eniştem hırsızlık yapıyor

Ben anlamadım yani enteresan geldi bana sizin paranızı nasıl alıyor herkesin içinde mesela dediniz ya 40 tl min 20 tl sini almış diye çantanız nerede duruyor da alabiliyor. Ya da anneniz kirayı almış neden hırkasının cebinde o kadar para madem damadının huyunu biliyorsa ve şüpheleneceklerini bile bile bir insan nasıl çalar? mesela babam gelmiş yatak odasındaymış diyorsunuz evde hiç kimse mi yoktu da girdi yatak odasına ablanız nerede anneniz nerede? babanızın oraya para koyduğunu nereden görmüş de çekmece önünde duruyor sürekli gözlüyor mu eğer öyleyse ve kumarı içkisi de yoksa konuşup psikoloğa götürmek lazım yani hakaret etmeniz yersiz bunu inanın isteyerek yapmıyordur birinin para çalması için ya uyuşturucu kullanmadı ya da kumar oynaması lazım acil paraya ihtiyaç duyması lazım bunun psikoloji de yeri var hırsızlık hastalığı hatta çok zenginlerde bile oluyor bir kızın üzerinde en pahalı kıyafetler var istese çaldığı şeyi çok rahat alabilir ama onu gizlice almak zevk veriyor rahatlıyor psikolojik birşey bu ablanız konuşsun dr gitsinler. Kolay birşey değil.

saol canım bu arada araştırdım gerçekten kliptomani hastalığı ya herif yalan sölüyo sürekli

evet kliptomani hastalığına çok benziyo yaptığı...Biz oturma odasında oturken wc gitcem diye kalkıyo montlarımızın hırkalarımızın cebinde para bulursa alıyo ama mesela 40tl mi var 10veya 20tl alıp bırakıyo diğerini

Hastalık haline gelmiş ..
evet bunu ablamla konuşcam çok severek evlendiler sürekli kocası yalan sölediği için kavga ediyorlar bide bu hırsızlık çıktı hepten kötü oldu bebişlerine yazık kliptomani hastalığına çok benziyo davranışları

Yardim almasi gerek bu şekilde yadirgamayin görünüşe bakilirsa hastaliga benziyor tedavi edilebilir tabiki hirsizlik utanç verici ama istemsiz bir şey olabilir. .

canlar yakınlarında kliptomani hastalığı olan var mı tedavisi ne kadar zaman sürüyo

ilk kez duyyorum adam hırsızlık yapıyor bunun psikolojiyle ne alaksı var
kleptomani ,ihtiyacı olmadığı halde engele olunamayan hırsızlıktır. ve psikolojik bir rahatsızlıktır bu.
benim de arkadaşım vardı..o kadar da zenginlerdi ki.kimin evine gitse,ufak ufak birşeeyler alırdı mutlaka..hatta para bozduğunu bilirimç.mesela tüm 100 tl var..80 tl bırakırdı.amaç sadece çalmış olmak.
engelleymiyorlar bu durumu..ama vbir sebebi mutlaka var altta yatan.mesela arakdaşım aileden yana çok ilgisiz sevgisiz büyümüştü..onların dikkatini çekmek adına başlamış küçüklüğünde ,bu şekilde devam etmiş..
enişte için de mutlaka altta yatan bir sebebi vardır..
psikoloğa gitmesi gerekli.
ancak önce kabul etmeyecek ve olay çıkartacak.zamanla kabul edecektir.önce ablanız gitmeli psikoloğa,nasıl tedavi için ikan edebilir onu görüşmeli..
yani basitçe,eniştem hırsız denecek bir konu değil..

eniştemnde ailesi ilgiszdi evet ablma söleyim bunu

Bu bir hastalık durumun iyi olmasına bağlı değil kuzenim böyleydi en sonunda eşi boşadı çocuklarıyla yaşıyor.Kız kardeşimin yüzüğü çalındı kız kardeşim bu başka şeye benzemez dedi hemen çıkardı aa burdaymış diye teyzemin tel çaldı ama kuzenimiz diye duyuramıyoruz kimseye

eniştenize hırsız diyorsunuz da psikolojik bi rahatsızlığı olduğunu düşünemeyecek kadar bilinçsiz olmayın

neden insanların bir hatasında bu kadar yargılanıyor ki. siz için söylemiyorum her konuda hemen suşluyu asıp kesiyoruz.
bundan bir kaç ay öncede böyle bir konu vardı.bu sefer bu durumda olan kadındı resmen kocama kızığım için aldım diyordu. kıza demekdiklerini bırakmamışlardı.
ablanıza boşa demek kolay. ortada yeni doğmuş bir melek var onun suçu günahı yok ki kaldı ki bu onların sorunu aile büyükleri kesinlikle girmemeli araya. ailenizde de sır olarak kalmalı bu durum. başkaları ne bilirse bilsin ama laf sizden çıkmasın bence.

ablan kocasıyla konuşsun adam akıllı.
ya arsızlık ya rahatsızlık sonucu yapıyor.
arsızlıksa kadın bari kurtarsın kendini.
ama rahatsızlıksa bi tedavisine baksınlar.

bence de size neden kızıyor ki, zaten kendi de farkıdaymıs.. böyle birinden çocuk yapmamalıydı.

eniste is guc sahibi biri mi. caldiklariyla mi geciniyor yoksa sirf hastaliktan mi caliyor. kleptomani mi.

Acaba enisten uyusturucumu kullaniyorda oradan buradan para caliyor ? Birde bu yönünü muhakkak takip edin. Cünkü uyusuturucu kullananlar herkesi soyar.

ona söylememeniz çok kötü olmuş. üzülmesin diy söylenmezmi hiç.. adam bi kere iki kere değil her geldiğinde para çalıyormuş bunun bi yerden patlayacğaı belliydi. keşke çocuk olmadan söyleseydin belki toparlanır tedavi olurdu belki yürümez ayrılırlardı şimdi elini kolunu daha bağlamış, neyse belki bu saatte nsonra düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…