Börekler Enfes ev börek tarifleri

İşte favori böreğim ;

• Ankete Katılan
    522
  • Anket Kapalı .
Yöresel yemekleri ben de isterim güzel olur geniş kapsamlı olur:KK31:Ama tavuk yemekleri de olsa fena olmaz :KK56:İşimiz gücümüz yemek muhabbeti zaten:KK9::KK56::KK52:Salatalarda iyi:KK56:

bu kadar yemek muhabbeti yap akşama ne yiyecez misafirlikteyim onlar düşünsün diyecem kardeşceğizime kıyamam en iyisimi kalkayım size doyum olmaz kızlar akşam akşam güldüm Allahta sizi güldürsün özellikle çocuklarınızdan:KK16::KK16::KK16:

bu kadar yemek muhabbeti yap akşama ne yiyecez misafirlikteyim onlar düşünsün diyecem kardeşceğizime kıyamam en iyisimi kalkayım size doyum olmaz kızlar akşam akşam güldüm Allahta sizi güldürsün özellikle çocuklarınızdan:KK16::KK16::KK16:
Afiyet olsun:KK56:
Amin canım rabbim seninde yüzünü en yakın zamanda güldürsün inşaallah:KK16::emir_bebek::nazar:

2 kategoriye katıldım hiç birinde ne kazen ne nevreste ne de lisabella bana oy vermedi onlardan oy alana kadar katılcam kaçıncı olduğum mühim değil:KK9::KK9::KK9:

Hıııım ben konuşayım Kazen ve Nevreste ile önümüzdeki kategoriye katıldığında oyumuzu sana verelim hem senin dilinden kurtuluruz hemde sonraki yarışmacılara iyilik etmiş oluruz :KK1:Nevresteyi ikna ederimde Kazen i bilemiyorum :18::18:Şaka bunların hepsi tabiki sen zaten mutfakta inanılmaz becerikli bir hatunsun yaptıklarında harikaydı ama diyorum ya bir yerde birisi bir tık daha yakındı kriterlerime yoksa asla şuna vermeyeyim yada şu arkadaşım özellikle ona vereyim diye bir tercih kasıtlı olarak yapmadım .Her kategoridede kullandığım oylarımdan dolayı vicdanım inanılmaz rahat .Sen yinede katıl mahrum etme bizi güzel tarif ve sunumlarından :KK19::KK19:
Sendemi Malatyalisin.Hemseriymisiz:13:

Canıııııım hemşerim:KK48::KK48::KK48:Evet ya bende Malatyalıyım :KK52::KK52::KK52:Çok sevindim inan.Nevreste ve efser var bildiğim Malatyalı şimdi seninle 3 kişi oldu.:KK19::KK19:

Hıııım ben konuşayım Kazen ve Nevreste ile önümüzdeki kategoriye katıldığında oyumuzu sana verelim hem senin dilinden kurtuluruz hemde sonraki yarışmacılara iyilik etmiş oluruz :KK1:Nevresteyi ikna ederimde Kazen i bilemiyorum :18::18:Şaka bunların hepsi tabiki sen zaten mutfakta inanılmaz becerikli bir hatunsun yaptıklarında harikaydı ama diyorum ya bir yerde birisi bir tık daha yakındı kriterlerime yoksa asla şuna vermeyeyim yada şu arkadaşım özellikle ona vereyim diye bir tercih kasıtlı olarak yapmadım .Her kategoridede kullandığım oylarımdan dolayı vicdanım inanılmaz rahat .Sen yinede katıl mahrum etme bizi güzel tarif ve sunumlarından :KK19::KK19:

Canıııııım hemşerim:KK48::KK48::KK48:Evet ya bende Malatyalıyım :KK52::KK52::KK52:Çok sevindim inan.Nevreste ve efser var bildiğim Malatyalı şimdi seninle 3 kişi oldu.:KK19::KK19:

o zaman birgün kriterlerine tam manasıyla uymam dileğiyle.......
bundan sonra çok fazla katılmayı düşünmüyorum zaten rahat edin taammıııııı:KK9::KK9::KK9:
teşekkür ediyorum güzel sözlerin için lisabellacım:KK16::KK16::KK16:

Hoooo hooo hooo :124::124::124:Kazen bana oy vermiş.:119:Sonuncu olsam da hiç önemli değil bundan sonra.:KK19:

İki tane yemeğe doyamadığım börek vardı , biri paçanga diğeri pırasalı arnavut böreği (dede memleketi ne de olsa)

Hiç aklıma gelmezdi paçangayı elde açarak yapmak , ilk fırsatta deneyeceğim yeni bir tarif olduğu için oyum adranın paçangasına gitti.

Arkadaşların her birinin ellerine sağlık , çok güzel börekler var.

Aklımı çelen o kadar tarif oldu ki zor karar verdim ne yalan söyleyeyim .

Başarılar...

Teşekkür ederim Aus.:KK16:Gerçekten insan hangi birine oy vereceğini şaşırıyor.Dediğim gibi oylama sitemi değişmeli.Herkes her böreğe oy verebilmeli ve oylama gizli olmalı.Böreklerin hangisinin önde olduğu da gizli olmalı ki heyecan artsın.

Seçim çok zordu baktım olacak gibi değil sevdiğim böreği kriter aldım. SU böreği baktım 2 tarif var birine versem diğeri olmaz : ) Sonra daha da çok sevdiğim Paçanga böreği oyumu aldı...

İnanın seçim çok zor

İyiki iki tane su böreği varmış.:KK60:

Teşekkür ediyorum Kazen Bey.:KK31:

Hıhhhh ne var yani , benimde yakın arkadaşımın eşi Malatyalı :63::63::63:

Oyyy kıyamam ben sana gel sanada sarılayım :KK48::KK48:Hem illerin ne önemi var ki hepimiz Türkiyeliyiz sonuçta.Hatta ülkelerin bile önemi yok dünyalıyız işte hepimiz :KK19:
Benim bildiğim başkaları da var:KK9::KK76:

:KK19:Gel senide öpelim:KK9::KK19:

Hemşom sen topla bizim Malatyalı kızları
a109bg.gif
bir Malatya halayı çekeriz artık
2892ji.png

Oyyy kıyamam ben sana gel sanada sarılayım :KK48::KK48:Hem illerin ne önemi var ki hepimiz Türkiyeliyiz sonuçta.Hatta ülkelerin bile önemi yok dünyalıyız işte hepimiz :KK19:

Hemşom sen topla bizim Malatyalı kızları
a109bg.gif
bir Malatya halayı çekeriz artık
2892ji.png

Heeh şöyle , sevgi yumağınızın arasına girivereyim :KK16: Bak çok gaza gelirsem halay başınız bile olurum ona göre :21::21:

Aşk böreği ile midye böreği arasında kaldım..
Aşk böreği görünüş güzel ama çok salam seven biri değilim..
Midye böreğinin şekli ve duruşu çok güzel, deneyeceğim yarın =))
Oyum midye böreğine..

ben yanlis oy kullandim bunu düzeltmenin yolu yokmu ,ikiside arnavut böregi olunca karistirdim :26:

3 Börek arasında sıkıştım kaldım,yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsm sakal olayı:)

Tereyağlı su böreği ve fırında paçanga böreği arasında gidip geldim. İkisini de bayıla bayıla yerim :KK1:
Ama sunum açısından ve detaylı anlatım açısından oyumu tereyağlı su böreğinden yana kullandım.
Yarışmaya katılan herkesin eline, emeğine sağlık :KK16:

X