Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ailecek oturup bi konuşalım dedim gerekirse boşanırsın dedim ama yok efendim ne boşancam sürünsün bilmeme ne dedi tabi şuan kızgındı
bzde öle ypyorz o geeld mi paralr saklydk salona çkarsa arkasndan çkardm ki nasıl uzaklaştırcz yakınmızdaayy çok zor durum bilirim benimde uzaktan akrabam var öyle ben utanıyorum para çaldın demeye kendi nasıl yüzsüz para altın cep telefonu ne bulursa çalardı.aman amanda durumlarıda kötü değildi gerçi durumu kötü olsada bu yapılır mı.bi cenaze olurdu hadi çantaları dolaba kitle bi düğün olur takıları sakla.en sonunda görüşmeyi kestim başedilecek gibi değildi.konuşun dicem ama bi faydası olur umarım
zaten hiç sevmezdim boşansın gitsinKonuşmakla düzelmez belki tedavi
ek işte yaptı zamanında admın paraya ihtiyacı yok alşkanlık yapmşek iş yapabilirdi çalacağına
amin canım zaten destek oluyorz şehir dışında okuyorum yanıma çağırdm gelsin bi değişiklik olurAllah ablanizin yardimcisi olsun.
Belki bu durum tedaviyle duzelebilir.
Ablaniza ailecek destek olmalisiniz.
Kabul etmeyip saldırıya geçerler. Herkese de bana iftira attılar diye yayarlar.o gün sadece eve eniştem girmiş...Bide bebek görmeye gelenler oluyo ya para veriyor kimisi onlarda kaybolmuş ablam öle dedi azönce ordan şüphelenmiştim zaten sordum diyo kocası bağırıp çağırmş sen ne diyosun dye kabul eder mi tabi
terbiye ile ilgisi yok,kleptomani psikolojik bir rahatsızlıktır.boşanmak istemiyorsa tedavi için zorlanmalı adam.iyi aslında durumu ama alışmş adam ailesi terbiye edememiş
Nasıl davranıcam bilemedim! Ablamın eşi daha 5 yıllık evliler malum bize gelip gidiyorlar...o herif bizim eve girdiğinden beri sürekli paramız kaybolur olmuştu...Mesela 40tl varsa cebimde 20tl alırdı onlara gittiğimde ki ben öğrenciyim hiç utanma düşünce diye bişeyde yok...Ailemden gide gele böle defalarca para çaldı...Onun yaptığına eminiz ama yakalayamadık bunun içinde annem beni hep susturdu kimseye birşey söletmedi...Babam desen parasını yatak odasına çekmeceye koyar birgün eve gelmiş bi bakmış eniştem yatak odasında çekmecenin başında dikiliyor ne arıyosun sen burda çık görmücem seni bidaha diye bağırmış...Eniştem hiç sesini çıkarmdan gitmiş odadan parasına baktığında eksik değilmiş bu yüzden bişey diyemedi...Annem bize ablam üzülmesin diye söletmedi ablamın haberi yoktu takiii bugüne kadar...BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA ablam yeni doğum yaptı 4 aylık bebeşi var annemde kalıyor...Eniştemi istemesekde oda bize kahvaltıya akşam yemeğine sürekli hergün gelip gidiyordu dün annem kira parasını almış cebinde 200tl varmış, askıda yeleği duruyormuş eve sadece eniştem gelmiş gitmiş ve cebindeki 100tl yok olmuş şerfsiz herif yediği ekmeğe tükürmekten başka bişi değil yaptığı...Tabiiii ablamda vardı ya evde paranın gittiğini duyunca anlamış kocasının yaptığını beni aradı az önce böle böle oldu bunu siz biliyomuşunuz neden sölemediniz diye ağladı kızdı ben napıcam bebeğim var küçücük bu yüzden evimize kimse gelmez olmuş demek (bunların çk arkadaşı vardı hepsi birden kesti muhabbetini kesin onlarında cebinden para yürüttü) diye bir feryat bir figan ne diyeceğimi bilemedim..Zaten hasta kendisi damarları tıkalı sitresten çok takıntılı sürekli kavga ediyolardı eniştemle ona bişi olcak diye korkuyorum takma falan dedim deme öle nasıl takmayım kocam o benim dedi çok ağladı içim parçalandı napıcağımı ne diyeceğimi bilemedim
ilk kez duyyorum adam hırsızlık yapıyor bunun psikolojiyle ne alaksı varterbiye ile ilgisi yok,kleptomani psikolojik bir rahatsızlıktır.boşanmak istemiyorsa tedavi için zorlanmalı adam.
ayrıca ablanın bilmeye hakkı vardı,ben olsam çok kızardım ama önce sizlere...
herifte utanma diye birşey yokBazılarında alışkanlık oluyor
maddi durumu ne kadar iyi olursa olsun yapıyor
tedavi gerektiren bir durum olabilir
utanç verici bir olay
ablanıza üzüldüm
nasıl tedavi edilcek canım ya anlamadım çoğunuz öle yazmış bi anlasam doktora götürüp bu hırsızlık yapıyo çare mi bulun dicemhasta bence...
bi tedavi yoluna bakılması lazım...
çok zor durum...
nasıl tedavi edilcek canım ya anlamadım çoğunuz öle yazmış bi anlasam doktora götürüp bu hırsızlık yapıyo çare mi bulun dicem