Sana katılıyorumEvet onu bende düşündüm 2. bir oylama olmayacak sanırım dedim ve bu yüzden ilk sayfaya baktım orda hala oylama başlangıç ve bitiş tarihleri kısmını görünce orda başladı kafa karışıklığıBirde mesela arkadaşlar oylamaya başlamış ilk sunumu ama aslında bütün sunumlar tamamlandıktan sonra başlasaydı bu oylama daha mantıklı olabilirdi. Diyelim 10 sunum varsa onlar arasındaki beğeniye göre verirdik puanımızı.Yani bu durumdada bütün puanlamalar aynı zamanda başlamalıydı bence şekerim.Haksızmıyım
5.Olmayı bekleme sen de katılHu huuuuuu nerdesiniz hanimlar.Eger 4 kisi katilirsa 5.olabilirim iptal olmasin diye.Hadi sivayin kollari,canim börek istedi
Yok cnm ya,yarisma iptal olmasin diye 5. olabilirim belki...3 cocukla zor yoksa5.Olmayı bekleme sen de katılBenim de istiyor
Ben bu kategoride katılım çok olur diyorumYok cnm ya,yarisma iptal olmasin diye 5. olabilirim belki...3 cocukla zor yoksa
Bende öyle düsünüyorum.Ben bu kategoride katılım çok olur diyorumHaklısın canım Allah kolaylık versin
inşallah bende persembe gününe böregimin sunumunu yapabilirim
resim ekleyemiyorum yardımcı olurmusunuz gene
Böreği annem yapsa yarışmaya ben katılsam olur mu?
Yarışmaya katılan herkese başarılar dilerim.
Oluuur tabii neden olmasınnn
Bence sen harika börek yaparsın ama canım , hani seni tanımasam tamam da .
Fena fikir degilmis aslinda:44:Biraz ugrasirsam yapabilirim
Pegasus alıntılamayı unutmuşum , dört gözle bekliyorum böreğini , öyle belki falan yok . Barbie pastadan sonra , şimşek mac queen araba böreği bekliyorum senden hem de
yarışmaya katılmak istiyorum bende. buraya mı yüklüyoruz.
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/yarışmaya katılmak istiyorum bende. buraya mı yüklüyoruz.
Yarışmaya katılacağım haberiniz olsun diyorsunBu aralar aktif olamayacam misafirlerim var önümüzdeki hafta içi çıkabilirim meydane
Başka planlarım çıkmazsa tabiki
Yarışmaya katılacağım haberiniz olsun diyorsun