• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eniştem hırsızlık yapıyor

offfff cok zor bir durum benimde teyzemin esi boyle valla usta olmus adam birgun benim saatimi takmis annem bile valla bukemedigin bilegi opeceksin arkadas dedi adam benim saati hangi ara cikarip kendi koluna takmis sastik kaldik:KK57:bikeresindede annemin cantasindan para yurutmus gitmis cerez icecek almis oturduk hep beraber yedik annemde kendi paramizla bize eglence Verdi dedi adam o kadarda yuzsuzdu :KK11:hic laf soz gecmiyor aliskanlik haline getirmis insanlara tinlamiyorlar bile teyzem kackez evi terk etti hicbir faydasi olmadi kari koca ne gelenleri var ne gidenleri dayimlara teyzemlerede gidince herkes sakliyo neyi varsa ortalikda cok zor durum allah yardimciniz olsun

Her hirsizlik yapan hasta ve tedaviye muhtac değildir. Kimisi ahlaksizdir, cebime daha fazla para girsin diye ugrasir.
Yakalandığı an agzina tukurulmelidir..
80 yildir ülkeyi soyan siyasetciler de kliptoman olsaydı keşke. Hepsini psikologa götürür, tedavi ettirirdik.

Nasıl davranıcam bilemedim! Ablamın eşi daha 5 yıllık evliler malum bize gelip gidiyorlar...o herif bizim eve girdiğinden beri sürekli paramız kaybolur olmuştu...Mesela 40tl varsa cebimde 20tl alırdı onlara gittiğimde ki ben öğrenciyim hiç utanma düşünce diye bişeyde yok...Ailemden gide gele böle defalarca para çaldı...Onun yaptığına eminiz ama yakalayamadık bunun içinde annem beni hep susturdu kimseye birşey söletmedi...Babam desen parasını yatak odasına çekmeceye koyar birgün eve gelmiş bi bakmış eniştem yatak odasında çekmecenin başında dikiliyor ne arıyosun sen burda çık görmücem seni bidaha diye bağırmış...Eniştem hiç sesini çıkarmdan gitmiş odadan parasına baktığında eksik değilmiş bu yüzden bişey diyemedi...Annem bize ablam üzülmesin diye söletmedi ablamın haberi yoktu takiii bugüne kadar...BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA ablam yeni doğum yaptı 4 aylık bebeşi var annemde kalıyor...Eniştemi istemesekde oda bize kahvaltıya akşam yemeğine sürekli hergün gelip gidiyordu dün annem kira parasını almış cebinde 200tl varmış, askıda yeleği duruyormuş eve sadece eniştem gelmiş gitmiş ve cebindeki 100tl yok olmuş şerfsiz herif yediği ekmeğe tükürmekten başka bişi değil yaptığı...Tabiiii ablamda vardı ya evde paranın gittiğini duyunca anlamış kocasının yaptığını beni aradı az önce böle böle oldu bunu siz biliyomuşunuz neden sölemediniz diye ağladı kızdı ben napıcam bebeğim var küçücük bu yüzden evimize kimse gelmez olmuş demek (bunların çk arkadaşı vardı hepsi birden kesti muhabbetini kesin onlarında cebinden para yürüttü) diye bir feryat bir figan ne diyeceğimi bilemedim..Zaten hasta kendisi damarları tıkalı sitresten çok takıntılı sürekli kavga ediyolardı eniştemle ona bişi olcak diye korkuyorum takma falan dedim deme öle nasıl takmayım kocam o benim dedi çok ağladı içim parçalandı napıcağımı ne diyeceğimi bilemedim
bebeği yapmadan önce uyaraydınız ablanızın hayatını kurtarmış olurdunuz.

Her hirsizlik yapan hasta ve tedaviye muhtac değildir. Kimisi ahlaksizdir, cebime daha fazla para girsin diye ugrasir.
Yakalandığı an agzina tukurulmelidir..
80 yildir ülkeyi soyan siyasetciler de kliptoman olsaydı keşke. Hepsini psikologa götürür, tedavi ettirirdik.
evet yani ben de bunu yazmak istiyordum.
kleptomani sanıldığı kadar yaygın mı böyle toplumda.
sonuçta adi hırsızlık vakası büyük çoğunluğu.
herşeyi trapiye,psikoloğa bağlamanın anlamı yok.
ve bence konu sahibinin eşi zaten bunca zaman az çok şüphelenmiştir eşinden.
hırsızlık yapan bir insan olarak başka defoları da vardır,başka kötü huyları da vardır adamın.
abla hemen kolayca ikna olmuş eşinin yaptığına,garip gelmemiş yani.

Soyleseydım falsn diye yzulmeyın. Belliki biliyordu ablanız sms emin degıldı .

Sadece bir defa para kaybolunca nasıl anladı ablanız ? Hemen eşine konduramaz ki insan.

bence acilen tedavi olması lazım,yoksa bu hastalık ciddi boyurlara ulaşıp eşya çalmaya kadar gider.ablanıza çok üzüldüm gerçekten birde bebiş varrr..Allah yardımcıları olsun

Böyle bir konuyu ablanızdan saklamanız gerçekten abes.
Saklanacak meseleler var saklanmayacak meseleler var.
İnsan eşinin ne halt olduğunu bilmeyi haketmez mi?
En başta söyleseydiniz belki çok daha farklı tedbirler alacaktı ablanız.

hirsizlik yüz kizartici suc
ve kabahatte sizlerde
cocuk olmadan once bu konunun ortaya dokulmesi lazimdi
ablaniz cocuk yapmazdi o zaman ..
simdi enistesinizin bu durumu hastalik mi yani kleptomanimi
yoksa cidden calmak mi yani
bunun ögrenmeniz lazim
hani hastaliksa tedavi olur vs
ama her iki durumda oldukca itici
sans sizinle olsun

Benim bir akrabamin eşi böyleydi. Maddi durumları çok iyi olmasına rağmen kadın bulduğu fırsatta indirir cukkayi. Eşi, es Dost farketmezdi. Ama çok uyaniktir hiç yakalanmadi. Ama herkes bir bir ondan uzaklaştı. Kocası bile diyordu gece geliyorum sabah kalıyorum bakıyorum para eksik.baska da evde kimse yok.sadece 1.2 yaşlarında küçük çocukları var.sonra sonra evler kalabalık olduğunda yapmaya başlamış.

Neden yaptığını hala kimse anlamaz.Belki de okadar kisi onun ggünah iniaaldı bilemiyorumama o kadar kkişinin ondan şüphelenmemis de ilginç. En sonunda ne mi oldu kocası boşandı karisindan. şimdi ne yapıyor bilemem.ben daha o zamanlar daha kucuktum:KK43:

bizde tam emin değildik eniştemin hırsızlık yaptığından evimize çok gelen giden olurdu annem dikkat etmiş o söyledi bizede bunu ablam hamileyken söledi bence psikolojik bşey bu çünkü adam 200tl para varken 100tl alıyor..Anlatabildim mi ailesi çok ilgisiz hiç sevgi görmemiş sürekli şiddet ve baskı bu yüzden çocukluktan gelen bşi olablir... Ablam konuşmuş eşiyle psikolağa gdcm ben sende gelcen benle demiş oda önce yok falan demiş ama sonra kabul etmş birlikte gitmeye şölede bir durum var hrsızlık yaptığını bilmiyoruz sanıyo bu yüzden gittiğinide bilmiyor orda konuşcam dedi ablam

Soyleseydım falsn diye yzulmeyın. Belliki biliyordu ablanız sms emin degıldı .

Sadece bir defa para kaybolunca nasıl anladı ablanız ? Hemen eşine konduramaz ki insan.
kendi evindede daha önce para gram altın kaybolmuş adam kendi parasını çalıyor ben almadım diye inkar geliyor evde ordan bi şüphelenmiş ablam ama kendi paramız sonuçta diye sallamamış

bence acilen tedavi olması lazım,yoksa bu hastalık ciddi boyurlara ulaşıp eşya çalmaya kadar gider.ablanıza çok üzüldüm gerçekten birde bebiş varrr..Allah yardımcıları olsun
evet canım zaten çalıyo gibi çünkü ablam anlattı arkadaşının çakmaklarını getiriyo bazen eve dedi ki eniştem sigara içmez bide ablama çakmağı gösterip seviniyomuş manyak:KK57:

kendi evindede daha önce para gram altın kaybolmuş adam kendi parasını çalıyor ben almadım diye inkar geliyor evde ordan bi şüphelenmiş ablam ama kendi paramız sonuçta diye sallamamış

