Börekler Enfes ev börek tarifleri

İşte favori böreğim ;

• Ankete Katılan
    522
  • Anket Kapalı .
Evet onu bende düşündüm 2. bir oylama olmayacak sanırım dedim ve bu yüzden ilk sayfaya baktım orda hala oylama başlangıç ve bitiş tarihleri kısmını görünce orda başladı kafa karışıklığı:KK53::KK53:Birde mesela arkadaşlar oylamaya başlamış ilk sunumu ama aslında bütün sunumlar tamamlandıktan sonra başlasaydı bu oylama daha mantıklı olabilirdi. Diyelim 10 sunum varsa onlar arasındaki beğeniye göre verirdik puanımızı.Yani bu durumdada bütün puanlamalar aynı zamanda başlamalıydı bence şekerim.Haksızmıyım:KK19:
Sana katılıyorum:KK34:Ben puan vermedim tüm adayları görünce vereceğim:KK9:

Belki çok açık ve seçik bellidir oylama şekli anlamasıda kolaydır çok ta güzeldir ve hep böyle olmalıdır ama ben hiç bişi anlamadım :KK53::KK53::KK53: :KK9: zaten çok yorucu birgün geçirdim geldim ki oylama beni benden aldı acıyın ama bana öyle boş boş bakıyorum ekrana :KK53::KK53::KK53: herkes anladı kesin ben anlamadım:KK17::KK17::KK17: yarın sabah kendime geldiğimde bir daha bakayım o zaman yorum yapayım en iyisi:KK9::KK9::KK9: tek bildiğim şey ben şu an asla puanlama yapmam diğerlerini görmeden başvuru süresi bitmeden katiyen puan veremem yani:KK9::KK9::KK9:

Böreği annem yapsa yarışmaya ben katılsam olur mu?:KK1:

Yarışmaya katılan herkese başarılar dilerim.:KK56:

Hu huuuuuu nerdesiniz hanimlar.Eger 4 kisi katilirsa 5.olabilirim iptal olmasin diye.Hadi sivayin kollari,canim börek istedi:KK56:

inşallah bende persembe gününe böregimin sunumunu yapabilirim
resim ekleyemiyorum yardımcı olurmusunuz gene

Böreği annem yapsa yarışmaya ben katılsam olur mu?:KK1:

Yarışmaya katılan herkese başarılar dilerim.:KK56:

Oluuur tabii neden olmasınnn:KK52:

Bence sen harika börek yaparsın ama canım , hani seni tanımasam tamam da .

Pegasus alıntılamayı unutmuşum , dört gözle bekliyorum böreğini , öyle belki falan yok . Barbie pastadan sonra , şimşek mac queen araba böreği bekliyorum senden hem de
:KK8::KK8:

Oluuur tabii neden olmasınnn:KK52:

Bence sen harika börek yaparsın ama canım , hani seni tanımasam tamam da .

Bence de olur ama bayanlar bu duruma ne der bilmem.:KK52:

Teşekkür ederim ayrıca.Ben izlemeyi tercih edeceğim güzel börekleri.:KK56:

Pegasus alıntılamayı unutmuşum , dört gözle bekliyorum böreğini , öyle belki falan yok . Barbie pastadan sonra , şimşek mac queen araba böreği bekliyorum senden hem de
:KK8::KK8:
Fena fikir degilmis aslinda:44:Biraz ugrasirsam yapabilirim:KK9:

Yok cnm ya,belki bile diyemem.Hani katilim az olursa diye yazdim.Yoksa bu siralar bi üsengeclik üstümde sorma gitsin.Yapmak degilde resimlemek zor geliyor:26:

Neyse bakalim,son güne kadar 5 tamamlanmazsa,nevrestenin 30 dk lik sandivicleri gibi,son anda 5' i tamamlayabilirim:KK30:

Bu aralar aktif olamayacam misafirlerim var önümüzdeki hafta içi çıkabilirim meydane:21::21::21:
Başka planlarım çıkmazsa tabiki:KK15::KK15::KK15:

Yarışmaya katılacağım haberiniz olsun diyorsun:KK56::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ben bundan sonraki tüm kategoriler için aynı şeyi diyorum:KK52::KK52::KK52::KK9::KK9:
ama nasip tabi hepsine niyet ederim kaçına katılabilirim bilmiyorum:KK9:
3 tarif var aklımda ama şu ara o kadar yoğunum ki aparatif şekilde yemek işini hallediyorum ya da dışardayız zaten dışarda yiyoruz gezme halindeyim yani...misafirler gitsin o zaman boşa çıkarım başvuru süreside devam eder ve ben katılabilirim diye düşünüyorum..

X