Börekler Enfes ev börek tarifleri

İşte favori böreğim ;

• Ankete Katılan
    522
  • Anket Kapalı .
owwww cok sertt

kuzum ben seni biliyorum tabikisi yapmazsın..
ama yinede en iyisi ben sana göstermeyem dişlisin zaten dahda dişli olmaaa

şekerim bana göstersen de göstermesende bişey değişmez benim açımdan kendi yapacağımdan seninkini görünce vazgeçmicem ki ben

canım öncelikle katılırsan basarılar dilerim ama videoolursa bizi birinin çekmesi lazım ve ben birinin olmasından hiç hoşlanmam ama bilemiyorum

saol cnm da hani tek tek resimle ugraşmak zor olur birde hani resimlerden hangisini koysam bumu güzel şumu derken kafa karışıklığı işte tabi birde videoyu cekenin güzel cekmesi lazım hani yemek programları gibi

ne güzel demek bir katılım daha olabilir
video ya çekim şeklinde olsa daha güzel olur tabii ama bu kurallara uyarmı bilmiyorum...

evet katılmak istiyorum da böreğim basit kaçar diyede korkuyorum işte belki vazgecerim düşüneceğim işte birde hiç oy alamazsam o zman ilk kendim kendime gülerim

evet katılmak istiyorum da böreğim basit kaçar diyede korkuyorum işte belki vazgecerim düşüneceğim işte birde hiç oy alamazsam o zman ilk kendim kendime gülerim

olsun canım basit kaçmaz katıl sen böyle böyle alışırsın bi katıldınmı alışkanlık yapcak gör bak

uyuuzzzz vazgeç diye değilki fikir ver diyeee

çok ayıp ne demek uyuz o nasıl bir üslup

olsun canım basit kaçmaz katıl sen böyle böyle alışırsın bi katıldınmı alışkanlık yapcak gör bak

çok ayıp ne demek uyuz o nasıl bir üslup
aaaaaa evet özür dilerim sen benim beybimdin dimiiiiiiiiiii
(alınmadıgını düşünüyorum umarım yanılmıyorumdur:44:)

ayrıca dediğin gibi alışkanlık olursa artık sık sık katılırım bendeee benide pembe sahalarda görürsünüzz

alındım şu an kk üyeliğimi iptal içinde kazene yazıyorum daha da duramam buralarda

buldum buldum milföy böreği yapacağım

milföyle çok güzel sunumlu börekler yapılabilir tabii azcık basite kaçar ama olsun

Bulursun bulursun güzel tarif ve sunumunu bekliyoruz canım :)

Kızlar günaydınÇok heyecanlandımBu yarışma çok güzel olacak

Sende katılırsan güzel olacak gerçekten canım :)

Kim ola ki o :) tanıdık mı
Yardım ettiğine göre o da seni çok seviyor anlaşılan

güvenme kız bana rakip olursak fotolardan en çirkinini seçerim bak
şaka tabiki de...ben her daim herkese yardımcı olurum bilen bilir ne gerekiyorsa yaparız tatlım

Senin yardımsever biri olduğunu bilmeyen yoktur eminim canımcım :)

ama ama ben yufkalarımı önceden açıp kurutmuştum onları kullansam demekki sen bana oy vermeyecen :44::44::44::44::44::44::44: olsun canın sağolsun katılmaya karar verirsem ve vaktim olursa yeniden yufka açarım belki

Çok seviyordur bence :)

bil mukabillll

ayyy canım o yufkalardan bizde yapıyoruz cok güzel oluyo dimiii pırasalı soğanlı kıymalı peynirli patatesli ekmek içli bi çok ceşidini yapıyoruz off misgibiii

hiiiiii o nasıl bir sonuç çıkarımıdır mesajımdan
daha önceden açmışsın işte yine sen açmışsın yufkanı daha ne olsun
sen her türlü güzel iş çıkarırsın:13:
ben dedim diye baştan yufka açma bak üzülerim

sağol canım menim

vaktim olursa katılmayı gerçekten düşünüyorum yarışmaya eğlenceli oluyo gördüğüm kadarıyla

Sağol canım Belki bir sigara böreğide ben yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…