Börekler Enfes ev börek tarifleri

İşte favori böreğim ;

• Ankete Katılan
    522
  • Anket Kapalı .
Birkaç hakkımız olsa ne güzel olur
Benim oy vermek istediğim 2 börek daha var mesela
Paçanga ve boşnak böreği

Ne yapayım sizde öyle güzel pastalar yapmasaydınız seçim yapamadım

hakikaten çok güzel bir kategoriydi şeker hamurlarından esinlendim bende kızların canım çekti geçen hafta arkadaşımın kızına bir yaş pastası yaptım süslemede sorun yaşadım ama olsun kurabiyeler vs...

Sen de çok akıllısın2 kez 1. oldun daha ne istiyorsun bırak başkaları olsun

sendemi bürütüs hem bir dahaki kategoriye beklerim diyon sonrada şimdiden oy vermeyeceğin sinyalini veriyon yıkıldım şu anEki Görüntüle 799637

hakikaten kaç kategoridir katılsammı dedim dedim pastalara nasip oldu sorumlusu nevrestesdir
böreklerimiz pişti olcaktı demeeekkkk ama ikimizden bir kol böreği çıkmadı

Evet canım faydalı oluyor yarışma yeni şeyler öğreniyoruz.Ellerine sağlık
Yok sen katıl benim oy hariç diğer oyları dağıtalım
Ama bak katıl dedim,kalktın yaptın 1. oldun ne güzel olduSayende bir çok kişi tarifi öğrendi ,denedi, beğendi daha ne olsun

Evet dahada kategori çıkabilir düşünürsek
Ben yaptım katılırım sende bana oy verirsinOhhh ne güzel yaparım baklava ,börekleri yerim kilo almam diyorsun

kilo alıyorum ama abartılı değil bi ben anlıyorum bi bakmışsın gidivermiş bende anlamıyorum
yaparım ama pek yemem canım mesela sütlü tatlı severim ben şerbetli tatlılarla maksimum bir dilim yerim baklava dilimi gibi...
ben zaten oylamada seninle bir arkadaşın tarifi arasında kaldım beklemedeyim

Biri diyetmi dedi

3. yü dogurana kadar bende diyet nedir bilmezdim.Simdi bi girdim,cikamiyorum

bendeee doğurmak ve kilo alıp diyetlere girmek istiyorum banane yaaaaa:84::84::84:

Bak hic 1. olamayanlar var demi ama

sonuçta bende ikinci üçüncü ya da sonuncu olmak nasıl bir duygu onu bilmiyorum yerime koyarsanız kendinizi anlarsınız halimi

Yok bu kategoride demedim diyet yemekleri kategorisinde ben katılırım sen bana oy verirsin dedimTeşekkürler beğendiğin için
Ne güzel canım bende çok almıyorum yaptığım yemeklere göre beni görmeyenler 100 kilo falan sanıyorlar
İnşaallah canım rabbim çifter çifter nasip etsin

hep diyorum zaten nevreste sayesinde katıldım ve artık kendimi alamıyorum diye..
şaka bir yana cidden bana oy vermiş vermemiş bir sürü hatun tarifimi denedi çok mutlu oldum güzel yorumlar aldım bunlar paha biçilemez şeylerdi...haliyle insanın daha bi katılası geliyor yarışmaya

Hiç vermez sanmıyorum hep 1. olmak istiyorBiz ona gönüllerimizin 1.si sensin deyip kandıralım oylarını alalım

aaaaa ama olmazki bu birincilikte üzerime yapıştı
ahhh ah beni bilseniz arkadaşları için neler yapmış kimseyim ben sevdimmi tam severim ölümüne kankayım
siz isteyin ben seve seve dağıtırım oylarımı

