Börekler Enfes ev börek tarifleri

İşte favori böreğim ;

• Ankete Katılan
    522
  • Anket Kapalı .
Yarışma şimdiye kadar aşamalar fotoğraflarla devam ettiEğer fotoğraf çekip katılırsanız daha iyi olacaktırTeşekkürler

İlk açılan börek konusuna bak görürsün
1'den 10'a kadar puanlama var

İyide şekerim ,her sunumu kendi içinde oylamak ne işe yarayacak?Buna 7 veririm diğerine 8 veririm oylama başladığında gider oyumu başkasına veririmKazen bir açıklama yapsaydı bu konuda

İyide şekerim ,her sunumu kendi içinde oylamak ne işe yarayacak?Buna 7 veririm diğerine 8 veririm oylama başladığında gider oyumu başkasına veririmKazen bir açıklama yapsaydı bu konuda

2. bir oylama olmayacaktır .Bu puanlama sistemine göre en çok puanı alan 1. olacaktır yarışmada .

Ben öyle anladım lisabellacım

Ama hala fikirlere açıksa oylama , şöyle olması daha iyi olurdu ;

Oylamaya katılacak kişi olarak elimizde 1 den 5 e kadar puanımız olsun , oylama başladığında da kaç tarif varsa bunların içinden seçtiklerimize 1 den 5 e kadar puanlarımızı verelim .

Son düzenleme:
Hımm ayrı bir oylama yapılacaksa haklısın:44:Anket ortalaması ve oylama sonucu birleştirilip sonuç çıkartılır :26:Açıklama isteyelim o zaman

2. bir oylama olmayacaktır .Bu puanlama sistemine göre en çok puanı alan 1. olacaktır yarışmada .

Ben öyle anladım lisabellacım

Evet onu bende düşündüm 2. bir oylama olmayacak sanırım dedim ve bu yüzden ilk sayfaya baktım orda hala oylama başlangıç ve bitiş tarihleri kısmını görünce orda başladı kafa karışıklığıBirde mesela arkadaşlar oylamaya başlamış ilk sunumu ama aslında bütün sunumlar tamamlandıktan sonra başlasaydı bu oylama daha mantıklı olabilirdi. Diyelim 10 sunum varsa onlar arasındaki beğeniye göre verirdik puanımızı.Yani bu durumdada bütün puanlamalar aynı zamanda başlamalıydı bence şekerim.Haksızmıyım

Evet benzer şeyler düşünmüşüz :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…