Börekler Enfes ev börek tarifleri

İşte favori böreğim ;

• Ankete Katılan
    522
  • Anket Kapalı .
hmm o zaman belki ben alırım

oooo bir ip ucu demek el açması olcak
merakla beklemekteyim..

Kızlar günaydınÇok heyecanlandımBu yarışma çok güzel olacak

Günaydın Nevrestecim
Evet çok keyifli bir yarışma bizi bekliyor
Ama birileri çıksa artık görmeye başlasak diyorum bu haftasonu bir hareket bekliyorum başvurularda

İnşaallah bekliyelim
Pastalar yarışından daha çok katılım olur inşaallah

valla bide sen katılırsan azılı 4 rakiple basa cıkamam beennn:18:
dağılın bakiim bu sara ile benim ilk yarışım olcak size katılmak yok katılırsanız da kazen bey gibi hazır sigara böreği alıp katılın lütfeennn

pazara yapmayı düşünüyorum bende nasip bakalım nasıl olacak heyecanla bekliyorum

Canım sabırsızlıkla bekliyorum
Ben kararsızım katılır mıyım katılmaz mıyım belli beğilAma hiç belli olmaz senin börek hepsini geçebilir

Canım sabırsızlıkla bekliyorum
Ben kararsızım katılır mıyım katılmaz mıyım belli beğilAma hiç belli olmaz senin börek hepsini geçebilir

cok iddialı değilim canım ama burda bi arkadaşım cok yardımcım oldu saolsun onun büyük etkisi var karar vermemde o kendini biliyor seviyorum onu ablacım
2 gün boyunca böreği arastırdık sunum seklini tartıstık mesaj trafigine girdik gerçekten cok memnun kaldım yani anlıcan sunum seklim bile hazırrr
ama börekler yok ortada calıştıgım için pazarı bekliyorum yapmaya

SağolsunBöyle destekler olunca daha bir heyecanla ,zevkle katılmak isteniliyorBen de et yemeklerine katıldığımda burdan bir arkadaş bana aynı şekil destek olmuştuO kendini biliyorTarifsiz bir duygu
Allah kolaylık versin canımBen de buralardayım sıkıntı olursa yardımcı olabilirim

aaaa daha önce yapmadığın bi tarifmi yapcan

bende katılayım mı katılmayayım mı bilemedim börekte çok fazla çeşidim yok ama neyle katılacağımı buldum gibi ama birşey geldi aklıma böreğin yapım aşamasını videoya ceksek öyle koysak olur muki

canım tek sıkıntım konu acmakta onuda yaparım herhalde ama benim paylaştığım resimler geçenlerde hep önizleme oldu ellosa düzeltmişti sadece eger yine öyle olursa yardımını beklerim

aaaa daha önce yapmadığın bi tarifmi yapcan
tarifi yaptımda hamurunu ilk yapcam tabi sunumdada kullanmak için yapacagımda ilk olucak bakalım olucak bişeylerr:44::44:

teşekkürler beybim zaten sunumu bi kaç çeşit yapıcam fotosunu beraber karar veririz bakarsın

güvenme kız bana rakip olursak fotolardan en çirkinini seçerim bak
şaka tabiki de...ben her daim herkese yardımcı olurum bilen bilir ne gerekiyorsa yaparız tatlım

canım öncelikle katılırsan basarılar dilerim ama videoolursa bizi birinin çekmesi lazım ve ben birinin olmasından hiç hoşlanmam ama bilemiyorum

ne güzel demek bir katılım daha olabilir
video ya çekim şeklinde olsa daha güzel olur tabii ama bu kurallara uyarmı bilmiyorum...

güvenme kız bana rakip olursak fotolardan en çirkinini seçerim bak
şaka tabiki de...ben her daim herkese yardımcı olurum bilen bilir ne gerekiyorsa yaparız tatlım
owwww cok sertt

kuzum ben seni biliyorum tabikisi yapmazsın..
ama yinede en iyisi ben sana göstermeyem dişlisin zaten dahda dişli olmaaa

Tamam canım inşaallah bir aksilik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…