canım bence olur çünkü denenmiş tarifler olacak ve sunum içinde fikirler cıkacak o yüzden davetler için filan fikir olur ama yinede bu yazıları gören fikirlerini söylesin akşam iş mesaisi bitmeden yeni konuyu söylerim
teşekkür ederim yarencim dün filan burda değildim saolsun baya tebrik eden olmus
olsun olsun söyle fikirlerini canım senin fikirlerin önemli yemek editörüsünSadece et köfteler olunca seçenek ne kadar olur bilmiyorum :44:Sütlü tatlılarda iyi olabilirYada köfteleri kategorilendirmesek mi köfteler olsa isteyen istediğini yapsa:44:Sadece fikir
Benim gönlüm köftelerden yana
olsun olsun söyle fikirlerini canım senin fikirlerin önemli yemek editörüsün
du bakalım düşüneyimmi bi ama tatlılarda baya yattı kafama çünkü hafif oluyo
canım kasap köfte kadın budu köfte inegöl filan sandal köfte sulu köfte vs cok var aslında ama ne biliim:44:Hemşom et köfteler olacak sadece nasıl olur
Hemşom et köfteler olacak sadece nasıl olur
Evet yöresel yemeklerde güzel olur.:44:Kafam karisti,siz kararlastirin,bana uyarsa ben yarisirimSağol canım önemli olan senin fikrin
Evet bulgur yemekleri ve yöresel yemeklerde olabilir:26:Ama sütlü tatlılarda olur
canım kasap köfte kadın budu köfte inegöl filan sandal köfte sulu köfte vs cok var aslında ama ne biliim:44:
Benim hic yemek topigim olmadiooooooooo fikirler için hepte mutfagı olan yemek topikleri olanlar dan geliyo
inşallah iyi bişey cıkar bekleyin birazcık daha fikir gelsinde kararı verelim
canım dahil olabilir ama içine kıyma girsin istiyorum acıkcası mesela ne biliim içli köfte gibi olabilir neyse benmde kafam karıştı yaa:44:Etli bulğurlu köfteler tahilmi :26:
şişşşttt gel burayaEvet yöresel yemeklerde güzel olur.:44:Kafam karisti,siz kararlastirin,bana uyarsa ben yarisirim
yemek topiğin olmadı ama barbieli pastan varBenim hic yemek topigim olmadi
Insallah cnm,cok merak ettim yeni kategoriyi
Yok değil canım:26:Sadece et köfteleri[SUB][/SUB]
Etli bulğurlu köfteler tahilmi :26:
Evet yöresel yemeklerde güzel olur.:44:Kafam karisti,siz kararlastirin,bana uyarsa ben yarisirim
Benim hic yemek topigim olmadi
Insallah cnm,cok merak ettim yeni kategoriyi
Evet o var.1 defa yarismistim pastalarda,ondada 2.olmustum.Ama 2. ye ödül olmadigindan barbie pastamla kalakalmistimyemek topiğin olmadı ama barbieli pastan var
Cocuklar biraz büyürse belki olabilir.Simdi zor olur ufaklar dahaSende aç bir yemek topiği
Cocuklar biraz büyürse belki olabilir.Simdi zor olur ufaklar daha
Benim icinicin farketmez cnm,ne olsa katilabilirimYok değil canım:26:Sadece et köfteleriBizim analı kızlı köftenin yarısından fazlası et
Gel gitme beraber düşünelimSen en çok ne olsa katılırsın
tabiki canım neden olmasınEvet o var.1 defa yarismistim pastalarda,ondada 2.olmustum.Ama 2. ye ödül olmadigindan barbie pastamla kalakalmistim
Bakalim bu kategoride 2.defa yarisabilirim:18: