• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eniştem hırsızlık yapıyor

Gerçekten çok zor bir durum. Bence bırakın ablanız karar versin ne olacağına. Ailenizle de konuşun ablanıza sonsuz destek vermek konusunda. Belki herşey ciddiye binerse enişteniz de vazgeçer.

Yaptığı çok yanlış.Keşke ilk yapıldığında uyarsaydınız .Bu kadar sıkıntı yaşamazdınız.Okuduklarıma inanmadım büyük cesaret eniştenin yaptıgı ve ahlaksızlık.

Nasıl davranıcam bilemedim! Ablamın eşi daha 5 yıllık evliler malum bize gelip gidiyorlar...o herif bizim eve girdiğinden beri sürekli paramız kaybolur olmuştu...Mesela 40tl varsa cebimde 20tl alırdı onlara gittiğimde ki ben öğrenciyim hiç utanma düşünce diye bişeyde yok...Ailemden gide gele böle defalarca para çaldı...Onun yaptığına eminiz ama yakalayamadık bunun içinde annem beni hep susturdu kimseye birşey söletmedi...Babam desen parasını yatak odasına çekmeceye koyar birgün eve gelmiş bi bakmış eniştem yatak odasında çekmecenin başında dikiliyor ne arıyosun sen burda çık görmücem seni bidaha diye bağırmış...Eniştem hiç sesini çıkarmdan gitmiş odadan parasına baktığında eksik değilmiş bu yüzden bişey diyemedi...Annem bize ablam üzülmesin diye söletmedi ablamın haberi yoktu takiii bugüne kadar...BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA ablam yeni doğum yaptı 4 aylık bebeşi var annemde kalıyor...Eniştemi istemesekde oda bize kahvaltıya akşam yemeğine sürekli hergün gelip gidiyordu dün annem kira parasını almış cebinde 200tl varmış, askıda yeleği duruyormuş eve sadece eniştem gelmiş gitmiş ve cebindeki 100tl yok olmuş şerfsiz herif yediği ekmeğe tükürmekten başka bişi değil yaptığı...Tabiiii ablamda vardı ya evde paranın gittiğini duyunca anlamış kocasının yaptığını beni aradı az önce böle böle oldu bunu siz biliyomuşunuz neden sölemediniz diye ağladı kızdı ben napıcam bebeğim var küçücük bu yüzden evimize kimse gelmez olmuş demek (bunların çk arkadaşı vardı hepsi birden kesti muhabbetini kesin onlarında cebinden para yürüttü) diye bir feryat bir figan ne diyeceğimi bilemedim..Zaten hasta kendisi damarları tıkalı sitresten çok takıntılı sürekli kavga ediyolardı eniştemle ona bişi olcak diye korkuyorum takma falan dedim deme öle nasıl takmayım kocam o benim dedi çok ağladı içim parçalandı napıcağımı ne diyeceğimi bilemedim

Yakalasanız belki utanır da bi daha yapmazdı. Acaba ablanız şimdi ona bu durumu söyleyecek mi ...

Back