Börekler Enfes ev börek tarifleri

İşte favori böreğim ;

• Ankete Katılan
    522
  • Anket Kapalı .
Valla burası yeri mi pek emin değilim ama benim bildiğim basit bir tarif var.Haşhaşı zeytinyağıyla karıştırıyorsun.Fırından aldığın mayalı hamuru elinle inceltip üstüne haşhaşı sürüyorsun.Üzerine şeker serpiştirip dolayıp pişiriyorsun.Hamurunu kendin de mayalayabilirsin tabi.Şekil bu.

G91N.jpg
..

hımm... öğrenmek istediğim haşhaşı nasıl koymamdı teşekkür edrim cnm güzel bir tarif olmuş:)

hımm... öğrenmek istediğim haşhaşı nasıl koymamdı teşekkür edrim cnm güzel bir tarif olmuş:)

Haşhaş katı olduğu için eritilmiş tereyağ veya sıvıyağla karıştırılıp,biraz açılıp öyle koyuluyor.

Hayırlı Akşamlar:KK3:
Yarışma bitti sayılır:KK9::KK9::KK9: nfy_9185*Aşk Böreği* Tebrik ederim canım:KK16::KK19::KK19::KK19:
Yeni kategori ne olacak çok merak ediyorum:KK56::KK52::KK52::KK52:

Yarışmaya katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum herkesin ellerine, emeklerine sağlık:KK56::KK16:
Bana oy veren arkadaşlara ayrıca teşekkürler:KK54:

nfy_9185 tebrik ederim birinciliğini.:KK34:Katılan herkesin ellerine,kollarına sağlık.

Kazen,Aira,Ausencia,berryes26,burcugncy,emelllemelll,fairtale,GzdBky,KK Pro Üye Meg,mikyop,selxxx,tac_yaprak,vuslat79

Oylarınız için çok çok teşekkür ederim.:119:

Son düzenleme:
tebrik ediyorum ellerine emeğine sağlık arkadaşımm birinciliğin hayırlı uğurlu olsunnn
katılan ve emeği geçen tüm arkadaşları da yarıca tebrik ediyorumm:KK9::KK9::KK9::KK19::KK19::KK19::KK71::KK71:

Hayırlı Akşamlar:KK3:
Yarışma bitti sayılır:KK9::KK9::KK9: nfy_9185*Aşk Böreği* Tebrik ederim canım:KK16::KK19::KK19::KK19:
Yeni kategori ne olacak çok merak ediyorum:KK56::KK52::KK52::KK52:

nfy_9185 tebrik ederim birinciliğini.:KK34:Katılan herkesin ellerine,kollarına sağlık.

Kazen,Aira,Ausencia,berryes26,burcugncy,emelllemelll,fairtale,GzdBky,KK Pro Üye Meg,mikyop,selxxx,tac_yaprak,vuslat79

Oylarınız için çok çok teşekkür ederim.:119:

Canım çok tebrik ediyorum...
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık...

nafiyecim bide burdan tebrik edeyim seni ellerine sağlık birinciliğin hayırlı olsun

tebrik ediyorum ellerine emeğine sağlık arkadaşımm birinciliğin hayırlı uğurlu olsunnn
katılan ve emeği geçen tüm arkadaşları da yarıca tebrik ediyorumm:KK9::KK9::KK9::KK19::KK19::KK19::KK71::KK71:

arkadaşlar ancak gelebildim aranızza hepinize coookkk teşekkür ediyorum :KK48::KK71::KK71:
kategori için bi kaç bişey düşündüm ama suan cıkmam lazım izniniz olursa bunu hep birlikte yarın kararlaştıralım görüşmek üzere:KK16:

Yarismada emegi geçen herkesin emeklerine saglik...
Birinci olan arkadasi da tebrik ederim, hediyelerini gule gule kullanmasi dilegiyle.. :KK16:
Yeni kategori belirlendi mi ?

Yarismada emegi geçen herkesin emeklerine saglik...
Birinci olan arkadasi da tebrik ederim, hediyelerini gule gule kullanmasi dilegiyle.. :KK16:
Yeni kategori belirlendi mi ?
teşekkür ederim cok saolun..:KK16:

yeni kategoriyi henüz tam netleştiremedim açıkcası ortak karar olsun isterim aklımda bi kaç bişey var ben söyleyeyim ona göre seçelim:KK34:

kategori için düşündüklerim

1)tavuk yemekleri
2)köfteler (mercimek bulgur dahil değil kıymayla olan tarifler)
3)poğaçalar
4)kurabiyeler (tatlı-tuzlu)

hep beraber seçelim:KK34:

kategori için düşündüklerim

1)tavuk yemekleri
2)köfteler (mercimek bulgur dahil değil kıymayla olan tarifler)
3)poğaçalar
4)kurabiyeler (tatlı-tuzlu)

hep beraber seçelim:KK34:

Güzel bir kategori olması dilekleriyle:KK16:Hayırlı olsun proluğun:KK54:
Hangisi olsa acaba fikri olan yok mu:KK3:

Tebrik ederim nfy...
Yarisan diger yarismacilarinda tekrar ellerine saglik.Hepsi birbirinden güzel tariflerdi:KK56:

Yeni kat
egoriyi sabirsizlikla bekiyorum.
Bence sütlü tatlilar olabilir.Araya bir tatli gelmesi iyi olur
:KK56:
Tabi bu benim fikrim,siz ne düsünürsünüz bilemem:KK17:

Son düzenleme:
Evet köfteler iyi olabilir:KK56::44:Seçenek çok olur mu:KK34:

canım bence olur çünkü denenmiş tarifler olacak ve sunum içinde fikirler cıkacak o yüzden davetler için filan fikir olur ama yinede bu yazıları gören fikirlerini söylesin akşam iş mesaisi bitmeden yeni konuyu söylerim:KK34:

Cnm tebruk ederim.
Cok guzel bir tarifti emegine saglik
teşekkür ederim yarencim dün filan burda değildim saolsun baya tebrik eden olmus:KK16::KK16:

Tebrik ederim nfy...
Yarisan diger yarismacilarinda tekrar ellerine saglik.Hepsi birbirinden güzel tariflerdi:KK56:

Yeni kat

Bence de olabilir:KK19:
Teşekkürler canım hemşom:KK19:

Tebrik ederim nfy...

Yeni kat

teşekkür ederim canım:KK16:
aaa evet aslında şimdi baktımda yemek gidiyoruz o da olabilir du bakalım onuda yazalım herkes fikrini beyan etsin:KK34:

X