedi. Ama anladığım kadarı ile Ercan Bey çok ilgili bir doktor. İnşallah Allah bana da nasip eder.

Sevgiyle kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…