Börekler Enfes ev börek tarifleri

İşte favori böreğim ;

• Ankete Katılan
    522
  • Anket Kapalı .
owwww cok sertt:KK23::KK23:

kuzum ben seni biliyorum tabikisi yapmazsın..
ama yinede en iyisi ben sana göstermeyem dişlisin zaten dahda dişli olmaaa:KK1::KK1:

şekerim bana göstersen de göstermesende bişey değişmez benim açımdan kendi yapacağımdan seninkini görünce vazgeçmicem ki ben:KK9::KK9::KK9::KK9:

canım öncelikle katılırsan basarılar dilerim ama videoolursa bizi birinin çekmesi lazım ve ben birinin olmasından hiç hoşlanmam ama bilemiyorum:KK50:

saol cnm da hani tek tek resimle ugraşmak zor olur birde hani resimlerden hangisini koysam bumu güzel şumu derken kafa karışıklığı işte tabi birde videoyu cekenin güzel cekmesi lazım hani yemek programları gibi :KK1:

ne güzel demek bir katılım daha olabilir:KK16::KK16::KK16:
video ya çekim şeklinde olsa daha güzel olur tabii ama bu kurallara uyarmı bilmiyorum...

evet katılmak istiyorum da böreğim basit kaçar diyede korkuyorum işte belki vazgecerim düşüneceğim işte birde hiç oy alamazsam :KK1::KK1:o zman ilk kendim kendime gülerim

evet katılmak istiyorum da böreğim basit kaçar diyede korkuyorum işte belki vazgecerim düşüneceğim işte birde hiç oy alamazsam :KK1::KK1:o zman ilk kendim kendime gülerim

olsun canım basit kaçmaz katıl sen böyle böyle alışırsın bi katıldınmı alışkanlık yapcak gör bak:KK9::KK9::KK9:

uyuuzzzz vazgeç diye değilki fikir ver diyeee:63::63::KK57:
:KK9::KK9::KK9::KK9:

çok ayıp ne demek uyuz o nasıl bir üslup :KK19:

olsun canım basit kaçmaz katıl sen böyle böyle alışırsın bi katıldınmı alışkanlık yapcak gör bak:KK9::KK9::KK9:

çok ayıp ne demek uyuz o nasıl bir üslup :KK19:
aaaaaa evet özür dilerim sen benim beybimdin dimiiiiiiiiiii:KK16::KK16::KK9::KK9:
(alınmadıgını düşünüyorum umarım yanılmıyorumdur:44:)

ayrıca dediğin gibi alışkanlık olursa artık sık sık katılırım bendeee benide pembe sahalarda görürsünüzz:KK76::KK76::KK8::KK8::KK9::KK9:

aaaaaa evet özür dilerim sen benim beybimdin dimiiiiiiiiiii:KK16::KK16::KK9::KK9:
(alınmadıgını düşünüyorum umarım yanılmıyorumdur:44:)

ayrıca dediğin gibi alışkanlık olursa artık sık sık katılırım bendeee benide pembe sahalarda görürsünüzz:KK76::KK76::KK8::KK8::KK9::KK9:

alındım şu an kk üyeliğimi iptal içinde kazene yazıyorum daha da duramam buralarda:KK53::KK53::KK9::KK9::KK9:

buldum buldum milföy böreği yapacağım:KK1::KK1::KK1:

milföyle çok güzel sunumlu börekler yapılabilir tabii azcık basite kaçar ama olsun:KK9::KK9::KK9:

heeeeeeeeee ciddi ciddi düşünüyorum bu sefer ama işlerden fırsat bulursam tabiki bu aralar çok yoğunum :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

güzel sözlerin için sağol canım menim :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

ıııııım şeeeey bi düşüneyim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: fırsat bulursam bu sefer katılmayı gerçekten istiyorum:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Bulursun bulursun güzel tarif ve sunumunu bekliyoruz canım :) :KK16:

Kızlar günaydın:KK52:Çok heyecanlandım:KK9:Bu yarışma çok güzel olacak:KK9::KK52:

