owwww cok sertt
kuzum ben seni biliyorum tabikisi yapmazsın..
ama yinede en iyisi ben sana göstermeyem dişlisin zaten dahda dişli olmaaa
canım öncelikle katılırsan basarılar dilerim ama videoolursa bizi birinin çekmesi lazım ve ben birinin olmasından hiç hoşlanmam ama bilemiyorum
ne güzel demek bir katılım daha olabilir
video ya çekim şeklinde olsa daha güzel olur tabii ama bu kurallara uyarmı bilmiyorum...
uyuuzzzz vazgeç diye değilki fikir ver diyeeeşekerim bana göstersen de göstermesende bişey değişmez benim açımdan kendi yapacağımdan seninkini görünce vazgeçmicem ki ben
evet katılmak istiyorum da böreğim basit kaçar diyede korkuyorum işte belki vazgecerim düşüneceğim işte birde hiç oy alamazsamo zman ilk kendim kendime gülerim
uyuuzzzz vazgeç diye değilki fikir ver diyeee
aaaaaa evet özür dilerim sen benim beybimdin dimiiiiiiiiiiiolsun canım basit kaçmaz katıl sen böyle böyle alışırsın bi katıldınmı alışkanlık yapcak gör bak
çok ayıp ne demek uyuz o nasıl bir üslup
aaaaaa evet özür dilerim sen benim beybimdin dimiiiiiiiiiii
(alınmadıgını düşünüyorum umarım yanılmıyorumdur:44:)
ayrıca dediğin gibi alışkanlık olursa artık sık sık katılırım bendeee benide pembe sahalarda görürsünüzz
buldum buldum milföy böreği yapacağım
nayırrrrrrrrrr nolamaaaaaaaazzzzzzzzzzzz ditmeeeeeeeeeeeeealındım şu an kk üyeliğimi iptal içinde kazene yazıyorum daha da duramam buralarda
heeeeeeeeee ciddi ciddi düşünüyorum bu sefer ama işlerden fırsat bulursam tabiki bu aralar çok yoğunum
güzel sözlerin için sağol canım menim
ıııııım şeeeey bi düşüneyimfırsat bulursam bu sefer katılmayı gerçekten istiyorum
Kızlar günaydınÇok heyecanlandım Bu yarışma çok güzel olacak
cok iddialı değilim canım ama burda bi arkadaşım cok yardımcım oldu saolsun onun büyük etkisi var karar vermemde o kendini biliyor seviyorum onu ablacım
2 gün boyunca böreği arastırdık sunum seklini tartıstık mesaj trafigine girdik gerçekten cok memnun kaldım yani anlıcan sunum seklim bile hazırrr
ama börekler yok ortada calıştıgım için pazarı bekliyorum yapmaya
güvenme kız bana rakip olursak fotolardan en çirkinini seçerim bak
şaka tabiki de...ben her daim herkese yardımcı olurum bilen bilir ne gerekiyorsa yaparız tatlım
bilmem ki seviyomu acaabaaa:44::44:Kim ola ki o :) tanıdık mı
Yardım ettiğine göre o da seni çok seviyor anlaşılan
Senin yardımsever biri olduğunu bilmeyen yoktur eminim canımcım :)
bilmem ki seviyomu acaabaaa:44::44:
kızlaaarrrr coşmuşsunuz maşallahhhhh kime oy vercem ben bu kalabalıkta
bana bakın şimdiden söylüyorum el açması böreğe oy veririm ben hazır yufkadan yapılanları kabul etmiyorum
eğer hazır yufkadan bugüne kadar görmediğim duymadığım çooooook değişik bir tarif olursa o zaman oy için düşünebilirim...
yani büyük ihtimal oyum el açması böreğe gider
Çok seviyordur bence :)
ayyy canım o yufkalardan bizde yapıyoruz cok güzel oluyo dimiii pırasalı soğanlı kıymalı peynirli patatesli ekmek içli bi çok ceşidini yapıyoruz off misgibiiiama ama ben yufkalarımı önceden açıp kurutmuştum onları kullansam demekki sen bana oy vermeyecen :44::44::44::44::44::44::44: olsun canın sağolsun katılmaya karar verirsem ve vaktim olursa yeniden yufka açarım belki
bil mukabillll
ayyy canım o yufkalardan bizde yapıyoruz cok güzel oluyo dimiii pırasalı soğanlı kıymalı peynirli patatesli ekmek içli bi çok ceşidini yapıyoruz off misgibiii
ama ama ben yufkalarımı önceden açıp kurutmuştum onları kullansam demekki sen bana oy vermeyecen :44::44::44::44::44::44::44: olsun canın sağolsun katılmaya karar verirsem ve vaktim olursa yeniden yufka açarım belki
hiiiiii o nasıl bir sonuç çıkarımıdır mesajımdan
daha önceden açmışsın işte yine sen açmışsın yufkanı daha ne olsun
sen her türlü güzel iş çıkarırsın:13:
ben dedim diye baştan yufka açma bak üzülerim
sağol canım menim
vaktim olursa katılmayı gerçekten düşünüyorum yarışmaya eğlenceli oluyo gördüğüm kadarıyla
Sağol canımBulursun bulursun güzel tarif ve sunumunu bekliyoruz canım :)
Sende katılırsan güzel olacak gerçekten canım :)
Kim ola ki o :) tanıdık mı
Yardım ettiğine göre o da seni çok seviyor anlaşılan
Senin yardımsever biri olduğunu bilmeyen yoktur eminim canımcım :)