eniştem hırsızlık yapıyor

ek iş yapabilirdi çalacağına

bzde öle ypyorz o geeld mi paralr saklydk salona çkarsa arkasndan çkardm ki nasıl uzaklaştırcz yakınmızda

Allah ablanizin yardimcisi olsun.
Belki bu durum tedaviyle duzelebilir.
Ablaniza ailecek destek olmalisiniz.

Kabul etmeyip saldırıya geçerler. Herkese de bana iftira attılar diye yayarlar.
Aslında pek çok kişi farkında olduğu halde saldırılarından çekinerek bildiklerini söyleyemezler.
Yıllar önce aile dostumuzun kızı tarafından çok zor zamanlar geçirmiştik.
Allah yardımcınız olsun.

Ablanız çocuk yapmadan önce keşke söyleseydiniz. Şimdi eniştenizinle babanız konuşsun kardeşinizi mahcup etmeden sessiz sedasız birebir çözmeye çalışsın.

Aliskanlik haline getirmis ..

Ablanin iki secenegi var , ya ayrilir yada karsisina alip konussun ..
Koca adam ya , bunu yuzune soylerken utanmasi lazim ..

iyi aslında durumu ama alışmş adam ailesi terbiye edememiş
terbiye ile ilgisi yok,kleptomani psikolojik bir rahatsızlıktır.boşanmak istemiyorsa tedavi için zorlanmalı adam.
ayrıca ablanın bilmeye hakkı vardı,ben olsam çok kızardım ama önce sizlere...

Bazılarında alışkanlık oluyor
maddi durumu ne kadar iyi olursa olsun yapıyor
tedavi gerektiren bir durum olabilir
utanç verici bir olay
ablanıza üzüldüm

Şoktayım koca adam hiç mi utanmaz onu geçtim elbet bigün yakalanacakti pwki ya simdi yüzünüze nasil bakacak Allah ıslah etsin

hasta bence...
bi tedavi yoluna bakılması lazım...
çok zor durum...

BUNU ALIŞKNLIK HALİNE GETİRMİŞ AMA İSTEMSİZ DE YAPIYOR OLABİLİR Bİ TEDAVİYE İHTİYACI OLABİLİR .DİREK SUÇLAMAK YERİNE BUNU DA Bİ DÜŞÜNÜN DERİM.UMARIM ÇÖZÜME KAVUŞUR DURUM YAKINDA

Yazık belki alışkanlık olmuştur, böyle bir alışkanlık var hani ihtiyacı olmasa bile bir yerlerden para çalmak... Kardeşiniz otursun konuşsun eşiyle,umarım sorunu aşarsınız çok kötü bir durum

terbiye ile ilgisi yok,kleptomani psikolojik bir rahatsızlıktır.boşanmak istemiyorsa tedavi için zorlanmalı adam.
ayrıca ablanın bilmeye hakkı vardı,ben olsam çok kızardım ama önce sizlere...
ilk kez duyyorum adam hırsızlık yapıyor bunun psikolojiyle ne alaksı var

nasıl tedavi edilcek canım ya anlamadım çoğunuz öle yazmış bi anlasam doktora götürüp bu hırsızlık yapıyo çare mi bulun dicem

Insanlari kinamayin. Bilmediginiz için böyle kesin yargiliyorsunuz. Kliptomani denir buna. Google yaz cikar. Istemsiz çalma hastalığı anladin mi? Yakalanip yakalanmamalari da caydirici değil. Psikolojik bir hastalık bunun için tedavi şart. Ablaniz neden bosansin ki? Tedavi olabilir, olursa , onu da bu vebadan kurtararak sevaba girmiş olursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…