Son düzenleme:
Canım haklısın güzel sözler duymak,beğeniler almak bile çok güzel
1.lik yapıştı vermem kimseye diyorsunTamam anlaştık:13:

sondan başlayım kocaman AMİN diyorum canım saol...
nevreste nasıl biri diye hayal etmemiştim ama hiç te aklıma kiloludur diye gelmedi seninle ilgili olarak ikiz kızlarım ve oğlum yazın hep dikkatimi çeker ne güzel ne mutlu derim konuyu nereye bağladım devamından korkuyorum ağlamaklı bitcek
diyet yemeklerinden ne biliyosun acaba benim aklıma hep baklava yaparım diyet şeker kullanırım al sana diyet tarif gibi geliyor
o kadar eksiğim yani

Ay cok güldüm
Hiç vermez sanmıyorum hep 1. olmak istiyorBiz ona gönüllerimizin 1.si sensin deyip kandıralım oylarını alalım
evet ya,zaten gönüllerin 1.si

Insallah cnm,sanada hayirli evlatlar nasip olur

Ay cok üzüldüm simdi ya.Arkadas sonunculuk,ikincilik nasil bilmiyormus.Ne yapsak acaba

Isteyenin bir yüzü kara,vermeyen zenci o zaman

Aminnn
Öyle mi iyi o zamanKilolu değilim normalim
Sağol canım rabbim isteyen herkese nasip etsinAğlamayalım hep gülelim inşaallah
Kesin 1. olursunAma un tercihin kepekli olsun

Evet sonunculuk ,2. ve 3. ne bilmiyormuş

Aminnn
Öyle mi iyi o zamanKilolu değilim normalim
Sağol canım rabbim isteyen herkese nasip etsinAğlamayalım hep gülelim inşaallahEki Görüntüle 799660
Kesin 1. olursunAma un tercihin kepekli olsun

ben iyi bişi dedim bi kere sana her güzel yemek yapan ümit usta gibi olmaz diye düşünüyorum fenamı ediyorum yani
doğru dedin bak unu kepeklisinden seçmem lazım tam buğdayda olur zannımca

önemli olan gönüllerin birincisi olmak zaten bende hep bu yönde demeçler veriyorum farkettiysen
hakikaten yaaa koskoca pegasus ve egunal kol börek düşünsünler ama yapamasınlar iki hatundan bir kol börek çıkmazmı arkadaş zaten isminden kazanamazdık biz iyimi oldu ne katılmadığımız

Evet sonunculuk ,2. ve 3. ne bilmiyormuş

2.liği tadar gibi oldum ama son yarışmada ödüller kategori seçme hakkı diğer arkadaşa geçti o an anladımki zor bir psikoloji yazdıklarımı okuyan benden soğuyacak en iyisimi egomu terbiyeye çekeyim ben

Son düzenleme:
Teşekkür ediyorum canım çok sağolAnladım ben seni
Evet mutlaka kepekli olmalıPeki yağı ne yapsak bir sürü yağ konuyor
Evet 2.kez 1. olunca diğerlerinin ne yaşadığını hissetmişsindir

Teşekkür ediyorum canım çok sağolAnladım ben seni
Evet mutlaka kepekli olmalıPeki yağı ne yapsak bir sürü yağ konuyor
Evet 2.kez 1. olunca diğerlerinin ne yaşadığını hissetmişsindir

cidden çok eksiğim diyet yemekleri konusunda ben katılanları izlemekle geçirirm yarışmayı ama eminim çok güzel tarifler çıkar mesela ben salatacıyımdır şöyle bol bol salata tarifleri olsa süpper olur..aslında daha öncede muhabbetini yapmıştık tavuğu genel olarak lezzetsiz buluyorum ve onu lezzetli hale getirecek tarifler görmek isterdim kızlardan bendekiler klasik şeyler değişik güzel bir tarif olsa misafirlik çok mutlu olurumyöresel yemeklerde zor bir kategori olur hemde çok iddialı olur onuda görmek isterim...

Yöresel yemekleri ben de isterim güzel olur geniş kapsamlı olurAma tavuk yemekleri de olsa fena olmaz İşimiz gücümüz yemek muhabbeti zatenSalatalarda iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…