Şimdiden merak etmeye başladımben bundan sonraki tüm kategoriler için aynı şeyi diyorum
ama nasip tabi hepsine niyet ederim kaçına katılabilirim bilmiyorum
3 tarif var aklımda ama şu ara o kadar yoğunum ki aparatif şekilde yemek işini hallediyorum ya da dışardayız zaten dışarda yiyoruz gezme halindeyim yani...misafirler gitsin o zaman boşa çıkarım başvuru süreside devam eder ve ben katılabilirim diye düşünüyorum..
Şimdiden merak etmeye başladımHayırlısı olsun canım Allah kolaylık versin
Yine döktüreceğim diyorsunSaol Nevrestecim
Aslında bilinmedik tarifler değiller bumuymuş diyeceğin şeylerdir eminim çünkü börekte ne kadar hayal gücü kullanılabilir bilmiyorum ya da bende hayal gücü eksiksu böreği yapamam artık malum geçen yarışmada yaptım e geriye bi kaç el mahareti gerektiren tarif kalıyor onlardan yapcam işte...
Saol Nevrestecim
Aslında bilinmedik tarifler değiller bumuymuş diyeceğin şeylerdir eminim çünkü börekte ne kadar hayal gücü kullanılabilir bilmiyorum ya da bende hayal gücü eksiksu böreği yapamam artık malum geçen yarışmada yaptım e geriye bi kaç el mahareti gerektiren tarif kalıyor onlardan yapcam işte...
Saol Nevrestecim
Yine döktüreceğim diyorsunEllerine sağlık şimdiden
egunalcim 2 kez yarışma kazandın sanırım. bu kez de mi kazanacaksın yoksa
senin kadar olmasada kendi çağımda döktürüyorum
evet rengina cım son iki yarışmaya katıldım önde tamamladım 3.de gözüm yok valla billa zaten kızlar bana oy da vermezler artık çekil katılma artık diyenler çok oldu son yarışmadan sonraçok keyif alıyorum yarışmadan beni Nevreste alıştırdı onun yüzünden başladım yarışma serüvenime henüz kendisinden oy almışlığım yok ama olsun bi kaç kişi var gözüme kestirdiğim onlardan oy alana kadar devam
canım bende su böregi yapıp yarışmaya katılayım diyodum ama önceki yrışmalarda yapılmış galiba neyse bende başka bişey bulayım pek heves ettim bu yarışmaya
canım bende su böregi yapıp yarışmaya katılayım diyodum ama önceki yrışmalarda yapılmış galiba neyse bende başka bişey bulayım pek heves ettim bu yarışmaya
katıl tatlım katıl ne kadar çok katılım o kadar eğlenceli ve güzel oluyor yarışma
hayırlısı olsun ama bu kez de kazanırsın topa tutarlar seni dediğn gibi
tatlım ben kategori dışında yaptım su böreğini ramazan sofrası kategorisinde yayınladım yani yarışan su böreğim değildi ben tarifini verdim sadece..ayrıca yapılmış bile olsa ne önemi var lütfen vazgeçme ve yap su böreğini...
merhaba nikiy. su böreği ekstra olarak yapılmıştı yemeğin yanında yani
bu yarışma direkt börekler kategorisi olduğu için bence yapılmasında bir sakınca da olmaz
Sağol canımsenin kadar olmasada kendi çağımda döktürüyorum
evet rengina cım son iki yarışmaya katıldım önde tamamladım 3.de gözüm yok valla billa zaten kızlar bana oy da vermezler artık çekil katılma artık diyenler çok oldu son yarışmadan sonraçok keyif alıyorum yarışmadan beni Nevreste alıştırdı onun yüzünden başladım yarışma serüvenime henüz kendisinden oy almışlığım yok ama olsun bi kaç kişi var gözüme kestirdiğim onlardan oy alana kadar devam
aynen çok katılım olmalı hep örnek veriyorum pastalar kategorisinde özellikle çok eğlenmiştim katılım 10 un üzerinde idi ve rengarenk pasta tarifleri yayınlandı böreklerde de katılım çok olacak bence...bu kez kazanma kelimesini dahi etmeyecem kıyıdan köşeden sessizce konumu açarım kaçarım ben bişi demesinler diye
Sağol canımAma senin ve bu bölümde ki tüm arkadaşların maşaallahı var
Sen yapmayacaksan ben su böreği yapayım
yok egunalcim kim ne diyecek ki
merakla bekliyoruz enfes böreğini
Evet gördüm neyse kısmetvallahımı su börekimi yapcan bende Nevrestenin su böreğini görmek istiyorum ve bekliyorum o zaman
yalnız pişti olcan sanırım
İnşallah ilk fırsatta sunarım Rengina cım
Canım bir sıkıntı olursa yardımcı olabilirimsaol canım bilgilendirdigin için
ay gercektenmi çok sevindim vlla yarın yapıp katılacam yarışmaya inşallah elime yüzüme bulaştırmam
Canım bir sıkıntı olursa yardımcı olabilirimKolay gelsin
Kolay gelsinsaol canım llh razı olsun şimdi yapmaya başlıyacam yarın duramadım