Sağol canımBelki bir sigara böreğide ben yaparım
Oh süperBende hazır yufkayla gözleme yapayım tam olsun :)
yoookkkk onu kazen yapacaktıSağol canımBelki bir sigara böreğide ben yaparım
Olsun belki iç malzemesi farklı oluryoookkkk onu kazen yapacaktı
olabilirrr aslında ama o zaten hazır sigara böreği alıp kızartıp katılacakmış öyle demiştiOlsun belki iç malzemesi farklı olur
Oh süperVallahi benim için börek olsun hazır yufka, el açması hiç farketmez Hepsi emekle,sevgiyle,heyecanla,umutla yapılıyor
Yok ben kendim sararımolabilirrr aslında ama o zaten hazır sigara böreği alıp kızartıp katılacakmış öyle demişti
Evet ya hadi kızlar gelsin böreklerBöreği kim sevmez :)
Artık birileri katılsa da gözümüz gönlümüz bayram etse
Tamam bekliyoruzbuldum buldum milföy böreği yapacağım
Yok canım olur mu öyle şey siz yapın biz hiç yok demeyizyoksa beğenmediniz mi tüh tüh :44:
Yarışma şimdiye kadar aşamalar fotoğraflarla devam ettibende katılayım mı katılmayayım mı bilemedim börekte çok fazla çeşidim yok ama neyle katılacağımı buldum gibi ama birşey geldi aklıma böreğin yapım aşamasını videoya ceksek öyle koysak olur muki
Oylama sistemi çok güzel olmuş
İlk açılan börek konusuna bak görürsünBenim göremeyipte senin gördüğün ne var:44::44::44:
İlk açılan börek konusuna bak görürsün
1'den 10'a kadar puanlama var
İlk açılan börek konusuna bak görürsün
1'den 10'a kadar puanlama var
İyide şekerim ,her sunumu kendi içinde oylamak ne işe yarayacak?Buna 7 veririm diğerine 8 veririm oylama başladığında gider oyumu başkasına veririmKazen bir açıklama yapsaydı bu konuda
Hımm ayrı bir oylama yapılacaksa haklısın:44:Anket ortalaması ve oylama sonucu birleştirilip sonuç çıkartılır :26:Açıklama isteyelim o zamanİyide şekerim ,her sunumu kendi içinde oylamak ne işe yarayacak?Buna 7 veririm diğerine 8 veririm oylama başladığında gider oyumu başkasına veririmKazen bir açıklama yapsaydı bu konuda
2. bir oylama olmayacaktır .Bu puanlama sistemine göre en çok puanı alan 1. olacaktır yarışmada .
Ben öyle anladım lisabellacım
2. bir oylama olmayacaktır .Bu puanlama sistemine göre en çok puanı alan 1. olacaktır yarışmada .
Ben öyle anladım lisabellacım
Ama hala fikirlere açıksa oylama , şöyle olması daha iyi olurdu ;
Oylamaya katılacak kişi olarak elimizde 1 den 5 e kadar puanımız olsun , oylama başladığında da kaç tarif varsa bunların içinden seçtiklerimize 1 den 5 e kadar puanlarımızı verelim .