Sende katılırsan güzel olacak gerçekten canım :) :KK16:

cok iddialı değilim canım ama burda bi arkadaşım cok yardımcım oldu saolsun onun büyük etkisi var karar vermemde o kendini biliyor seviyorum onu ablacım:KK16::KK16:
2 gün boyunca böreği arastırdık sunum seklini tartıstık mesaj trafigine girdik gerçekten cok memnun kaldım yani anlıcan sunum seklim bile hazırrr:KK52::KK52:
ama börekler yok ortada calıştıgım için pazarı bekliyorum yapmaya:KK52::KK52:

Kim ola ki o :) tanıdık mı :KK52::KK52::KK52:
Yardım ettiğine göre o da seni çok seviyor anlaşılan :KK16:

güvenme kız bana rakip olursak fotolardan en çirkinini seçerim bak:KK9::KK9::KK9:
şaka tabiki de...ben her daim herkese yardımcı olurum bilen bilir ne gerekiyorsa yaparız tatlım:KK16::KK16::KK16:

Senin yardımsever biri olduğunu bilmeyen yoktur eminim canımcım :) :KK16:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
kızlaaarrrr coşmuşsunuz maşallahhhhh kime oy vercem ben bu kalabalıkta:KK9::KK9::KK9:
bana bakın şimdiden söylüyorum el açması böreğe oy veririm ben hazır yufkadan yapılanları kabul etmiyorum:KK52::KK52::KK52:
eğer hazır yufkadan bugüne kadar görmediğim duymadığım çooooook değişik bir tarif olursa o zaman oy için düşünebilirim...
yani büyük ihtimal oyum el açması böreğe gider:nazar:

ama ama ben yufkalarımı önceden açıp kurutmuştum onları kullansam demekki sen bana oy vermeyecen :44::44::44::44::44::44::44: olsun canın sağolsun katılmaya karar verirsem ve vaktim olursa yeniden yufka açarım belki

Çok seviyordur bence :)
:KK42::KK42::KK42::KK42:
bil mukabillll:KK9::KK9:

ama ama ben yufkalarımı önceden açıp kurutmuştum onları kullansam demekki sen bana oy vermeyecen :44::44::44::44::44::44::44: olsun canın sağolsun katılmaya karar verirsem ve vaktim olursa yeniden yufka açarım belki
ayyy canım o yufkalardan bizde yapıyoruz cok güzel oluyo dimiii pırasalı soğanlı kıymalı peynirli patatesli ekmek içli bi çok ceşidini yapıyoruz off misgibiii:KK16::KK16:

hiiiiii o nasıl bir sonuç çıkarımıdır mesajımdan:KK5::KK5::KK5:
daha önceden açmışsın işte yine sen açmışsın yufkanı daha ne olsun:KK76::KK76::KK76:
sen her türlü güzel iş çıkarırsın:13:
ben dedim diye baştan yufka açma bak üzülerim:KK14::KK14::KK14:

hiiiiii o nasıl bir sonuç çıkarımıdır mesajımdan:KK5::KK5::KK5:
daha önceden açmışsın işte yine sen açmışsın yufkanı daha ne olsun:KK76::KK76::KK76:
sen her türlü güzel iş çıkarırsın:13:
ben dedim diye baştan yufka açma bak üzülerim:KK14::KK14::KK14:

sağol canım menim :KK19::KK19::KK19::KK19:

vaktim olursa katılmayı gerçekten düşünüyorum yarışmaya eğlenceli oluyo gördüğüm kadarıyla :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Bulursun bulursun güzel tarif ve sunumunu bekliyoruz canım :) :KK16:

Sende katılırsan güzel olacak gerçekten canım :) :KK16:

Kim ola ki o :) tanıdık mı :KK52::KK52::KK52:
Yardım ettiğine göre o da seni çok seviyor anlaşılan :KK16:

Senin yardımsever biri olduğunu bilmeyen yoktur eminim canımcım :) :KK16:
Sağol canım:KK16: Belki bir sigara böreğide ben yaparım:KK56::KK9::KK9::KK9:

X