Börekler Enfes ev börek tarifleri

İşte favori böreğim ;

• Ankete Katılan
    522
  • Anket Kapalı .

Teşekkür ederim

Çok ayıp vede etik olmayan şeyler oluyor ve açıkcası üzülüyorum.Evet bulunduğumuz topiklere yarışmanın linkini vermek çok ayrı gelin oylarınızı buna verin demek çok ayrı birşey vede ayıp vede haksızlık vede etik değil.Bunu yapanları vicdanlarıyla başbaşa bırakmak en doğrusu.Haksızlık hemde çok büyük haksızlık arkadaş çevresi fazla olmayan emek vermiş diğer yarışmacılara...

İnanılmaz güzel tarifler ve sunumlar görüyorduk bu yarışmalarda ve devamlılığını en çok isteyenlerdendim.Ama böyle olacaksa ben asla istemiyorum...

Son düzenleme:
Katılıyorum tüm söylediklerinize.Kim link ekledi kim oy istedi bilmiyorum ama oylama sistemi değişmedikten sonra ben de katılmayı düşünmüyorum bundan sonraki yarışmalara.Gerçekten çok emek verilmiş tariflere giden oyların azlığı bu emeğe değmez dedirtiyor.Tamam eğleniyoruz yeni tarifler görüyoruz ama eşek de değiliz burada.İnsanın emeğini hiçe sayılıyorsa hiç gerek yok katılmaya.

- Yarışma katılım oranını arttırmak için konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kullanıcı insiyatifine bırakılmıştır.

Burada amacımız konunun linkini yarışmadan haberi olmayanlara duyurun anlamındadır. Oy istemek ile kastımız ise yarışmaya katılanlara oy verin lütfen demektir. Bu şuna veya bana oy verin anlamı çıkmamalıdır.

İçimden bu yarışmayı iptal etmek geliyor ama o kadar emek var emeği geçenlere haksızlık.

Söyleyecek söz bulamıyorum, hiç bir şeyi tadında bırakmıyorsunuz.

Şunuda unutmayın burada oy istenmez gidilir başka iletişim araçları ile oy toplanır.

Oylamada hatır için oy vermeyi engellemek adına gizli yapsak yani oy verenlerin adı çıkmasa bu seferde bizi zan altında bırakıyorsunuz oylarla oynanıyor diye.

Yeni yarışmada böyle olmayacak yalnız bunu bilin....

Bütün börekler cok güzeldi.
Sadece 1 börege oy kullanacagimizdan oyumu su böregine verdim.
19 yasinda ve hamile haliyle hic bir hazir malzeme kullanmadan,hakkiyla yaptigini düsünüyorum böregini.
Tekrar ellerine saglik

yine bir şeyler dönmüş galiba zaten hakkıyla kazanmayanlar kazandıklarıyla nasıl mutlu oluyorlar anlamıyorum
bu arada kim oy istedi bilmiyorum:44:bakayım bir.

Katılım oranını arttırmak için yarışma önerilebilir tabi de.
Şunu beğenin diye özel mesaj atmayı ben de hoş bulmadım açıkçası

bana en "beni ye beni ye" diyen börek boşnak böreği oldu oyumda ona gitti.
herkesin ellerine sağlık.

bende patlıcanlı arnavut böreğini çok beğendim.
iç harcı çok güzel.eminim tadı da güzeldir

Bütün börekler cok güzeldi.
Sadece 1 börege oy kullanacagimizdan oyumu su böregine verdim.
19 yasinda ve hamile haliyle hic bir hazir malzeme kullanmadan,hakkiyla yaptigini düsünüyorum böregini.
Tekrar ellerine saglik

canııı gönüldenn çook teşekkür ederim ablacım

bayanlar, haşhaşlı börek yapmak istiyorum ,mayalı hamurdan, bana tarif verebilir misiniz?

bayanlar, haşhaşlı börek yapmak istiyorum ,mayalı hamurdan, bana tarif verebilir misiniz?

Valla burası yeri mi pek emin değilim ama benim bildiğim basit bir tarif var.Haşhaşı zeytinyağıyla karıştırıyorsun.Fırından aldığın mayalı hamuru elinle inceltip üstüne haşhaşı sürüyorsun.Üzerine şeker serpiştirip dolayıp pişiriyorsun.Hamurunu kendin de mayalayabilirsin tabi.Şekil bu.

..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…