Tereyağlı su böreği ve fırında paçanga böreği arasında gidip geldim. İkisini de bayıla bayıla yerim
Ama sunum açısından ve detaylı anlatım açısından oyumu tereyağlı su böreğinden yana kullandım.
Yarışmaya katılan herkesin eline, emeğine sağlık
Kizlar bu ask bocegi boregine nasil oy vercemmn ariyirum bulamiyorumm
teşekkür ederim kızlarrrBenim oyum da aşk böreğine
Katılıyorum tüm söylediklerinize.Kim link ekledi kim oy istedi bilmiyorum ama oylama sistemi değişmedikten sonra ben de katılmayı düşünmüyorum bundan sonraki yarışmalara.Gerçekten çok emek verilmiş tariflere giden oyların azlığı bu emeğe değmez dedirtiyor.Tamam eğleniyoruz yeni tarifler görüyoruz ama eşek de değiliz burada.İnsanın emeğini hiçe sayılıyorsa hiç gerek yok katılmaya.Çok ayıp vede etik olmayan şeyler oluyor ve açıkcası üzülüyorum.Evet bulunduğumuz topiklere yarışmanın linkini vermek çok ayrı gelin oylarınızı buna verin demek çok ayrı birşey vede ayıp vede haksızlık vede etik değil.Bunu yapanları vicdanlarıyla başbaşa bırakmak en doğrusu.Haksızlık hemde çok büyük haksızlık arkadaş çevresi fazla olmayan emek vermiş diğer yarışmacılara...
İnanılmaz güzel tarifler ve sunumlar görüyorduk bu yarışmalarda ve devamlılığını en çok isteyenlerdendim.Ama böyle olacaksa ben asla istemiyorum...
Çok ayıp vede etik olmayan şeyler oluyor ve açıkcası üzülüyorum.Evet bulunduğumuz topiklere yarışmanın linkini vermek çok ayrı gelin oylarınızı buna verin demek çok ayrı birşey vede ayıp vede haksızlık vede etik değil.Bunu yapanları vicdanlarıyla başbaşa bırakmak en doğrusu.Haksızlık hemde çok büyük haksızlık arkadaş çevresi fazla olmayan emek vermiş diğer yarışmacılara...
İnanılmaz güzel tarifler ve sunumlar görüyorduk bu yarışmalarda ve devamlılığını en çok isteyenlerdendim.Ama böyle olacaksa ben asla istemiyorum...
- Yarışma katılım oranını arttırmak için konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kullanıcı insiyatifine bırakılmıştır.
Burada amacımız konunun linkini yarışmadan haberi olmayanlara duyurun anlamındadır. Oy istemek ile kastımız ise yarışmaya katılanlara oy verin lütfen demektir. Bu şuna veya bana oy verin anlamı çıkmamalıdır.
İçimden bu yarışmayı iptal etmek geliyor ama o kadar emek var emeği geçenlere haksızlık.
Söyleyecek söz bulamıyorum, hiç bir şeyi tadında bırakmıyorsunuz.
Bütün börekler cok güzeldi.
Sadece 1 börege oy kullanacagimizdan oyumu su böregine verdim.
19 yasinda ve hamile haliyle hic bir hazir malzeme kullanmadan,hakkiyla yaptigini düsünüyorum böregini.
Tekrar ellerine saglik
bayanlar, haşhaşlı börek yapmak istiyorum ,mayalı hamurdan, bana tarif verebilir misiniz?