Yöresel yemekleri ben de isterim güzel olur geniş kapsamlı olurAma tavuk yemekleri de olsa fena olmaz İşimiz gücümüz yemek muhabbeti zaten Salatalarda iyi
Afiyet olsunbu kadar yemek muhabbeti yap akşama ne yiyecez misafirlikteyim onlar düşünsün diyecem kardeşceğizime kıyamam en iyisimi kalkayım size doyum olmaz kızlar akşam akşam güldüm Allahta sizi güldürsün özellikle çocuklarınızdan
2 kategoriye katıldım hiç birinde ne kazen ne nevreste ne de lisabella bana oy vermedi onlardan oy alana kadar katılcam kaçıncı olduğum mühim değil
Sendemi Malatyalisin.Hemseriymisiz:13:
Hıııım ben konuşayım Kazen ve Nevreste ile önümüzdeki kategoriye katıldığında oyumuzu sana verelim hem senin dilinden kurtuluruz hemde sonraki yarışmacılara iyilik etmiş oluruzNevresteyi ikna ederimde Kazen i bilemiyorum :18::18:Şaka bunların hepsi tabiki sen zaten mutfakta inanılmaz becerikli bir hatunsun yaptıklarında harikaydı ama diyorum ya bir yerde birisi bir tık daha yakındı kriterlerime yoksa asla şuna vermeyeyim yada şu arkadaşım özellikle ona vereyim diye bir tercih kasıtlı olarak yapmadım .Her kategoridede kullandığım oylarımdan dolayı vicdanım inanılmaz rahat .Sen yinede katıl mahrum etme bizi güzel tarif ve sunumlarından
Canıııııım hemşerimEvet ya bende Malatyalıyım Çok sevindim inan.Nevreste ve efser var bildiğim Malatyalı şimdi seninle 3 kişi oldu.
teşekkür ederim hayatcım beğenmene sevindimoyum tabiki aşk böreğine
hepinize başarılar kızlarrr
Gel bi sarilalim o zaman cnmCanıııııım hemşerimEvet ya bende Malatyalıyım Çok sevindim inan.Nevreste ve efser var bildiğim Malatyalı şimdi seninle 3 kişi oldu.
Canıııııım hemşerimEvet ya bende Malatyalıyım Çok sevindim inan.Nevreste ve efser var bildiğim Malatyalı şimdi seninle 3 kişi oldu.
Benim bildiğim başkaları da varGel bi sarilalim o zaman cnm
Bende nevresteyi biliyordum tek.Ohh yokmu arttiran
Hıhhhh ne var yani , benimde yakın arkadaşımın eşi Malatyalı
İki tane yemeğe doyamadığım börek vardı , biri paçanga diğeri pırasalı arnavut böreği (dede memleketi ne de olsa)
Hiç aklıma gelmezdi paçangayı elde açarak yapmak , ilk fırsatta deneyeceğim yeni bir tarif olduğu için oyum adranın paçangasına gitti.
Arkadaşların her birinin ellerine sağlık , çok güzel börekler var.
Aklımı çelen o kadar tarif oldu ki zor karar verdim ne yalan söyleyeyim .
Başarılar...
Seçim çok zordu baktım olacak gibi değil sevdiğim böreği kriter aldım. SU böreği baktım 2 tarif var birine versem diğeri olmaz : ) Sonra daha da çok sevdiğim Paçanga böreği oyumu aldı...
İnanın seçim çok zor
Hıhhhh ne var yani , benimde yakın arkadaşımın eşi Malatyalı
Benim bildiğim başkaları da var
Gel senide öpelim
Toplarım hemşomEki Görüntüle 800451Hemşom sen topla bizim Malatyalı kızlarıbir Malatya halayı çekeriz artık
Oyyy kıyamam ben sana gel sanada sarılayımHem illerin ne önemi var ki hepimiz Türkiyeliyiz sonuçta.Hatta ülkelerin bile önemi yok dünyalıyız işte hepimiz
Hemşom sen topla bizim Malatyalı kızlarıbir Malatya halayı çekeriz artık