evet canım zaten çalıyo gibi çünkü ablam anlattı arkadaşının çakmaklarını getiriyo bazen eve dedi ki eniştem sigara içmez bide ablama çakmağı gösterip seviniyomuş manyak:KK57:

evet işte ablan zaten biliyormuş eşini az çok.
bu sebeple size sitem etmesini haksız bulmuştum.
mutlaka bişeyler bildiğini düşünmüştüm ben ve de öyleymiş.
kendi evinden kendi parasını çalması da bi garip.
kleptomanlar çaldıkları paraları harcar mı ki,bilen varsa yazssın merak ettim.
bu arada enişten çaldığı paraları naptı ki bi fikrin var mı?

Burada bazı arkadaşlar hastalık şu bu diye konuşmuşlar. Bu tür insanlarla yaşamayan ne kadar zor olduğunu bilemez, 20 senelik gelinimiz, ne yapsak bırakmadı.her şeyimizi çalıyor. Abime söylediğimizde inanmadı şimdi oda biliyor. O kadar büyük sorunlar olduğu halde çalmayı bırakmadı. Nedense diğer gelinin evinden bişi almıyor veya o fark etmiyor, ona iftira attığımızı sanıyor. Gerçi biraz Zeki olsa anlar ama böylesi daha kolay, görümce ve kaynana yapıştır yaftayı adı çıkmış bi kere Şimdi boşanmak üzereler hala devam ediyor onca şeye rağmen. Bence bu hastalık olmaktan çıkmış karaktersizlikk...

Nasıl davranıcam bilemedim! Ablamın eşi daha 5 yıllık evliler malum bize gelip gidiyorlar...o herif bizim eve girdiğinden beri sürekli paramız kaybolur olmuştu...Mesela 40tl varsa cebimde 20tl alırdı onlara gittiğimde ki ben öğrenciyim hiç utanma düşünce diye bişeyde yok...Ailemden gide gele böle defalarca para çaldı...Onun yaptığına eminiz ama yakalayamadık bunun içinde annem beni hep susturdu kimseye birşey söletmedi...Babam desen parasını yatak odasına çekmeceye koyar birgün eve gelmiş bi bakmış eniştem yatak odasında çekmecenin başında dikiliyor ne arıyosun sen burda çık görmücem seni bidaha diye bağırmış...Eniştem hiç sesini çıkarmdan gitmiş odadan parasına baktığında eksik değilmiş bu yüzden bişey diyemedi...Annem bize ablam üzülmesin diye söletmedi ablamın haberi yoktu takiii bugüne kadar...BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA ablam yeni doğum yaptı 4 aylık bebeşi var annemde kalıyor...Eniştemi istemesekde oda bize kahvaltıya akşam yemeğine sürekli hergün gelip gidiyordu dün annem kira parasını almış cebinde 200tl varmış, askıda yeleği duruyormuş eve sadece eniştem gelmiş gitmiş ve cebindeki 100tl yok olmuş şerfsiz herif yediği ekmeğe tükürmekten başka bişi değil yaptığı...Tabiiii ablamda vardı ya evde paranın gittiğini duyunca anlamış kocasının yaptığını beni aradı az önce böle böle oldu bunu siz biliyomuşunuz neden sölemediniz diye ağladı kızdı ben napıcam bebeğim var küçücük bu yüzden evimize kimse gelmez olmuş demek (bunların çk arkadaşı vardı hepsi birden kesti muhabbetini kesin onlarında cebinden para yürüttü) diye bir feryat bir figan ne diyeceğimi bilemedim..Zaten hasta kendisi damarları tıkalı sitresten çok takıntılı sürekli kavga ediyolardı eniştemle ona bişi olcak diye korkuyorum takma falan dedim deme öle nasıl takmayım kocam o benim dedi çok ağladı içim parçalandı napıcağımı ne diyeceğimi bilemedim
Doktora götürün. Döve Döve götürün.

bunu ablanıza söylemeyerek nasıl iyilik yaptığınızı düşünürsünüz aklım almıyor. bari çocuk olmadan uyarsaydınız.

bu tür insanlar çok fazla maalesef cnm artık onunki bağımlılık alışkanlık gibi bişey olmuş ne yapsanız düzelmez bence onunda psikolojik yardım alması lazımm

adam keyfiyen yapmıyormuş yani?

Back